2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kızlar :) Çin takvimine göre bebişininzin cinsiyeti tuttu mu?
cnm hurafe o nerden bilsin çin takvimi o gece eşinle birlikte olunca x kromozonu mu tuttu yoksa y kromozonu mu hem cinsiyeti erkek belirler kadında sadece x kromozonu var erkekte hem x hem y dolayısı ile erkeğin yaşını sorması lazım baştan sona hurafeee

Hayır tutmadı :)

Ay kızlar içimi rahattınız vallahi :) Kız bebiş aşkıyla yanığ tutuşanlardanım :) Rabbim önce sağlıklı sıhhatli eylesin tabii de :) Çin takvimine göre erkek çıktı çaktırmıyorum :)) Zaten %50 ihtimali var

Hayırlınolsun.l, post: 40657694, member: 299840"]günaydıınnnnn kızlarr .. bende 11. haftalık hamileyim ama 4 gündür kabızım varmı sizdede böyle bi sorun yada çözüm önerisi olan [/QUOTE]
Hayırlınolsun.bende yok hiç olmadı.çünlü canım vucudumuzun biyolojik saati var ve düzen istiyor.hergün tuvalate düzenli ve aynı saatlerden vucudun hep o ssaaate alışıyor ve o saatte gidiyorsun. Atıyorum her sabah git sonra alışıyor zaten.gecirmemş oluyorsun gecmeyincede kabızlık olmuyor.hamilelikde zor olur.birde kuru kayısı ye ben günde 10tane falan yerim yıllardır alışmısım oda iyi gelir

="akreprenses, post: 40658964, member: 636522"]Kızlar dün kandil de hepimize dua ettim allah kabul ederse. Yüzlerinizi görmesemde ve tanımasamda hepimiz aynı yolda yürüyoruz :)) sevgiler ...[/QUOTE]
Allahım kabul etsin canım saol.bende çok dua ettim hepimizide ayrıca okudum.

="akreprenses, post: 40658964, member: 636522"]Kızlar dün kandil de hepimize dua ettim allah kabul ederse. Yüzlerinizi görmesemde ve tanımasamda hepimiz aynı yolda yürüyoruz :)) sevgiler ...
Allahım kabul etsin canım saol.bende çok dua ettim hepimizide ayrıca okudum.[/QUOTE]

Lati lokumumm nerdesin hadi uyannnnn nasılsın bugünmigrenin gectimi
ben ıkı haftadır nerdeyse hep hasta yattım bulantım kalmadı snınkıde geçmiştir inşallah hala başım agrıyor ama dun çok guzel bişey oldu benim minik oynadı içimde ,bir tuhaf oldum.bırkaç kez oldu ama bugun hiç olmadı

Geçmiş olsun.evet geçti ama bazen iştahım çok açık birden bişey istemiyorum arada bulantı geliyor ama çıkmıyor. Benimde başım agrıyor sıklıkla.oyy oynamaya basladılar yaramazlar benimkimde bazen çok kıpırdıyor artık hep olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…