Günaydın canım ben gayet iyi yim bulanti yok istediğimi yiyorum hala biraz halsizim tansiyonu çok düşük ben 2 kilo aldım doktor kilo alımı n hızlı dedi ama ben doğru düzgün ne ekmek ne pilav ne abur cubur yiyorum yediğim sadece yemeklerGünaydın herkese nasılsınız ben pek iyi değilim bu aralar.bebeğin hareket ettiğini hissesiyorum küçükk pıtları ama Karnım da bi agırlık bişey yok.sanki hamile değilim eskiden kendimi daha çok hamile gibi hissederdim şimdi normal hissediyorum.siz nasıl hissediyosunuz.kiloda almadım hiç
Gerçekten de öyle doğum u normal yapacağını zihinde bitirmek aklıma hiç Sezeryan i getiriyorum çünkü biliyorum ben normal doğum un ne denli güzel ve sağlıklı oldugunu inşallah bu doğumum da öyle olur yani inşallah hepinizin ki kolay olur canlarimkızlar bu kitabı şiddetle tavsiye ederim.. normal doğumun tamamen zihinde bittiğini anlatan bir kitap hamile olan olmayan her kadın okumalı ve kadınlığını keşfetmeli bence
Evet regli olmayıda unuttuk:)) bakalım az jaldı bende öye okudum 20.hafta çıkıyomus.alıştım çok şükür havalarda güzelBüyüdü baya cnm 22 21.haftada bir anda daha çok büyüdü sankigergin olman çok normal regli olamıyoruz cnm bu hafta bende çok gergindim ama bugün iyiyim şükür.. sen naptın evine alıştınmı yerleştinmi iyice
Ben okuuum ozamankızlar bu kitabı şiddetle tavsiye ederim.. normal doğumun tamamen zihinde bittiğini anlatan bir kitap hamile olan olmayan her kadın okumalı ve kadınlığını keşfetmeli bence
Oh maasalalah ben bu ara çok yemiyorum yrmek ama abur cubur cok yiyorum birde meyve.ben zatrn kilo alamıyorum normaldede şimdide hiç almadım.inşallah çok kilo alırımGünaydın canım ben gayet iymeulanti yok istediğimi yiyorum hala biraz halsizim tansiyonu çok düşük ben 2 kilo aldım doktor kilo alımı n hızlı dedi ama ben doğru düzgün ne ekmek ne pilav ne abur cubur yiyorum yediğim sadece yemekler
peki arkadaşım klomen kullandığında karnında iğneleme gibi kramplar hissettnmi yoksa benmi piskolojik olarak kaptırdım kendimiBende iki ay klomen kullandım ikinci ay hamile kaldım
Umarim istediğin olur canım 38 e düştüm diyordün metabolizman mi hızlı niye almiyor sunOh maasalalah ben bu ara çok yemiyorum yrmek ama abur cubur cok yiyorum birde meyve.ben zatrn kilo alamıyorum normaldede şimdide hiç almadım.inşallah çok kilo alırım
Yok canım adet günümü bozmadı günü gününe oldumPeki ilk kullanımında gecikme oldumu
Canım bıçak batması gibi kramplar oldu bi anda batma şeklinde iki üç saniye olup geçiyordu oda hamile kaldıgim için olmuşpeki arkadaşım klomen kullandığında karnında iğneleme gibi kramplar hissettnmi yoksa benmi piskolojik olarak kaptırdım kendimi
Canım her hafta boydan resmini çek değişikligi muhakkak fark edersin alya büyüdükce sen yuvarlanarak gezersinEvet regli olmayıda unuttuk:)) bakalım az jaldı bende öye okudum 20.hafta çıkıyomus.alıştım çok şükür havalarda güzel
Off malesef normal doğum şansım yok normal doğum gerçekten adı üstünde normal doğumu yap akşam otur,gez,dolaş aman kızlar sağlık problemi yoksa kesinlikle normal yapınkızlar bu kitabı şiddetle tavsiye ederim.. normal doğumun tamamen zihinde bittiğini anlatan bir kitap hamile olan olmayan her kadın okumalı ve kadınlığını keşfetmeli bence
gozun aydın canım ben daha gıdemedim ölcem meraktanÇok sevindim canım hayırlınolsun musa erdeme kız kardeş gelşyor:)
ben çok korkuyorum dogumdan,sezeryan yada normal farketmiyor ıkısındende çok korkuyorumOff malesef normal doğum şansım yok normal doğum gerçekten adı üstünde normal doğumu yap akşam otur,gez,dolaş aman kızlar sağlık problemi yoksa kesinlikle normal yapın
Korkma canım mecbur bi ağrı olacak ama bebeğin çıktığı saniyede bitiyor göz hemen bebekte onun ilk görüntüsü ilk sesi bütün ağrıyi unutturuyor ben doğumdan sonra iki gün hiç uyuyamadim bebeği seyretmekten,okşamaktan yanakları kadife gibi oluyor hep bunları düşün doğumu doğum anın gelene kadar aklına getirmemeye çalış ve bolca hurma yeben çok korkuyorum dogumdan,sezeryan yada normal farketmiyor ıkısındende çok korkuyorum
Sağol canim benim ben 16+6 da öğrendim umarım sende öğrenirsingozun aydın canım ben daha gıdemedim ölcem meraktan
Canım hayırlı olsun.benimde bazen kalcam agrıyor hele yürüyünce bacagım öyle cekiyorki bir sonraki adımı atamıyorum.ama bu aralar daha iyiyim. Kalsiyum eksikliğinden oluyor günde bir yumurta 2 bardak süt içmeye calış.yogurt peynir tüket bol bol dengeler vucudunuasi01: 40787458 .!.:Kizlar daha yeni.hamileyim 2aylik ama sag kalcam cok agrio bacagim çekiliyor sanki kiprdayamiorm ağrısı tuttugnda acaba neden boyle olan var mi??
1Yumrta mutlaka yiyorm ypgurtta az da olsa yiyorm canm saolasn aynen o drumdayim bende adim atamiorm klitleniyorm resmen doktor kalsiym ilaci verio mu acaba?Canım hayırlı olsun.benimde bazen kalcam agrıyor hele yürüyünce bacagım öyle cekiyorki bir sonraki adımı atamıyorum.ama bu aralar daha iyiyim. Kalsiyum eksikliğinden oluyor günde bir yumurta 2 bardak süt içmeye calış.yogurt peynir tüket bol bol dengeler vucudunu
Bilmiyrm bana vermedi ama1Yumrta mutlaka yiyorm ypgurtta az da olsa yiyorm canm saolasn aynen o drumdayim bende adim atamiorm klitleniyorm resmen doktor kalsiym ilaci verio mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?