2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kızlar mrb ben 16 haftalık oldum 12. Haftada ikilitest yaptırdık doktor sorun yok dedi üçlü Dörtlü test istemedi direk Detaylı ultrason istedi siz naptiniz ikilisi iyi çıkanlar 3 lü 4 lü test yaptırdı mi gerek var mi acaba

Benim doktorum ikli testi ve dörtlü testi yaptırıp sonuçlarını beraber değerlendiririm dedi sonuçta bir oran veriyor ve bazen yanılsamalar olabiliyor. Ben gerçi hastaneden ikili sonucumu aldım merak ettim iyiydi gerçi:) ama 15 gün sonra 4 lü yü yapıp sonucu değerlendirecek. Her doktorun bakışı farklı cnm ama ikli iyiyse genelde 3 lüyü istemeyebiliyorlar. Hayırlısı olsun cnm

Bnm aklım kalır şimdi bana Dörtlü de istemedi baska doktora gidip sorsam mi

kattcanım.st: 40606611 .!.:
canım iyiyim şükür sabırsızlıkla c.tesiyi bekliyorum bebişle randevum var ayrıntılı ultrasona gireceğim heyecan dorukta
Aman iyi ol canım.hadi hayırlısı bakalım eymen nasıl pozlar vercek sana:)) emilinin ki çok tatlı çıkmış elini yüzüne kapamış.çok tatlılar ya daha şimdidrn:))

Kızlar bende haftasonu kontrole gittim 9+4 haftalık hamileyim doktora kasık ağrım oluyor dedim daha muayene etmeden progestan yazdı. Ama internetten araştırdım genelde düşük tehlikesinde yada hamile kalmayı kolaylaştırmak için veriliyormuş ve yan etkileri çok fazlaymış. Almadım o yüzden ilacı ama karar da veremedim. Napsam sizce?

Canım bende merak ediyodum.şimdi sen ikili testi yaptırdın cinsiyeti öğrendin ondan sonraki aykı gidişinde sadece ayrılı ultrasonmu istedi nezamandı randevun.benimde aynı ikili test oldu cinsiyeti öğrendim şimdiki gidişimde ne istiycek diye merak ediyodum randevuma az kaldı

Canım bende merak ediyodum.şimdi sen ikili testi yaptırdın cinsiyeti öğrendin ondan sonraki aykı gidişinde sadece ayrılı ultrasonmu istedi nezamandı randevun.benimde aynı ikili test oldu cinsiyeti öğrendim şimdiki gidişimde ne istiycek diye merak ediyodum randevuma az kaldı

canım iyiyim şükür sabırsızlıkla c.tesiyi bekliyorum bebişle randevum var ayrıntılı ultrasona gireceğim heyecan dorukta
Ay Hadii inşallah bakalım senin yakışıklı ne poz verecek bende detaylı ultrasona 14 mayısta girecem güzel haberler alırsın inşallah

Ay Hadii inşallah bakalım senin yakışıklı ne poz verecek bende detaylı ultrasona 14 mayısta girecem güzel haberler alırsın inşallah
inşallah cnm p.tesi ilk iş buraya rsm koymak olur umarım sağlıklıdır ve gelişimi haftasına orantılıdır.. günler geçmiyor özledim bebişimi görmeyi..

cnm genelde kanama olanlara veriliyor bende kullandım 5. haftamda kanamam olmuştu çok fena bir ilaç halsizlik uyku nerdeyse sürünerek işe gidip geldim çok şükür geçti atlattık o günleri.. kasık ağrısı gebeliğin her döneminde oluyor rahim büyüdükçe ağrı da yapıyor kanaman yoksa kullanma yada vajinadan al fitil gibi.. ben dr gittiğimde yan etkiler çok rahatsız etti dedim keşke fitil gibi alttan atsaydın dedi ne bilim ben dedim.. meğerse o ilaç hem yutuluyor hem de fitil gibi vajinadan konuluyormuş..

cnm eğer ikili temizse gerek yok diyor çoğu dr ama ikili testin hem kan alınıp hem ulrtasonda ölçüm şeklinde yapıldıysa gerek yok.. 20 ile 23. haftanda ayrıntılı ultrasona girmen yeterli.. bende 3 lü ve 4 lü yaptırmadım amaikili testim kan ve ultrason ölçümü olarak yapıldı temiz çıktı çok şükür şimdi c.tesi renkli ugs var heyecanla bekliyorum..

Evet canım banada yan etkisi olursa fitil gibi kullan dedi ama öyle dayanılamayacak kadar ağrım yok kanamam falan da olmadı kullanmasam daha iyi olacak sanırım

Evet canım banada yan etkisi olursa fitil gibi kullan dedi ama öyle dayanılamayacak kadar ağrım yok kanamam falan da olmadı kullanmasam daha iyi olacak sanırım
cnm ne desem bilemedim dr al demiş almazsın bi sorun olur Allah korusun sonra keşke kullansaydım dersin.. olmadı 3-4 gün kullan bırak..

cnm ne desem bilemedim dr al demiş almazsın bi sorun olur Allah korusun sonra keşke kullansaydım dersin.. olmadı 3-4 gün kullan bırak..

ay bende bilemedim valla doktorumdan da çok memnun değilim 3 hafta sonra kontrole çağırdı ama başka bir doktora gideceğim sanırım kendim olsa sorun değilde söz konusu bebiş olunca ne yapacağımı bilemiyorum

Kızlarr benim bu hafta karnım çok belirginleşti normal ince birşey giydiğimde hamile gibi görünüyor karnım genişledi.birde göğüslerim büyüdü kendime inanamıyorum değişiyor vucudum siz nasılsınız

hamile gibi görünüyor karnım genişledi.
gibisi fazla değilmi bebşim yaa zaten hamilesin benim de iyice çıktı göbeğim gögüslerimde süt yapmaya başladı baya baya süt damarlarım açıldı hissediyorum kaynıyor içten içe..

kattina .!.:
gibisi fazla değilmi bebşim yaa zaten hamilesin benim de iyice çıktı göbeğim gögüslerimde süt yapmaya başladı baya baya süt damarlarım açıldı hissediyorum kaynıyor içten içe..
Aynen benimde içimde kaynıyor.birde bir iştahım açık sofradan kalkamıyorum yiyorum yiyorum atıyorum kendimi yere şişiyorum kallıp tekrar yiyorum karında yer yok ama hep yiyesim var.valla yok artık diyceksin ama 3ülker çikolatalı gofret yedim şimdi aralıksız ve karnım acaip tokken.korkuyorum kendimden

Benim de bir haftadır karnım büyüdü bir kilo da almışım ve Bebeğimin hareketlerini nadiren hissediyorum pit ediyor boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…