- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
- 83
Meraba kizlar 8haftalik hamileyim sabah kalktim pembe bi leke var bu nedir acaba ilk hamileligm bisey bilmiorm yasayan.var mi bunu?
Wakıt kaybetmeden doktora gıt acık renk kan dusuk tehlıkesı gonlunu ferah tut ama mutlaka dr gorunMeraba kizlar 8haftalik hamileyim sabah kalktim pembe bi leke var bu nedir acaba ilk hamileligm bisey bilmiorm yasayan.var mi bunu?
Doktorumu aradm progesteron verdi cnm onu klnmya baslldmWakıt kaybetmeden doktora gıt acık renk kan dusuk tehlıkesı gonlunu ferah tut ama mutlaka dr gorun
İnan canım onu bilmiyorum ama plesanta ne kasar yukarda ve rahim ağzın kapalıysa o kadar iyidir.inş.bişeyin yoktur canım geçmiş olsunSlm kizlar nasilsiniz
Bugun bel agrilarimdan dolayi hastaneye gittim (yurtdisinda yasiyorum kendi drumuz olmayinca hastaneye gidilio) ve herseyin normal oldugunu soyledi ama sunu gormeseydim dedi: kendi drum 9+2 iken not dusmus rahim boynu 50 mm diye bugunki drda evde sadece yat dedi cunku rahim boynu kisalmis 40mm olmus dedi vaginal ilac verdi ve carsamba yine gel dedi erken dogum riski var dedi...
Size sormak istedigim nette arastirdim 40mm normal deniliyo altina duserse sorun diyo bununla ilgili bilginiz var mi
İnan canım onu bilmiyorum ama plesanta ne kasar yukarda ve rahim ağzın kapalıysa o kadar iyidir.inş.bişeyin yoktur canım geçmiş olsun
İnşallah cnm allah şifa versin iyi düşün tamam mı hep güzel şeyler düşün ki iyi olsun dua edicemCanim plesanta icin bisey demedi ama rahim agzi kapali dedi bilemiyorum bende yarin kendi drumu bi arayip konuscam progestoron verdi sari kan hormonu mu ne varmis ama önce kendi drumla konusup öyle kullancam
Dua edin canim bana hepiniz 4 sene istedik mucize gibi geldi simdi hareketlerini hissetmeyi beklerken boyle dendi insallah saglikla sag selamet kucagimiza aliriz
Tüh maşşallah ona kuzucuk utanmış annesi dönmüş poposunu. Tam ısırmalık totoş yaa :)Kızlar bugün oğluşumla görüş günüydü pek utangaç benim sıpa bi karış boyu var onla naz yaparmış anasına
Ay canım bi anda doğsada hemen sevsem dedim Offf bi ay daha beklicez görmek içinTüh maşşallah ona kuzucuk utanmış annesi dönmüş poposunu. Tam ısırmalık totoş yaa :)
Aynen cnm bu ayda birler geçmiyor vallahi özlüyoruz fındıkları :)Ay canım bi anda doğsada hemen sevsem dedim Offf bi ay daha beklicez görmek için
Cnim bende o konuda şaşırmıştım ama doktorlar son adet tarihinin ilk gününü baz alarak hesapliolar ama onmli olan ultrasonda kac haftalik göründüğü tabiiki utarsnda kc haftalik mis peki?arkadaşlar adet tarihine göre hesaplayınca doktor 6+2 günlük dedi.. Ama ultrasonda bakınca daha küçük dedi (kese için diyor) bende dedim ki biz yumurtlama gününde ilişkiye girdik ve yumurtlama günü ile adet günü arasında 15 gün var. Normal değil mi dedim..bende zaten ona göre hesaplıyorum diyor
Yahu ona göre hesaplasan 6 haftalık mı dersin dedim..Gitti reklamını yaptığı folic asit verdi sgk yazmıyor dedi..Bende gittim folic plus 400 mg aldım ve decavit eczaneden..bu doktorlar nasıl ya anlamıyorum.
Ayy canım cok geçmiş olsun.aman dikkat et kendine ndn olduki bi daha kanarsa hemen buz koy burnuna en iyi o durduruyorakreprenses .!.:KIZLAR BUGÜN ÇALIŞIRKEN HASTANEMİN BİRİNDE BİRANDA BURNUM KANAMAYA BAŞLADI AMA İYİ KANADI TEK BURNUMDAN OLDU. BANA KAPIYI O ANDA AÇAN HEMŞİREDE O HALDE GÖRÜNCE ŞOKA GİRDİ YAZIK. ÇOK ŞÜKÜR BİŞEYİM YOK ŞİMDİLİK DOKTORUM OLABİLECEĞİNİ ÇOK SIK OLMADIKTAN SONRA NORMAL DEDİ. ZATEN KANAMANIN SEBEBİNDEN BİRİ DE VÜCUTTA KANIN ARTMASIYMIŞ. YANİ KORKTUK BUGÜN MELEĞİMLE BİRAZCIK. SİZE YAZIYORUM BAŞINIZA BÖYLE BİŞEY GELİRSE ENDİŞELENMEYİN DİYE
Allahım bu nasıl mıcize aklım almıyor büyük insan gibi tepkiler.oy seni yesinler maaşallahKızlartepkileuşumla görüş günüydü pek utangaç benim sıpa bi karış boyu var onla naz yaparmış anasına
Canım aynısı bendede oldu 12 haftalıkdı eski doktorun dediğne göre begenmemşdim zaten dr değiştirdim bebek 9haftalkmış ve ben diğer diğer dr inatlatla söylediğihafta yanlış dedim kabul etmedi.ya herseyimi hesaplıyorum ama kabul etmiyor folic asit falanda yazmamşdı.yeni doktorum çok şükür çok iyi .dr güvenmitorsan hemen değşyir derimarkadaşlar adet tarihine göre hesaplayınca doktor 6+2 günlük dedi.. Ama ultrasonda bakınca daha küçük dedi (kese için diyor) bende dedim ki biz yumurtlama gününde ilişkiye girdik ve yumurtlama günü ile adet günü arasında 15 gün var. Normal değil mi dedim..bende zaten ona göre hesaplıyorum diyor
Yahu ona göre hesaplasan 6 haftalık mı dersin dedim..Gitti reklamını yaptığı folic asit verdi sgk yazmıyor dedi..Bende gittim folic plus 400 mg aldım ve decavit eczaneden..bu doktorlar nasıl ya anlamıyorum.
canım iyiyim şükür sabırsızlıkla c.tesiyi bekliyorum bebişle randevum var ayrıntılı ultrasona gireceğim heyecan doruktaHoşgeldin canım ptesi yoğun olur.iyimisin
Bilmiyom be yawrucum bi anda oldu anlamadım ki inş.Olmaz dediğin gibi buzu yaparım cnm çok sağolasınAyy canım cok geçmiş olsun.aman dikkat et kendine ndn olduki bi daha kanarsa hemen buz koy burnuna en iyi o durduruyor
Cnim bende o konuda şaşırmıştım ama doktorlar son adet tarihinin ilk gününü baz alarak hesapliolar ama onmli olan ultrasonda kac haftalik göründüğü tabiiki utarsnda kc haftalik mis peki?
Canım aynısı bendede oldu 12 haftalıkdı eski doktorun dediğne göre begenmemşdim zaten dr değiştirdim bebek 9haftalkmış ve ben diğer diğer dr inatlatla söylediğihafta yanlış dedim kabul etmedi.ya herseyimi hesaplıyorum ama kabul etmiyor folic asit falanda yazmamşdı.yeni doktorum çok şükür çok iyi .dr güvenmitorsan hemen değşyir derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?