Sakatlığa, düşüğe bilmem neye sebep olabiliyormuş. Allah'a sığınırım. Yarın başlarım heralde folik aside Geç kalmamışımdır inşeallah
cnm,Benim bebeğim 1 hafta geriden geliyor dediler cok üzgünüm
adetimin geciktigi 2.gün akşami öğrendik test sonucunu. beta hcg değerim 614,08 cikti. 28 gunde bir adet görürüm. Bazı arkadaslarin değeri daha düşük çıkmış. Henüz doktora gitmedim. ama esimin ve benim ailemde de ikiz var. sizce böylebir ihtimal olabilir mi
ilk doktor randevusunu hangi haftaya almak dogru olur acabaikiz olursa ne güzel bence birlkite büyüyecekler :) ihtimal olabilir en iyi ihtimal dr haftaya gittiğinde keselerden belli olur muhtemelen
ilk doktor randevusunu hangi haftaya almak dogru olur acaba
ilk doktor randevusunu hangi haftaya almak dogru olur acaba
merhaba kızlar benmde 15 ekimdi regl tarihim 1 gün öncesi test yaptım çift çizgi çıktı sonra kan testi ile 582 çıktı hc.kese filan yok henüz pztsi doktor randevu verdi gidicem bakalım.şimdilik kasıklarmda filan hiç ağrı yok bu da beni düşündürüyor noormal mi ağrısa bi dert ağrımasa bi dert :)
ben 28 yaşındayım canm ve ilk hamilelik :)2senelkte evliydim planlı bi bebek olacak inş. Allahım sağlık versn kesemizide hayırlısıyla görelimmm.herkesin gönlüne göre olsun..herkese sağlık diliyorumKAÇ YAŞINDASINIZ KIZLAR BU ARADA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?