2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

günaydın güzel anneler ayrıntılı ugs çok güzel geçti bebişim gayet sağlıklı 375 gr 24 cm olmuş çok şükür, ama pek düşünceli çıkmış oğlum
Çok Şükür Canım..
Maşallah oğluşuna.Daha ne kadar buradayız diyen düşünceli küçük bey gibi

Evet belli biri kız biri erkek 1 tane kızım vardı zaten tam gonlüme göre oldu kızıma kızkardeş olcak inşallah sağlıkla dogarlar hepimizin evlatları
ikiz mi olacak ayyy ne güzel cnm ne mutlu sana.. büyütürken biraz zorlanırsın ama sonra çok rahat edersin Rabbim uzun ömürler versin evlatlarına..

canım haftana bakılırsa değişmez gibi ama tsbiki yinede Allah' tan baskası bilemez hayırlısı olsun hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
amin inşallah. bu hamilelik zaten bir mucize gibi benim için, kız olmuş erkek olmuş gerçekten farketmiyor.
eminim tüm anneler için de öyledir. bu hafta cum günü tekrar gideceğim, artık netleşir sanırım...

kattina .!.:
günaydın güzel anneler ayrıntılı ugs çok güzel geçti bebişim gayet sağlıklı 375 gr 24 cm olmuş çok şükür, ama pek düşünceli çıkmış oğlum
Günaydın canım cok şükür.uzun bir hayata başlıycak düşüncelidir:))maaşallah.neler yaptılar normal ultrasondan farklı görntü normal karından bakıyolar dimi baska neler yaptılar test falan merak ediyorum bu gittiğimde banada yaparlar herhalde.ilaç verdimi

Ben de 9 haftalık hamileyim .. :)
vitamin olarak elevit , folic iod , solgar gentle iron ve solgar omega 3 alıyorum ..

amin inşallah. bu hamilelir mucize gibi benim için, kız olmuş erkek olmuş gerçekten farketmiyor.
eminim tüm anneler için de öyledir. bu hafta cum günü tekrar gideceğim, artık netleşir sanırım...
İkizmiydi ya çok güzel maaşallah çok güzel ikiz bebekkere bayılıyorum çok isterdim.merak ediyorum.digerine göre zormu iki bebek yoksa bizle aynımı hissediyorsun allahım sana iki katı güç kuvvet versin.bide erkek kız harika maaşallah

ikiz mi olacak ayyy ne güzel cnm ne mutlu sana.. büyütürken biraz zorlanırsın ama sonra çok rahat edersin Rabbim uzun ömürler versin evlatlarına..
Amin insallah Allah hepimizin evlatlarıni korusun evet zor olacak ama evlatlarıma zor kavuştum çok aradım çok şükür anne oldum bir kolayliginu verir Rabbim insallah

Maşallah çok tatlı yaa , ne kadar da net .ne düşünüyor acaba :) ayrıntılı 18.haftada mı oluyor bende merakla bekliyorum bebegım nasıl cınsıyetı ne olce m meraktan bende bu hafta gıdecegım persembe yada cuma.kafama takılan bişey var gıttıgım hastanede dogum 3000 lira devam etsemmi degıstırsemmı akıl verın şaştım kaldım drumuda çok sevmiştim

Bende çarşamba gideceğim umarım cinsiyetini öğrenirim canım sen kayseri de oturuyordun değil mi bütçeni aşıyor sa başka bi hastane ye bak derim canım eğer ki doğumun normal olursa bence çok fazla bende özel e gidiyorum erciyes kartal a en fazla vereceğim 700

çok saol teyzesi cnm ayrıntılı 20 ile 23. hafta arası yapılıyor ama cinsiyeti şimdi gitsen öğrenirsin ben 12.haftamda öğrenmiştim bende 2750 tl normal de olsa sezeyanda olsa aynı fiyat doğum.. dr içine siniyorsa durumunda müsaitse git cnm..

Kızlar bebek hep karnımdaydı yani karnımda çıktı şiş görünüyor ama dünden beri hele bu sabah bebek asagıda karnımın altında duruyor dokunuyorum sert.orda durması normalmi kendimi kötü hissediyorum

Canim benimkide asagida bana göre coktan yukari cikmasi gerekirdi ama asagida ama en son hersey normaldi yani kendini kötü hissetme bence normal daha kücük olduklari icin büyüdükce yukari cikacaklar diye tahmin ediyorum

Benimde bebisim oynamiyo hala ve bu bebi cok korkutuo allah korusun kalbi fln mi durdu diyorum allahim korusun oynuosada ben hissetmiyorum bilmiyorum normal mi sizce daha oynamamasi randevumda 5.5.

Hep Yukarıda gibi hissederdim ama iki gündür asagıda bazen bende korkyrm bişeymi oldu kalbimi durdu.bazen hiç hareket etmiyor.ama bazen aksam saati daha çok elimi karnıma uzun süre koydugumda pıt pıt hissesiyorum minik minik titreşimler.bi belgesel izlemişdim allahım birşeyi yaratmal istediyse önüne hiç bir şey geçemez.bunu düşünüp kendimi rahatlatıyorum rabbim isterse sag sağlim kucagımıza alcaz inşallah randevu günü grçince başlıyor kıruntular sende içini ferah tut aşlahım korusun meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…