2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kızlar hiç düşünmeyin şimdi böyle olması çok normal altı yedi aylık olunca göreceksiniz göğüsunuzun hemen altından başlayan bir karniniz olacak hatta şikayetci bile olacaksiniz nefes alamıyorum diye bu aylarin keyfini çıkarın kızlar

Gerçekden mi inşallah internetten hamile fotolarına bakıyorum inşallah sekilli çıkar karnım bazıların ki bi değişik çok korktum

Kizlar bende o endise edenlerdenim allah bebismzi sag salim kucagmza almayi nasip etsn insallh su an hareketlerini hssedemiorm diye insam evham yapio ama rabbm bagislasn insallh...

cnm paniklemen için çok erken zaten bebek 24.haftada göbek deliğinin üstüne çıkacak kadar gelişiyor yani 6. ayda yukarı çıkıyor 9.ayda doğuma 10 gün kala doğum kanalına geri iniiyor.. yani zaten şuanda bebeğin aşağıda olması gerektiği yerde.. yukarıda hissettiğin şişkinlik bebek değil..

Kızlar bugün doktor a gıttım bebisim kızmışallahım şükür bir oğlum vardı bu da kız çok mutluyum cinsiyeti şu olsun diye hiç dememiş tim hep sağlıklı olsun istedim Rabbime coook sukur

günaydın güzel anneler ayrıntılı ugs çok güzel geçti bebişim gayet sağlıklı 375 gr 24 cm olmuş çok şükür, ama pek düşünceli çıkmış oğlum
gunaydin katticim) sana bisey sorcm senin bebisin ondemi ultrasonda yoksa adet tarihinle ayni mi ultrason olculeri??? Bu konu kafami cokkk karistry.dunayrintiliya girdm.dr bebek iki hafta onde dedi
İki cocugu olan tecrubesine guvendgm bir arkdsm ultrasona gore dogurursn diyo.dr da sen ultrasona takilma adet tarihini baz alicaz diyo.hangisi dogru bilemedimmmm

kuzum ben gittiğimde tam 1 hafta öndeydi ama hemen sat değişimi yapılmadı bir kaç kere daha giderim dr gerekli görürse öne çeker.. normal doğum düşünüyorsan zaten vakti gelince açılman veya sancın başlıyor ben kızımı 36. haftamda doğum yaptım mesela erken oldu açılmam vardı sancım yoktu mecbur suni sancı verildi.. bence dr ne diyorsa onu baz almalısın ama bnm bildiğim ultrason iki üç gitmende de önde veriyorsa satı değişir dr yani öne çeker..

cnm en basindan beri önde.ama dr um öyleilgili iyi bi dr ddeğil.ha diceksin neden ona gidiyorsun. Cnku ben calisyrm ama şuan heyet raporluyum.calistgim kurum normalde raporlari aslaaa kabul etmiyioo .siknti cikariyo.soruşturma aciyo vs.daha önceki dusukkerde aldgm raporla için birsuru soruşturma atlattm.dogum hast hiçbir dr rapor vermiyor.bu gittgm dr un kardeşide dgm hast dr.o ssayede rapor alabiliym;(( yani calisirsam olmaz hemen kanamam oluyor ani düşükle sonuçlaniyo gebeliklerin;(( cokuzun oldu.yani doktoruma guvenmym.doğumundaonda yapmicam.bbaşka bi dr a da gitmeyi dsnym bundan snra .dogumudda o yapck.iste cnm küçük şehrin dezavantajları...tek özel muayene benim dr ve şuan elim mahkum

anladım cnm ama bence yinede kalbini ferah tut dr güvenmeyi dene sonuçta seni yada bebeği riske atacak bir adım atmaz bence.. bu arada bizim eylül topiğine de uğruyorsun dimi aşinayım sanki profiline

kattina .!.:
anladım cnm ama bence yinede kalbini ferah tut dr güvenmeyi dene sonuçta seni yada bebeği riske atacak bir adım atmaz bence.. bu arada bizim eylül topiğine de uğruyorsun dimi aşinayım sanki profiline
evt cnm normalde ordayim hep zaten senin yorumlarini begnym tecrubeli gordm sormak istedm calisirken cokyogun calisiyodum .simdi raporluyum ya evde surekli sklyrm bazenn.foruma cok takilym o yuzdennn

tugce1325 .!.:
Kızlar bugün doktor a gıttım bebisim kızmışallahım şükür bir oğlum vardı bu da kız çok mutluyum cinsiyeti şu olsun diye hiç dememiş tim hep sağlıklı olsun istedim Rabbime coook sukur
Çok sevindim canım hayırlınolsun musa erdeme kız kardeş gelşyor:)

arkadaslar hamileyken minoset plus kullandinizmi hic offf bugun kaynanama minoset al dedim. cok kotuydum oda bi ogle bi aksam verdi. iyi olunca bi dikkat ettim minoset plus vermis. offgff moralim cok bozuk yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…