2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

A
bnmde göbeğim kocaman oldu sutyenlerim daraldı arkalarına ek aldım kocaman oldu göğüslerim

[QUOşükür.li98, post: 40629103, member: 646765"]Çok şükür bizlerde iyiyiz cinsiyetler yavaş yavaş öğreniliyor ne güzel yakında doğum haberlerinide alırız inşallah ilk sıra katinada benim doktor 16 eylül büyük ihtimal alırız dedi hayırlısi artık[/QUOTE]
Çok şükür.evet allahım hepimize hayırlı doğumlar versin.ben hiç konsmadm daha doğumu bakalım ne diycek

Bakalım bana ne diycek ayın basında gideriz

Sürekli bi pı pıtlar var bende ayırt edemşyorum:))heyecanlanıyorum

[QUOTE="kattina, post: 40625981, member: 61584olun.ydın kuşum oğlumda bende gayet iyiyiz maşallah pek hareketlendi bebişim günün her anı hissettiriyor kendini.. siz nasılsınız bnm minik kuşum oynamaya başladımı [/QUOTE]
Yerim onun hareketlerini:)) maaiallah hep iyi olun.bende de pıt pıt seyler küçük kelebiğim uçuşuyor gibi:)).nerden nereye geldik demi canım duygulanıyorum ne hastaluklar kusmalar şimdi nasıl ve dogduklarınıda birlkde yasycaz inşallah

Hadi hayırlısı inşallah zaman çabuk geçiyor.allahım bize çok büyük bir hediye nasip etti çok şanslıyız çok şükür isteyen herkes yasasın inşallah

Yerim onun hareketlerini:)) maaiallah hep iyi olun.bende de pıt pıt seyler küçük kelebiğim uçuşuyor gibi:)).nerden nereye geldik demi canım duygulanıyorum ne hastaluklar kusmalar şimdi nasıl ve dogduklarınıda birlkde yasycaz inşallah[/QUOTE]
aynen öyle cnm her geçen gün beklentilerimiz ve yaşadıklarımız değişiyor

Hadi hayırlısı inşallah zaman çabuk geçiyor.allahım bize çok büyük bir hediye nasip etti çok şanslıyız çok şükür isteyen herkes yasasın inşallah
Evet canım yaa Rabbimin bizlere mükkemel bi hediyesi sonsuz şükürler olsun O'na :)) kollarımıza aldığımız günüde görücez inşallah

Kızlar bugün yürüyen merdivenlerden düştüm çok kötüyüm
Canımm yaa çok büyük geçmişler olsun inşallah kötü bişey olmamıştır

Ya noluyor böyle alah allah canım nazarmı değdi nasılsın iyimisin bişey oldumu
Cnm yeni girebildim doktora gittik geldim uyumuşum şimdi girdim ancak çok şükür bişeyimiz yok ama çok korktum yürüyen merdivenlerden çıkarken yüzükoyun kapaklandım hemen yardım ettiler bi apar topar doktora gittim iyiydi allahtan ama ömrümün yarısı gitti kızlar nolduki böyle anlamadım

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsin bişey yok değilmi
Daha iyiyim canım dizlerim ağrıyo karnımı korumak için düşünce ama o hiç önemli değil hala bugünün şokundayım. Hamilelikte insanın dengesi kolay bozulur derlerdi de şaka gelirdi. Hakikaten öyleymiş

Sağol kuzum iyiyim allahım korudu bizi gerçekten daha kötü olabilirdi arkamda bi adamla kadın vardı hemen tuttularda ucuz atlattık

[QUOTE="akreprenses, post: 40636466, member: 636522" girebildim doktora gittik geldim uyumuşum şimdi girdim ancak çok şükür bişeyimiz yok ama çok korktum yürüyen merdivenlerden çıkarken yüzükoyun kapaklandım hemen yardım ettiler bi apar topar doktora gittim iyiydi allahtan ama ömrümün yarısı gitti kızlar nolduki böyle anlamadım[/QUOTE]
Canım çok şükür çok kotktum bişey oldu diye allahım korumus.bi kendine oku üfle gecende burnun kanadı.sakındıkca biz birşey oluyor.bi arkadas vardı en baslarda ama adını hiç hatırlamıyorum tek aklımda kalan yanlş deglse ikizdi bebeği bigün biri carptı sokakda karnıma dr gitcem yazdı.sonrada bi daha hiç yazmadı aklım hep ona takıldı nasıl diye.çok dikkat etmemiz lazım.aman dikkatli ol lütfen

Kızlarr günaydın kandiliniz mübarek olsun.çocuklarımızın bayramı kutlu olsun.çok güzel bir güne uyandık.allahım tüm dualarımızı kabul etsin.duydunuzmu hiç bilmiyorum bugün konyada şivlilik yani yıllardır böyle bir adet var adı şivlilik.çocuklar erkenden sokaklara çıkar ellerinde cantalar tüm kapıları çalıp şeker çikolata toplarlar.marketlerde haftalar öncesi şivlişikler satılır herkes evine mutlaka alır.gelen çocuklara dagıtır akşama kadar 30 kadar çocuk gelir.sabahdan beri durmadı zil:))) çok tatlılar.bütün şehir bilir ve bunun için hazırlanır büyükler dagıtmak için çocuklar toplamak için:)) varmı sizin oralardada şivlilik

Seninde kandilin mübarek olsun canım :) bizim Bursa da öyle adetler yok maalesef. Biz küçükken bayramlarda geziyoduk bir onu bilirim kapı kapı o kadar :) ne güzelmiş valla bugün bol bol dua ve ibadet kızlar birbirimize de edelim öpüyorum siziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…