ayyy ne güzelmiş ilk defa duyuyorum bunu cnm.. bildiğim sadece bayramda gezer çocuklar ama bu şivlilikte güzel bir adetmişKızlarr günaydın kandiliniz mübarek olsun.çocuklarımızın bayramı kutlu olsun.çok güzel bir güne uyandık.allahım tüm dualarımızı kabul etsin.duydunuzmu hiç bilmiyorum bugün konyada şivlilik yani yıllardır böyle bir adet var adı şivlilik.çocuklar erkenden sokaklara çıkar ellerinde cantalar tüm kapıları çalıp şeker çikolata toplarlar.marketlerde haftalar öncesi şivlişikler satılır herkes evine mutlaka alır.gelen çocuklara dagıtır akşama kadar 30 kadar çocuk gelir.sabahdan beri durmadı zil:))) çok tatlılar.bütün şehir bilir ve bunun için hazırlanır büyükler dagıtmak için çocuklar toplamak için:)) varmı sizin oralardada şivlilik
iyi olmana sevindim cnm çook dikkat et kendine.. evet gebelik insanın dengesini de etkiliyor Allah tekrar yaşatmasın inşallah..Sağol kuzum iyiyim allahım korudu bizi gerçekten daha kötü olabilirdi arkamda bi adamla kadın vardı hemen tuttularda ucuz atlattık
Aaa güzel bişeymis ama ankarada yok böyle bişeyKızlarr günaydın kandiliniz mübarek olsun.çocuklarımızın bayramı kutlu olsun.çok güzel bir güne uyandık.allahım tüm dualarımızı kabul etsin.duydunuzmu hiç bilmiyorum bugün konyada şivlilik yani yıllardır böyle bir adet var adı şivlilik.çocuklar erkenden sokaklara çıkar ellerinde cantalar tüm kapıları çalıp şeker çikolata toplarlar.marketlerde haftalar öncesi şivlişikler satılır herkes evine mutlaka alır.gelen çocuklara dagıtır akşama kadar 30 kadar çocuk gelir.sabahdan beri durmadı zil:))) çok tatlılar.bütün şehir bilir ve bunun için hazırlanır büyükler dagıtmak için çocuklar toplamak için:)) varmı sizin oralardada şivlilik
Evet valla canta canta toplantılar cokbegşenceli:))ayyy ne güzelmiş ilk defa duyuyorum bunu cnm.. bildiğim sadece bayramda gezer çocuklar ama bu şivlilikte güzel bir adetmiş
Günaydın canım kayseri de de yok böyle bir şey. .Kızlarr günaydın kandiliniz mübarek olsun.çocuklarımızın bayramı kutlu olsun.çok güzel bir güne uyandık.allahım tüm dualarımızı kabul etsin.duydunuzmu hiç bilmiyorum bugün konyada şivlilik yani yıllardır böyle bir adet var adı şivlilik.çocuklar erkenden sokaklara çıkar ellerinde cantalar tüm kapıları çalıp şeker çikolata toplarlar.marketlerde haftalar öncesi şivlişikler satılır herkes evine mutlaka alır.gelen çocuklara dagıtır akşama kadar 30 kadar çocuk gelir.sabahdan beri durmadı zil:))) çok tatlılar.bütün şehir bilir ve bunun için hazırlanır büyükler dagıtmak için çocuklar toplamak için:)) varmı sizin oralardada şivlilik
Çok eski bir adet.ama herkes çok önemser evine almayan yoktur herkesin kapısı açık durur.insanlarıda kaynastırıyor hele konu çocuk ve seker olunca cok tatlı yani.büyükler bile tanıdklarının kapısını calıp şivlilik der herkes birbirne mutlaka ayırıremiliadet.st: 40642400 .!.:Aaa güzel bişeymis ama ankarada yok böyle bişey
Yaaa taksit taksit gidiyorum bugün bendeHerkese günaydın kızlar.. Ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsunkandilimiz de mübarek olsun
