2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Canim merhaba,
Benimde dr.um 2li testim hem goruntude hemda kan olarak normal çıkınca Çok Şükür 3 veya 4 lü istemedi.Hatta sordum gerek yok dedi.
Kismetse haftaya muaynem var dr.umda ama Detayli Usg icin baska bir hoca periontolog bakicak.Oda yanilmiyorsam ya 2 yada 3 hafta var.

Bu ikinci hamileliğim ilkinde erken doğum yaptım meleğimi oğlumu kaybettim. İnş Rabbim sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip eder

Belki de ondan istememiştir 2 li iyi diye amannn istese de bi Sürü stres yapacaktım sonuc nasi noldu ne bitti diye Hayırlısı bu belki de Bu arada bnm bebis % 60 kız dedi doktor senin ki ne??

Everdeen merhaba doktor bebeğime % 60 kız dedi senin de kız olacak galiba sana oran verdi mi yoksa kesin mi dedi değişir mi merak ediyorum ama değişmesini de istemiyorum

Everdeen merhaba doktor bebeğime % 60 kız dedi senin de kız olacak galiba sana oran verdi mi yoksa kesin mi dedi değişir mi merak ediyorum ama değişmesini de istemiyorum
Mrb canım yüzde vermedi kız bu değişmez dedi:))) umarım değişmez ben kendimi kızıma adapte ettin:)) değişmiyor genelde biliyorlar

Bugün itibari ile 9 haftalık mış benim bebeğim doğumumda kasıma denk geliyomuş ilkkez kalp atışınıda duydum Rabbime sonsuz şükürler olsun mükemmel bi duygu bu Allahım isteyen herkese nasip etsin tattırsın bu güzel duyguyu inşallah

Herkese günaydınnnnnnn nasılsınız
Günaydııın :) Tesekkurler iyiyiz biz cok sukur..Bende ilk defa gecen Pazartesi hissettim sırtustu yatarken boyle gobek deligimin hemen altinda pıt pıt pıt diye bişi yumuşakça ama ilk gebeligim oldugu icin dogrumu diye ayirt edemedim

Herkese günaydınnnnnnn nasılsınız
Çok şükür bizlerde iyiyiz cinsiyetler yavaş yavaş öğreniliyor ne güzel yakında doğum haberlerinide alırız inşallah ilk sıra katinada benim doktor 16 eylül büyük ihtimal alırız dedi hayırlısi artık

B
Mrb canım yüzde vermedi kız bu değişmez dedi:))) umarım değişmez ben kendimi kızıma adapte ettin:)) değişmiyor genelde biliyorlar
ben hala emin Değilim cinsiyetten sonucta her zaman% 50 oran var bu yuzden % 60 pek fazla gelmiyor neyse Hayırlısı artık

Mesajını yeni gördüm canım aynen ikili icin gittim12. Haftada sonra16 da cinsiyete gel dedi gittim sonrada da direk 20. Haftaya Ayrıntılı ultrason dedi bnde bebisi görünce heyecandan unuttum üçlüyü dörtlüyü sormayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…