Benim doktorum çok zor durumda kalirsan sadece parol iç dedi ama hamile iken minoseti hiç duymadım.Allaha emanet canımarkadaslar hamileyken minoset plus kullandinizmi hic offf bugun kaynanama minoset al dedim. cok kotuydum oda bi ogle bi aksam verdi. iyi olunca bi dikkat ettim minoset plus vermis. offgff moralim cok bozuk yaa
Çok güzel beste.insan ilk ne derse o kalıyor.biz ilk alya dedik.sonra eşim sayfalarca isim bulmuş eledik eledik en son yine alya kaldı:)))) egere baska düşünürseniz erdemede uyumlu isimleeler düşünebilrsiniz güzel oluyor KardeşlerdeBabası BESTE diyor ama bakalım
Bizde baktık canım eylül ,Nisa , hazal i düşünmüştuk te beste en güzel di birde kulak alusinca daha hoş oluyor beste beste dedikceeeeÇok güzel beste.insan ilk ne derse o kalıyor.biz ilk alya dedik.sonra eşim sayfalarca isim bulmuş eledik eledik en son yine alya kaldı:)))) egere baska düşünürseniz erdemede uyumlu isimleeler düşünebilrsiniz güzel oluyor Kardeşlerde
Birde isim duydukları değişir kararınızı diyoruz da musa erdem de de ilk dediğini koyduk insan alışıyor canım sağlıklı sıhhatli doğsun da inşallah..Çok güzel beste.insan ilk ne derse o kalıyor.biz ilk alya dedik.sonra eşim sayfalarca isim bulmuş eledik eledik en son yine alya kaldı:)))) egere baska düşünürseniz erdemede uyumlu isimleeler düşünebilrsiniz güzel oluyor Kardeşlerde
Evet beste çok güzel.bizde alya çay koy kızım yapıyoruz:)))) isimde herşeyi denedik:)))))tugce13güzel.t: 40763715 .!.:Bizde baktık canım eylül ,Nisa , hazal i düşünmüştuk te beste en güzel di birde kulak alusinca daha hoş oluyor beste beste dedikceeee
Evet beste çok güzel.bizde alya çay koy kızım yapıyoruz:)))) isimde herşeyi denedik:)))))
Bu arada birbirimize cok yakin yapariz dogumlari senle ben rabbim den bir mani olmazsa insallahEvet beste çok güzel.bizde alya çay koy kızım yapıyoruz:)))) isimde herşeyi denedik:)))))
Ben duymuştum sende duymuşsundur inş canım doktorunu dinle paniğe gerek yok erken zamanlar olduğu için doktorlar hep bekle diyor ztenCanım ne yaptın kalp duyuldu mu tarihlerimiz yakın ben cuma günü duyamadım Dr panik yapma dedi ama içim içimi yiyor.
arkadaşlar yeni katıldım aranıza sorum 4 aylık evliyim adetlerim 26 veya 25 öyle olurdum ama son iki ayımda 20 güne bir oldum 4 günde olur biterdi bu 2ayda 2 3gün kahverengi ve pembe akıntıyla bir gün ara verdi sonra4 gün normal reglim oldu bu ay klomen kullandım 24 gün geçti test için erkenmi8 haftalık hamileyim.
Cok guldum canim benim dogmadan is ogretiyorsun kizina masallah masallah
Canım adetine üç gün kala Pirediktor diye bi marka var testini onunla yaparsan doğru sonuç veriyor ben öyle yapmıştimarkadaşlar yeni katıldım aranıza sorum 4 aylık evliyim adetlerim 26 veya 25 öyle olurdum ama son iki ayımda 20 güne bir oldum 4 günde olur biterdi bu 2ayda 2 3gün kahverengi ve pembe akıntıyla bir gün ara verdi sonra4 gün normal reglim oldu bu ay klomen kullandım 24 gün geçti test için erkenmi
İnşallah canım inşaLlahAynen:) ögrensin.oyy yerim onu.evet aramız az hayırlısıyla bi alsak kucagımıza evimize nese dolsa
Bende iki ay klomen kullandım ikinci ay hamile kaldımKloeen kullandığım için gecikme olur diye düşünüyorum
GÜNAYDIN CNM.. BAK SIKINTILARIN BİTTİ NORMALE DÖNDÜN İŞTE ŞÜKRET, BULANTIN VARDI HER AN AKLINDA BEBEK OLUYORDU ŞİMDİ RAHATLADIN BEBİŞTE OYNAMAYINCA NORMAL ÖYLE HİSSETMENGünaydın herkese nasılsınız ben pek iyi değilim bu aralar.bebeğin hareket ettiğini hissesiyorum küçükk pıtları ama Karnım da bi agırlık bişey yok.sanki hamile değilim eskiden kendimi daha çok hamile gibi hissederdim şimdi normal hissediyorum.siz nasıl hissediyosunuz.kiloda almadım hiç
Evet canım haklısın aslında kusmalar bitti normal insan oldum diye belki böyle.ama karnmda pıt pıt atmalarını hissediyorum.bi kaç gündür taltım bu duruma.cokda gerginim ben hiç böyle sinirli olmazdım suan herşeye kızıyorum.sen nasılsın görüşemiyoruz karnın büyüdümüGÜNAYDIN CNM.. BAK SIKINT BİTTİ NORMALE DÖNDÜN İŞTE ŞÜKRET, BULANTIN VARDI HER AN AKLINDA BEBEK OLUYORDU ŞİMDİ RAHATLADIN BEBİŞTE OYNAMAYINCA NORMAL ÖYLE HİSSETMENAMA MERAK ETME 20. HATFANDA HERGÜN HİSSEDERSİN BEBİŞİ ŞUAN BİR HİSSEDİP BİR HİSSETMEMEN GAYET NORMAL ÇÜNKÜ ÇOK GÜÇLÜ DEĞİL ANNESİ.. 21. HAFTADA YARIM KİLO OLACAK VURUŞLARIDA KUVVETLENECEK CNM
Büyüdü baya cnm 20 ve 21.haftada bir anda daha çok büyüdü sankiEvet canım haklısın aslında kusmalar bitti normal insan oldum diye belki böyle.ama karnmda pıt pıt atmalarını hissediyorum.bi kaç gündür taltım bu duruma.cokda gerginim ben hiç böyle sinirli olmazdım suan herşeye kızıyorum.sen nasılsın görüşemiyoruz karnın büyüdümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?