Canim merhaba,Kızlar mrb ben 16 haftalık oldum 12. Haftada ikilitest yaptırdık doktor sorun yok dedi üçlü Dörtlü test istemedi direk Detaylı ultrason istedi siz naptiniz ikilisi iyi çıkanlar 3 lü 4 lü test yaptırdı mi gerek var mi acaba
Hayirli olsun canm allah saglikla kucagina almayi nasip.etsin5 haftalık hamileyim
Hayırlı olsun Canım..Allah saglikla bagislasin :)5 haftalık hamileyim
Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin meleklerini korusunHayirli olsun canm allah saglikla kucagina almayi nasip.etsin
5 haftalık hamileyim[/QUOTE
AMİN çok teşekkür ederim
Ne güzel ya.yakında kocaman olacaklarBenim de bir haftadır karnım büyüdü bir kilo da almışım ve Bebeğimin hareketlerini nadiren hissediyorum pit ediyor boyle
Mrb canım yüzde vermedi kız bu değişmez dedi:))) umarım değişmez ben kendimi kızıma adapte ettin:)) değişmiyor genelde biliyorlarEverdeen merhaba doktor bebeğime % 60 kız dedi senin de kız olacak galiba sana oran verdi mi yoksa kesin mi dedi değişir mi merak ediyorum ama değişmesini de istemiyorum
günaydın kuşum oğlumda bende gayet iyiyiz maşallah pek hareketlendi bebişim günün her anı hissettiriyor kendini.. siz nasılsınız bnm minik kuşum oynamaya başladımıHerkese günaydınnnnnnnnasılsınız
İnşallah canımNe güzel ya.yakında kocaman olacaklar
Günaydın canım iyiyim çok sukurHerkese günaydınnnnnnnnasılsınız
Herkese günaydınnnnnnnnasılsınız
Çok şükür bizlerde iyiyiz cinsiyetler yavaş yavaş öğreniliyor ne güzel yakında doğum haberlerinide alırız inşallah ilk sıra katinada benim doktor 16 eylül büyük ihtimal alırız dedi hayırlısi artıkHerkese günaydınnnnnnnnasılsınız
ben hala emin Değilim cinsiyetten sonucta her zaman% 50 oran var bu yuzden % 60 pek fazla gelmiyor neyse Hayırlısı artıkMrb canım yüzde vermedi kız bu değişmez dedi:))) umarım değişmez ben kendimi kızıma adapte ettin:)) değişmiyor genelde biliyorlar
Mesajını yeni gördüm canım aynen ikili icin gittim12. Haftada sonra16 da cinsiyete gel dedi gittim sonrada da direk 20. Haftaya Ayrıntılı ultrason dedi bnde bebisi görünce heyecandan unuttum üçlüyü dörtlüyü sormayiCanım bende merak ediyodum.şimdi sen ikili testi yaptırdın cinsiyeti öğrendin ondan sonraki aykı gidişinde sadece ayrılı ultrasonmu istedi nezamandı randevun.benimde aynı ikili test oldu cinsiyeti öğrendim şimdiki gidişimde ne istiycek diye merak ediyodum randevuma az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?