Hoşgeldin epey büyümüş maaşallah.allahım hepimize kolaylık versinyilinsonyesily: 40672518 .!.:Günaydın arkadaşlar. bende geldim aranıza:) 27+1 bugün. gittikçe heyecan artıyor, korku da
Hoşgeldin epey büyümüş maaşallah.allahım hepimize kolaylık versin
Afiyet bal olsun been daha almadım ama iştahım yerinde alcaz tabi kiloları:)amin canım hepimize. bebek büyüdü bende büyüdüm8 kilo almışım, Doktorum azarlayip duruyo. hamileyiM alıcam ama napim dimi
Canım yanagındaki kızarıklıgı bilemiycem ama.o sıtma gibi banada oluyor birden öyle titriyorum ki normal bi havada asla ısınamıyorum zangır zangır bir titreme.bazende soguk bile olsa ateş basıyor.annem normal hamilelerde diyor vucut dengemiz alt üstTekrar merhaba anneler ve anne adaylari gun gecmiyorki vucudumuzda yine bu degisiklik yine bi acaba nedenler. Sizlere birsey sormak istiyorum yaklasik 1 haftadir gunun belli zamanlarinda yanaklarimda kizarmalar basladi ilk basta kucuktu sonra tum yanaklarima yayildi ve kizarmaya basladigi an yanmada basliyor sanki alev alev yaniyorum ve ayni zamanda hafiften usuyorum.tipki guneste haşlanmış aksamina sitmalanmis gibi Normalmidir yoksa baska biseyin belirtisimi doktor randevuma henuz var gittigimde mutlaka sorucam ama ozamana kadar yardimci olabilcek varmi
Canım yanagındaki kızarıklıgı bilemiycem ama.o sıtma gibi banada oluyor birden öyle titriyorum ki normal bi havada asla ısınamıyorum zangır zangır bir titreme.bazende soguk bile olsa ateş basıyor.annem normal hamilelerde diyor vucut dengemiz alt üst
Ateş basması da olabilir sonuçta kaç aydır hasta olmuyorsun olurmuş bazen sen yinede doktorunu ara bence illa gitmek zorunda değilsin kiTekrar merhaba anneler ve anne adaylari gun gecmiyorki vucudumuzda yine bu degisiklik yine bi acaba nedenler. Sizlere birsey sormak istiyorum yaklasik 1 haftadir gunun belli zamanlarinda yanaklarimda kizarmalar basladi ilk basta kucuktu sonra tum yanaklarima yayildi ve kizarmaya basladigi an yanmada basliyor sanki alev alev yaniyorum ve ayni zamanda hafiften usuyorum.tipki guneste haşlanmış aksamina sitmalanmis gibi Normalmidir yoksa baska biseyin belirtisimi doktor randevuma henuz var gittigimde mutlaka sorucam ama ozamana kadar yardimci olabilcek varmi
Ay niyiz canım gece sürekli lavaboya kalkıyorum oda sersemletiyor kalk yat kalk yat bi uyuşukluk var fazlacaGünaydın kızlar benim gibi şu uykudan kopmayan ,uyanmak istemeyen varmı kendi kendime ya ben uykucu oldum diyorum ya bebiş ama genelde benim bebişler dört beş aylık oluncaya kadar geceleri hiç uyumazlar bakalım bu nasıl olacak
Günaydın inan suan derdim aynı uyanamıyorum kalkıp kalkıp tekrar yatyorum tuvalet ve yeme en büyük hareket hallerim sürekli yeyip yatyorum.bahar sersemliğide carpıyor olabilir yazın sıcaklarda ne yapcaz bilmem sersem oldumGünaydın kızlar benim gibi şu uykudan kopmayan ,uyanmak istemeyen varmı kendi kendyatyorum. uykucu oldum diyorum ya bebiş ama genelde benim bebişler dört beş aylık oluncaya kadar geceleri hiç uyumazlar bakalım bu nasıl olacak
ben Varım hep yatasım uzanasın var ev isi yemek yapmak işkence gibi ne zaman bi is yapsam bitse de uyusam uzansam modundayimGünaydın kızlar benim gibi şu uykudan kopmayan ,uyanmak istemeyen varmı kendi kendime ya ben uykucu oldum diyorum ya bebiş ama genelde benim bebişler dört beş aylık oluncaya kadar geceleri hiç uyumazlar bakalım bu nasıl olacak
Ay vallaha artık kendimden şüphelenmeye başladım tembelmi oldum diye temizlik yapmak istiyorum gözüm yemiyor,ütü yapiyim diyorum aynı şu haller bi bitse çok iyi olurBe
ben Varım hep yatasım uzanasın var ev isi yemek yapmak işkence gibi ne zaman bi is yapsam bitse de uyusam uzansam modundayim
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahBende 9 haftalık hamileyim 30 martta öğrendik hiç beklemiyordum sürpriz oldu yılın sonlarını yakaladık☺
Allah razı olsun canım hepimizin bebekleri sağlıkla büyür inşallah. .Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Gerçekten çok düşünceli resmen poz vermiş annesine sağlıkla al kucağına insallahgünaydın güzel annelerayrıntılı ugs çok güzel geçti bebişim gayet sağlıklı 375 gr 24 cm olmuş çok şükür, ama pek düşünceli çıkmış oğlum
Gözün aydın tamamına ersin insallahKızlar cuma günü 69 çıkan sonucum, bu sabah 208 ciktiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?