2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Banada oldu öyle canim telas yapma ama icinde rahat etmiyosa ve randevuna cok varsa git bi doktora icin rahatlar..

Bizimki babasi gibi uyusuk galiba hareket etsem mi etmesem mi diye düsünüo :)) hareket ediyosa bile ben secemiyorum galiba hareket mi bagirsak fln mi diye :))

Öyle canim rabbime emanetler dedigin gibi verecekde o alacakda o o isterse napsak bos

Ben 4 sene ugrastim ugrastim olmadi pco vardi esinde sperm sorunu bende bide tiroit en son bu yaz asilama yapcaktik ama birden hamile oldugumu ögrendim

Kızlar bende aynı dertten muzdaribim 4_5 gün önce ilk defa kıpırtısını hissetmiştim ancak şu zamanda hiçbişey hissedemiyorum yatıp dinlenirken bile evim 15 gündür tadilattaydı bende bu 4-5gün koşturdum acaba çok yoruldum da ondan mı oldu aklıma kötü bişi getirmekte istemiyorum. Sonuçta daha küçükler belki hareket ediyo da anlamıyorum. Everdeen ccnm benim de senin gibi oldu grçen hafta tam göbeğimin üstünde sağ tarafta duruyodu hatta elimle bile hissediyodum ancak şimdi o yümsek yok ve elimle yokladığım zaman bulamıyorum üst tarafta. İnşallah iyidir kuzucuklarımız ..

yaaaa kızlar sizlerin yazdıklarını okunuyunca daha çok heyecanlanıyorum. benmiki daha 11. haftalık sadece kasık ağrılarım var daha hissetmeye basladım. ama sabırsızlıkla bekliyorumm...

slm kızlar 2 li testi devlet hastanesinde ne zaman randevu aldınız?? yani 11 13 hafta oluyor ya kaç hafta önceden randevu aldınız..

Ne zamann aldığın önemli değil cnm istersen 1 ay önce al ama o tarih aralığını geçirme sen önemli olan o test haftan önemli

teşekkür ederim yarın doktor kontrolüm var doktora iletmeli miyim şimdiden 5+3 şu an

yaaaa kızlar sizlerin yazdıklarını okunuyunca daha çok heyecanlanıyorum. benmiki daha 11. haftalık sadece kasık ağrılarım var daha hissetmeye basladım. ama sabırsızlıkla bekliyorumm...
Olur cnm benim çok kasık ve bel ağrılarım olmuştu :) sonra geçiyor onun olması iyiymiş bebek iyi tutunur derler

Yok cnm o sana söylicek zaten yönlendirir ben 7+3 gittiğimde 1 ay sonrasına randevu al demişti 2 li yaparız diye o mutlaka bilgilendirir. Sen rahat ol

ya bi de ben 7 haftlıkken tatilde olacağım istanbul da değilim şimdiden alabilir miyim acaba

Çok moralim bozuldu ne güzel yukardaydı şimdi küçük büyüdükçe aşagıda durmasını düşünüyorum çok zor olur bide öyle karnı asagıda olan hamilelerin karnı güzel görünmüyor annemi aradım bende aşagıda dururmusum anneme mi çktim acaba.bizde tasındık hep ayakda durdum iş yaptım ondanmı oldu.uff çok üzüldüm inşallah yukarıda durur tabi önce iyi olsundarandevumada var gerci dr napcak yukarımı çıkarcakda(hep hayalimde yukarda olan bir göbek vardı

Benim de 1 hafta var kontrole 4 lü yapcak hem ama dediğin gibi doktora da gidemiorum korkuorum da allahım inşallah iyilerdir kuzularımız

İnşallah allahın izniyle iyilerdir.kötü düşünmeyelim
İyi lerdir inşallah canım endişe etme benim bebis te kaç zamandır yukarı da ydi dün uzanmıştim biraz elimLe yokladim kasigi ma yerleşmişti olur yani bir aşağı bir yukarı yer geniş şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…