2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

ayyy ne güzelmiş ilk defa duyuyorum bunu cnm.. bildiğim sadece bayramda gezer çocuklar ama bu şivlilikte güzel bir adetmiş

Aaa güzel bişeymis ama ankarada yok böyle bişey

Günaydın canım kayseri de de yok böyle bir şey. .

emiliadet.st: 40642400 .!.:
Aaa güzel bişeymis ama ankarada yok böyle bişey
Çok eski bir adet.ama herkes çok önemser evine almayan yoktur herkesin kapısı açık durur.insanlarıda kaynastırıyor hele konu çocuk ve seker olunca cok tatlı yani.büyükler bile tanıdklarının kapısını calıp şivlilik der herkes birbirne mutlaka ayırır

Hepinizin regaib kandili mübarek olsun arkadaşlar bugün elimizden geldiğince ibadet etmeye çalışalımrecep ayı tevbe ayı dir günahlarımız için bol bol seyyidul istiğfar okuyalım ayrıca bu ayda bol bol İhlas süresi okuyalım kızlar inşallah hepinize bol dalı bir kandil diliyorum

Ne güzel bir adetmiş bayıldım

Herkese az sorunlu mutlu huzurlu bi hamilelik süreci verir inş Yüce Rabbim.
bende 6 hafta 5 günlük hamileyim ilk kalp atişleri bu çarşamba duydum. ne kadar güzel bir şeymiş Allah her isteyene tadirır inş.
kızlar benim sorunum doktorumla. kistim olduğu için özel doktoro başlamıştık bu seferde hamile kalınca onunla devam etmeye karar verdık zaten ikinci muayenede hamile kaldım. gebeliğimde hiiiç bir problem yok ama doktor iki hafta bir muayene çağırıyor. her defasında da para alıyor, özel hastahane...e bütçede kısıtlı..
ticari amacı var mıdır bilemedim. Tabiki çocuğum için giderim ama kazıklanıyormuşum gibi hissetmeye başladım. Rahatsızlık duydum. Sizin nasıl muayene aralığınız çok merak ettim ?
yardımcı olabilir misiniz acaba?

Zigotum:))embriyom ceninim fetüsüm:)) bayıldım isme bende hep öyle sevmişdim büyüdükçe değişdi artık alyam:)) canım hayırlı olsun öncelikle.bendimde kistim vardı patladı sonra doktorum temizledi tamamen bitti tekrarlayabilir dedi ben korktm gitmedim, sonnra hamile kaldım aynı doktora gitmişdim memnun kaşdıgım için.ama bebeğimle ilgili aynı doktordan memnun kalamadım kist için allah razı olsun.bende doktorumu drğiştirdim dr çok memnunum.bebekde bir sıkıntı yoksa ayda bir çagırıyorlar hersey yolunda gittiği sürece.eger giderim diyorsan tabiki özel dr daha iyi oda ayda bir.bizim burda 100 liraya falan en fazla ama 80 e 65de var özeller.

ayy ne güzell hem kistten kurtulmuşsun hemde bebişşş gelioo hayırlı olsun canım..
benim gittiğimde ssk geçmiyo neyazıki 270 alıyorlar. bzm bütçemize çok gelio.. gereksiz çağırır mı diye de kuruntu yapmakta istemiyorum da duymuştum çünkü dr lar ticarete döküyorlar diye.. bakıyım bu haftada da giderim sonra kesin karar vereceğim.

günaydıınnnnn kızlarr .. bende 11. haftalık hamileyim ama 4 gündür kabızım varmı sizdede böyle bi sorun yada çözüm önerisi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…