- 9 Kasım 2014
- 173
- 137
- 43
Sağol canım teşekkür ederim sakarlık işte :)iyi olmana sevindim cnm çook dikkat et kendine.. evet gebelik insanın dengesini de etkiliyor Allah tekrar yaşatmasın inşallah..
Hayır tutmadı :)Kızlar :) Çin takvimine göre bebişininzin cinsiyeti tuttu mu?
cnm hurafe o nerden bilsin çin takvimi o gece eşinle birlikte olunca x kromozonu mu tuttu yoksa y kromozonu muKızlar :) Çin takvimine göre bebişininzin cinsiyeti tuttu mu?
Hayır tutmadı :)
cnm hurafe o nerden bilsin çin takvimi o gece eşinle birlikte olunca x kromozonu mu tuttu yoksa y kromozonu muhem cinsiyeti erkek belirler kadında sadece x kromozonu var erkekte hem x hem y dolayısı ile erkeğin yaşını sorması lazım baştan sona hurafeee
Allahım kabul etsin canım saol.bende çok dua ettim hepimizide ayrıca okudum.[/QUOTE]="akreprenses, post: 40658964, member: 636522"]Kızlar dün kandil de hepimize dua ettim allah kabul ederse. Yüzlerinizi görmesemde ve tanımasamda hepimiz aynı yolda yürüyoruz :)) sevgiler ...
Benm yengem çin takvmne gore cocuk.yapti erkek istiodu oldu da onu nasil ayarladi blmiom dacin takvimine gore benim erkek. rabbim hayirlisini versin. ama cook merak ediyorum
ben ıkı haftadır nerdeyse hep hasta yattım bulantım kalmadı snınkıde geçmiştir inşallah hala başım agrıyorLati lokumumm nerdesin hadi uyannnnn nasılsın bugünmigrenin gectimi
Melekler uçuşuyorr göbüşlerde ne güzel canım yaaben ıkı haftadır nerdeyse hep hasta yattım bulantım kalmadı snınkıde geçmiştir inşallah hala başım agrıyorama dun çok guzel bişey oldu benim minik oynadı içimde ,bir tuhaf oldum.bırkaç kez oldu ama bugun hiç olmadı
Teşekkürler tatlımKızlar dün kandil de hepimize dua ettim allah kabul ederse. Yüzlerinizi görmesemde ve tanımasamda hepimiz aynı yolda yürüyoruz :)) sevgiler ...
Sanada günaydın canım tüm annişlere bebişlere iyi haftasonu olsun inşallahGünaydın güzel anneler ve bebisleri iii
Geçmiş olsun.evet geçti ama bazen iştahım çok açık birden bişey istemiyorum arada bulantı geliyor ama çıkmıyor. Benimde başım agrıyor sıklıkla.oyy oynamaya basladılar yaramazlar benimkimde bazen çok kıpırdıyor artık hep olcakben ıkı haftadır nerdeyse hep hasta yattım bulantım kalmadı snınkıde geçmiştir inşallah hala başım agrıyorama dun çok guzel bişey oldu benim minik oynadı içimde ,bir tuhaf oldum.bırkaç kez oldu ama bugun hiç olmadı
İnşallah canım insallahSanada günaydın canım tüm annişlere bebişlere iyi haftasonu olsun inşallah
GünaydınnnGünaydın güzel anneler ve bebisleri iii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?