bnmde göbeğim kocaman oldu sutyenlerim daraldı arkalarına ek aldım kocaman oldu göğüslerimKızlarr benim bu hafta karnım çok belirginleşti normal ince birşey giydiğimde hamile gibi görünüyor karnım genişledi.birde göğüslerim büyüdü kendime inanamıyorum değişiyor vucudum siz nasılsınız
Tobikleşiyoruz ne güzel:)A
bnmde göbeğim kocaman oldu sutyenlerim daraldı arkalarına ek aldım kocaman oldu göğüslerim
Bakalım bana ne diycek ayın basında giderizMesajını yeni gördüm canım aynen ikili icin gittim12. Haftada sonra16 da cinsiyete gel dedi gittim sonrada da direk 20. Haftaya Ayrıntılı ultrason dedi bnde bebisi görünce heyecandan unuttum üçlüyü dörtlüyü sormayi
Sürekli bi pı pıtlar var bende ayırt edemşyorum:))heyecanlanıyorumGünaydııın :) Tesekkurler iyiyiz biz cok sukur..Bende ilk defa gecen Pazartesi hissettim sırtustu yatarken boyle gobek deligimin hemen altinda pıt pıt pıt diye bişi yumuşakça ama ilk gebeligim oldugu icin dogrumu diye ayirt edemedim
Hadi hayırlısı inşallah zaman çabuk geçiyor.allahım bize çok büyük bir hediye nasip etti çok şanslıyız çok şükür isteyen herkes yasasın inşallahBugün itibari ile 9 haftalık mış benim bebeğim doğumumda kasıma denk geliyomuş ilkkez kalp atışınıda duydumRabbime sonsuz şükürler olsun mükemmel bi duygu bu Allahım isteyen herkese nasip etsin tattırsın bu güzel duyguyu inşallah
Yerim onun hareketlerini:)) maaiallah hep iyi olun.bende de pıt pıt seyler küçük kelebiğim uçuşuyor gibi:)).nerden nereye geldik demi canım duygulanıyorum ne hastaluklar kusmalar şimdi nasıl ve dogduklarınıda birlkde yasycaz inşallah[/QUOTE][QUOTE="kattina, post: 40625981, member: 61584olun.ydın kuşum oğlumda bende gayet iyiyiz maşallah pek hareketlendi bebişim günün her anı hissettiriyor kendini.. siz nasılsınız bnm minik kuşum oynamaya başladımı
Geçmiş olsun canım bişey yoktur insallahKızlar bugün yürüyen merdivenlerden düştüm çok kötüyüm
Evet canım yaa Rabbimin bizlere mükkemel bi hediyesi sonsuz şükürler olsun O'naHadi hayırlısı inşallah zaman çabuk geçiyor.allahım bize çok büyük bir hediye nasip etti çok şanslıyız çok şükür isteyen herkes yasasın inşallah
Canımm yaa çok büyük geçmişler olsun inşallah kötü bişey olmamıştırKızlar bugün yürüyen merdivenlerden düştüm çok kötüyüm
Ya noluyor böyle alah allah canım nazarmı değdi nasılsın iyimisin bişey oldumuKızlar bugün yürüyen merdivenlerden düştüm çok kötüyüm
Cnm yeni girebildim doktora gittik geldim uyumuşum şimdi girdim ancak çok şükür bişeyimiz yok ama çok korktum yürüyen merdivenlerden çıkarken yüzükoyun kapaklandım hemen yardım ettiler bi apar topar doktora gittim iyiydi allahtan ama ömrümün yarısı gitti kızlar nolduki böyle anlamadımYa noluyor böyle alah allah canım nazarmı değdi nasılsın iyimisin bişey oldumu
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsin bişey yok değilmiKızlar bugün yürüyen merdivenlerden düştüm çok kötüyüm
Daha iyiyim canım dizlerim ağrıyo karnımı korumak için düşünce ama o hiç önemli değil hala bugünün şokundayım. Hamilelikte insanın dengesi kolay bozulur derlerdi de şaka gelirdi. Hakikaten öyleymişGeçmiş olsun canım şimdi nasılsin bişey yok değilmi
Sağol kuzum iyiyim allahım korudu bizi gerçekten daha kötü olabilirdi arkamda bi adamla kadın vardı hemen tuttularda ucuz atlattıkEvet canım yaa Rabbimin bizlere mükkemel bi hediyesi sonsuz şükürler olsun O'na:)) kollarımıza aldığımız günüde görücez inşallah
Canımm yaa çok büyük geçmişler olsun inşallah kötü bişey olmamıştır
Seninde kandilin mübarek olsun canım :) bizim Bursa da öyle adetler yok maalesef. Biz küçükken bayramlarda geziyoduk bir onu bilirim kapı kapı o kadar :) ne güzelmiş valla bugün bol bol dua ve ibadet kızlar birbirimize de edelim öpüyorum siziiiiiKızlarr günaydın kandiliniz mübarek olsun.çocuklarımızın bayramı kutlu olsun.çok güzel bir güne uyandık.allahım tüm dualarımızı kabul etsin.duydunuzmu hiç bilmiyorum bugün konyada şivlilik yani yıllardır böyle bir adet var adı şivlilik.çocuklar erkenden sokaklara çıkar ellerinde cantalar tüm kapıları çalıp şeker çikolata toplarlar.marketlerde haftalar öncesi şivlişikler satılır herkes evine mutlaka alır.gelen çocuklara dagıtır akşama kadar 30 kadar çocuk gelir.sabahdan beri durmadı zil:))) çok tatlılar.bütün şehir bilir ve bunun için hazırlanır büyükler dagıtmak için çocuklar toplamak için:)) varmı sizin oralardada şivlilik
aayy canım yaa tekrardan geçmiş olsun Allah korumuş çok şükürr..Sağol kuzum iyiyim allahım korudu bizi gerçekten daha kötü olabilirdi arkamda bi adamla kadın vardı hemen tuttularda ucuz atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?