2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Gunaydin taze anneler nasilsiniz bakalim...benim böbreğin mi bögürümmü agriyor bilemedim sizde de öyle agrisi olan var mi?

Sanada günaydın canım benimkide aynen kıpırdamaya bu hafta başladı canında ne istiyorsa ye gerçi merakta ettim neyi yemek istedigi ama

Kızlarrrr 12 haftalık hamıleyımm. Ama kasıklarım cok agrıyo sızınde agrınız oluyomu. Normal sizce. Bel agrısı kadık agrısı

Kızlarrrr 12 haftalık hamıleyımm. Ama kasıklarım cok agrıyo sızınde agrınız oluyomu. Normal sizce. Bel agrısı kadık agrısı
Canım hemen hemen tüm hamilelerde bu sıkıntı var rahim genişledigi için kasık ağrısi,doğuma hazırlik için salgılanan hormondanda bel ağrısi olurmuş yani biraz sabredecegiz bebişler doğana kadar

Canım günaydın nasılsın.bişey sorcam su ayrıntılı ultrasona 19.haftada gitsem gec olmaz değilmi doktorun randevusu hep dolu aryorum ulaşamadımda 19.haftamda uygun gec olmaz dimi

Canım günaydın nasılsın.bişey sorcam su ayrıntılı ultrasona 19.haftada gitsem gec olmaz değilmi doktorun randevusu hep dolu aryorum ulaşamadımda 19.haftamda uygun gec olmaz dimi
cnm ayrıntılı ugsye 20 ve 23. hafta arası gitmen gerek 19. hafta erken oluyor mümkünse 21. haftanda git..

Merhaba bende anne adayıyım 12.hafta 2.gündeyim bugün benim gebeliğin başında hiç bulantım yoktu ama şimdi hiç inmeyen bir ateşim hem her yediğim yemekten sonra çok bulantım var allah hepimize sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almamızı nasip etsin doktorumuz bazı annelerde olabiliyor 2.dönemde başlayabiliyor diyor karnım ağrıyo ve ani sancı hissediyorum karnım çok gergin benim gibimgeçiren varmı bu dönemi bebeğim 1hafta önden gidiyormuş yarın 2li test zamanı ve erkekmiş. Şimdilik anneyi üzüyor allah hepimize kolaylık versin

[QUOTEa, post: 40819196, member: 61584"]cnm ayrıntılı ugsye 20 ve 23. hafta arası gitmen gerek 19. hafta erken oluyor mümkünse 21. haftanda git..[/QUOTE]
Öylemi diyosun bu ayki randevuya gec kalmayız demi soncda bebek iyi ayın basında gitmşiz sonunda gitmşiz farketmez.biz hep ayın basında gittik de telas yaptık gecmi olur diye bilmeyince bu ayda sonunda olsun verecegi bi ilac falan yok zaten

Evet canım katina doğru söylüyor 19 erken bana 20+2 günlük verdiler randevuyu bende 14 mayısta gidecem inşallah
Öylemi canım.biz gecen ayın 2.de gittik en son öteki ay gelin dedi gün vermedi hep ayın basında gittik gec olurmu diye telaş yaptık.bebek çok şükür iyi ayın bası sonu farketmez dimi.ozamana alalım randevuyu ozaman cok saol

[QUOTEtina, post: 40819196, member: 61584"]cnm ayrıntılı ugsye 20 ve 23. hafta arası gitmen gerek 19. hafta erken oluyor mümkünse 21. haftanda git..[/QUOTE]
Tamam canım randevuu iptal ettik.çok saol

Canım gözün aydın çok lşükür.ikiliden sonra 4lü testmi yaptı ben anlamadım şimdi ben gittiğmde ayrıntılı ultrasonmu cekilecek 4lü taramamı yapılacak

Selam, bir süredir bakamamıştım foruma...
Benim 4lü tarama tesi sonuçlarım biraz riskli çıktı. Eee yaş 38 tabi, bekliyorduk ama, gene de moral bozucu bir durum.
16 Mayısta Ayrıntılı USG için randevu aldım. Oradan alacağımız verilere göre hareket edeceğiz.
Gerçi amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum ama, biraz morale ihtiyacım var sanırım.
İnşallah USG sonuçları iyi çıkar...
Bu arada hala kesin cinsiyet bilmiyorum %90 kız diyor ama yanılma payı da bırakıyor Dr.
Sağlıklı olsun da, başka birşey istemiyorum. Kız erkek farketmez...

Bende bugün uclu test sonuçları mi aldım çok şükür iyi çıktı ikili de iyi çıkmıştı zaten Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin

Kafani hic takma canim turp gibi saglikli bibisin olur Allahin izniyle cinsiyet bu zamana kadar net degilse kizdir hayirli evlat olsun insallah

kızlar kan degerim 330 çıktı kaç haftalık hamiliyim acaba dr daha küçük dedi başka bişey demedi çatlayacağım meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…