2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

yilinsonyesily: 40672518 .!.:
Günaydın arkadaşlar. bende geldim aranıza:) 27+1 bugün. gittikçe heyecan artıyor, korku da
Hoşgeldin epey büyümüş maaşallah.allahım hepimize kolaylık versin

Tekrar merhaba anneler ve anne adaylari gun gecmiyorki vucudumuzda yine bu degisiklik yine bi acaba nedenler. Sizlere birsey sormak istiyorum yaklasik 1 haftadir gunun belli zamanlarinda yanaklarimda kizarmalar basladi ilk basta kucuktu sonra tum yanaklarima yayildi ve kizarmaya basladigi an yanmada basliyor sanki alev alev yaniyorum ve ayni zamanda hafiften usuyorum.tipki guneste haşlanmış aksamina sitmalanmis gibi Normalmidir yoksa baska biseyin belirtisimi doktor randevuma henuz var gittigimde mutlaka sorucam ama ozamana kadar yardimci olabilcek varmi

Canım yanagındaki kızarıklıgı bilemiycem ama.o sıtma gibi banada oluyor birden öyle titriyorum ki normal bi havada asla ısınamıyorum zangır zangır bir titreme.bazende soguk bile olsa ateş basıyor.annem normal hamilelerde diyor vucut dengemiz alt üst

canım o bende de olmuştu, kasık ağrısı da vardı aynı zamanda. İdrar yolları enfeksiyonu ve Kum çıktı tahlilde. bi kontrole gidin derim. inşallah bişey yoktur ama

Ateş basması da olabilir sonuçta kaç aydır hasta olmuyorsun olurmuş bazen sen yinede doktorunu ara bence illa gitmek zorunda değilsin ki

Günaydın kızlar benim gibi şu uykudan kopmayan ,uyanmak istemeyen varmı kendi kendime ya ben uykucu oldum diyorum ya bebiş ama genelde benim bebişler dört beş aylık oluncaya kadar geceleri hiç uyumazlar bakalım bu nasıl olacak

Ay niyiz canım gece sürekli lavaboya kalkıyorum oda sersemletiyor kalk yat kalk yat bi uyuşukluk var fazlaca

Günaydın inan suan derdim aynı uyanamıyorum kalkıp kalkıp tekrar yatyorum tuvalet ve yeme en büyük hareket hallerim sürekli yeyip yatyorum.bahar sersemliğide carpıyor olabilir yazın sıcaklarda ne yapcaz bilmem sersem oldum

Be
ben Varım hep yatasım uzanasın var ev isi yemek yapmak işkence gibi ne zaman bi is yapsam bitse de uyusam uzansam modundayim

Mrb kızlar size sorum var benimle ayni olan var mi acaba 3-4 gündür su gibi Şeffaf akıntım var doktora gittim Bebeğin sıvısı iyi dedi farketmeden kaciriyorsundur dedi ama sanmıyorum kaçırdığımı bu ne olabilir bi daha Salı gun gitcem doktora gec kalirmiyim acaba

Be
ben Varım hep yatasım uzanasın var ev isi yemek yapmak işkence gibi ne zaman bi is yapsam bitse de uyusam uzansam modundayim
Ay vallaha artık kendimden şüphelenmeye başladım tembelmi oldum diye temizlik yapmak istiyorum gözüm yemiyor,ütü yapiyim diyorum aynı şu haller bi bitse çok iyi olur

günaydın güzel anneler ayrıntılı ugs çok güzel geçti bebişim gayet sağlıklı 375 gr 24 cm olmuş çok şükür, ama pek düşünceli çıkmış oğlum

Eklentiler

• 11110265_10153261792107458_4903879514309458809_n.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 62
günaydın güzel anneler ayrıntılı ugs çok güzel geçti bebişim gayet sağlıklı 375 gr 24 cm olmuş çok şükür, ama pek düşünceli çıkmış oğlum
Gerçekten çok düşünceli resmen poz vermiş annesine sağlıkla al kucağına insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…