Kızlarr günaydın kandiliniz mübarek olsun.çocuklarımızın bayramı kutlu olsun.çok güzel bir güne uyandık.allahım tüm dualarımızı kabul etsin.duydunuzmu hiç bilmiyorum bugün konyada şivlilik yani yıllardır böyle bir adet var adı şivlilik.çocuklar erkenden sokaklara çıkar ellerinde cantalar tüm kapıları çalıp şeker çikolata toplarlar.marketlerde haftalar öncesi şivlişikler satılır herkes evine mutlaka alır.gelen çocuklara dagıtır akşama kadar 30 kadar çocuk gelir.sabahdan beri durmadı zil:))) çok tatlılar.bütün şehir bilir ve bunun için hazırlanır büyükler dagıtmak için çocuklar toplamak için:)) varmı sizin oralardada şivlilik
Evet:)) ama sabah 8den beri belki 50defa kapı çaldı çok yoruldum bugün ama çok eğlenceli çok tatlılar:)) dün aksamda fener alayı vardı her yerde ellerinde fenerler gezdiler.bir şivlilik daha geçti:))Ne güzel bir adetmiş bayıldım
Zigotum:))embriyom ceninim fetüsüm:)) bayıldım isme bende hep öyle sevmişdim büyüdükçe değişdi artık alyam:)) canım hayırlı olsun öncelikle.bendimde kistim vardı patladı sonra doktorum temizledi tamamen bitti tekrarlayabilir dedi ben korktm gitmedim, sonnra hamile kaldım aynı doktora gitmişdim memnun kaşdıgım için.ama bebeğimle ilgili aynı doktordan memnun kalamadım kist için allah razı olsun.bende doktorumu drğiştirdim dr çok memnunum.bebekde bir sıkıntı yoksa ayda bir çagırıyorlar hersey yolunda gittiği sürece.eger giderim diyorsan tabiki özel dr daha iyi oda ayda bir.bizim burda 100 liraya falan en fazla ama 80 e 65de var özeller.Herkese az sorunlu mutlu huzurlu bi hamilelik süreci verir inş Yüce Rabbim.
bendegünlük hamileyim ilk kalp atişleri bu çarşamba duydum. ne kadar güzel bir şeymiş Allah her isteyene tadirır inş.
kızlar benim sorunum doktorumla. kistim olduğu için özel doktoro başlamıştık bu seferde hamile kalınca onunla devam etmeye karar verdık zaten ikinci muayenede hamile kaldım. gebeliğimde hiiiç bir problem yok ama doktor iki hafta bir muayene çağırıyor. her defasında da para alıyor, özel hastahane...e bütçede kısıtlı..
ticari amacı var mıdır bilemedim. Tabiki çocuğum için giderim ama kazıklanıyormuşum gibi hissetmeye başladım. Rahatsızlık duydum. Sizin nasıl muayene aralığınız çok merak ettim ?
yardımcı olabilir misiniz acaba?
Ben hiç merak etmedim çin takvimini tutdumu bilmem bakıyım bi ara:))Kızlar :) Çin takvimine göre bebişininzin cinsiyeti tuttu mu?
Zigotum:))embriyom ceninim fetüsüm:)) bayıldım isme bende hep öyle sevmişdim büyüdükçe değişdi artık alyam:)) canım hayırlı olsun öncelikle.bendimde kistim vardı patladı sonra doktorum temizledi tamamen bitti tekrarlayabilir dedi ben korktm gitmedim, sonnra hamile kaldım aynı doktora gitmişdim memnun kaşdıgım için.ama bebeğimle ilgili aynı doktordan memnun kalamadım kist için allah razı olsun.bende doktorumu drğiştirdim dr çok memnunum.bebekde bir sıkıntı yoksa ayda bir çagırıyorlar hersey yolunda gittiği sürece.eger giderim diyorsan tabiki özel dr daha iyi oda ayda bir.bizim burda 100 liraya falan en fazla ama 80 e 65de var özeller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?