2015 Haziran Anneleri

Doktor sana iyilik yapmis. Muayene ücreti8 tTL ilaçtan daha pahali. Git al eczaneden :)

Sakatlığa, düşüğe bilmem neye sebep olabiliyormuş. Allah'a sığınırım. Yarın başlarım heralde folik aside Geç kalmamışımdır inşeallah

tabi folik asit alınmalı ama bu kadar sakatlıkmış düşükmüş öle şeylerle alakası yok bizim annelerimiz bize hamileyken böyle folik asit fln da almıyorlardı. 10 yıl öncesine kadar folik asit neymiş onu bile az insan biliyordu. Bu kadar evhamlı olmayalım. inşallah siz de sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alacaksınız.

Bende bugün gittim kese görünmedi haftaya gel dedi kese oluşmadığı zaman oluyormu?

EcZaneden folik asid almaya gittim folic 1 verdiler doğrumu acaba küçük küçük haplar

Benim bebeğim 1 hafta geriden geliyor dediler cok üzgünüm
cnm,
bebeğim 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalık, doktora nolur die sordum "canı öyle olmak istemiş, hiçbişey olmaz tabiki" dedi.. önemli olan gelişimi, içini rahat tut.. hamd olsun, sağsalim alacağız bebeğimizi kucağımıza...

benim ikinci anneliğim bir kızım var daha küçük oda allah nasip etti :) tekrar bu duyguları yaşamayı 7 haftalık öğrenince çok şaşırdım ama Allahtan gelen herşeye razıyım birlikte büyüyeceker ikinci bebek doğdugunda kızım 2 yaşını bitirecek artık inş. bir arada büyürler yaşım 30 belkide hayırlısı böyleydi sizlerin ilkmi

folik asit faydası var ama şuan dr bana vermedi vitamin verdi folik asit yeşil bitkillerden daha çok alırsınız kızlar marul yiyin bol bol biber onlar folik asit değernide

adetimin geciktigi 2.gün akşami öğrendik test sonucunu. beta hcg değerim 614,08 cikti. 28 gunde bir adet görürüm. Bazı arkadaslarin değeri daha düşük çıkmış. Henüz doktora gitmedim. ama esimin ve benim ailemde de ikiz var. sizce böylebir ihtimal olabilir mi

ikiz olursa ne güzel bence birlkite büyüyecekler :) ihtimal olabilir en iyi ihtimal dr haftaya gittiğinde keselerden belli olur muhtemelen

merhaba kızlar benmde 15 ekimdi regl tarihim 1 gün öncesi test yaptım çift çizgi çıktı sonra kan testi ile 582 çıktı hc.kese filan yok henüz pztsi doktor randevu verdi gidicem bakalım.şimdilik kasıklarmda filan hiç ağrı yok bu da beni düşündürüyor noormal mi ağrısa bi dert ağrımasa bi dert :)

ilk doktor randevusunu hangi haftaya almak dogru olur acaba

BEN GEÇEN GİTTİĞİMDE 6 HAFTALIKTI KAN VERMEDEN DİREK TEST YAPTIM ÇİFT ÇİZGİ DEDİM MUAYENE OLDUM DİREK HEM KAN PARA HEM MUAYENE ÖZEL OLDUĞU İÇİN VERMEK İSTEMEDİM SENDE 6 HAFTADA KALP ATIŞLARINA BAKIYORLAR SON ADETİN İLK GÜNÜNE GÖRE HAFTALIK HESAPLANIYOR ŞUAN TAM OLARAK KAÇ HAFTADASIN 5 İSE BİR HAFTA DAHA BEKLE DERİM

İLK HAMİLELİĞİMDE HİÇ AĞRIM YOKTU BU HAMİLELİĞİMDE MESELA GÜNLERCE PEDLE GEZDİM DİYEBİLİRM OLDUM OLACAĞIM HEP REGL AĞRISI VARDI YANİ YAPIDAN YAPIYA DEĞİŞİYOR CANIM ÇOK YENİ BENCE 4- HAFTALIK GİBİ SENİN Kİ DURUYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…