- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
Bolca su iç canım ve usutme ben önceki hamilelikte yaşadım dikkat et kendineGunaydin taze anneler nasilsiniz bakalim...benim böbreğin mi bögürümmü agriyor bilemedim sizde de öyle agrisi olan var mi?
Sanada günaydın canım benimkide aynen kıpırdamaya bu hafta başladı canında ne istiyorsa ye gerçi merakta ettim neyi yemek istedigi amaKızlarrrrrr mutluhuzurlu sağlıklı yeni haftalarr nasılsınızz..ben şükür iyyim benim kız çok yaramaz kıpır kıpır.sabah ezanları uyanıyor herhalde hiç durmuyor güldürüyor beni anlamsızca hareketleri kımıldadıkca içim kaynıyor sevesim geliyor. Onun dışında başım agrıyor.birde 1 aydır çok istediğim birşey vardı dün yiycektim çok istedim sabah uyandım çok yemedim ona sakladım iştahımı. son anda babam sayesinde yiyemedim acaip içime oturdu hala aklımda.başka bi yerden yedim ama illede onu istemiştim tutmadı yerini.inşallah bi yanı şişmez bebeğimin
Tmm cnm saolBilmiyrm bana vermedi ama
Sanada günaydın canım benimkide aynen kıpırdamaya bu hafta başladı canında ne istiyorsa ye gerçi merakta ettim neyi yemek istedigi ama
Canım hemen hemen tüm hamilelerde bu sıkıntı var rahim genişledigi için kasık ağrısi,doğuma hazırlik için salgılanan hormondanda bel ağrısi olurmuş yani biraz sabredecegiz bebişler doğana kadarKızlarrrr 12 haftalık hamıleyımm. Ama kasıklarım cok agrıyo sızınde agrınız oluyomu. Normal sizce. Bel agrısı kadık agrısı
Canım günaydın nasılsın.bişey sorcam su ayrıntılı ultrasona 19.haftada gitsem gec olmaz değilmi doktorun randevusu hep dolu aryorum ulaşamadımda 19.haftamda uygun gec olmaz dimikattina775998 .!.:GÜNAYDIN CNM.. BAK SIKINTILARIN BİTTİ NORMALE DÖNDÜN İŞTE ŞÜKRET, BULANTIN VARDI HER AN AKLINDA BEBEK OLUYORDU ŞİMDİ RAHATLADIN BEBİŞTE OYNAMAYINCA NORMAL ÖYLE HİSSETMENAMA MERAK ETME 20. HATFANDA HERGÜN HİSSEDERSİN BEBİŞİ ŞUAN BİR HİSSEDİP BİR HİSSETMEMEN GAYET NORMAL ÇÜNKÜ ÇOK GÜÇLÜ DEĞİL ANNESİ.. 21. HAFTADA YARIM KİLO OLACAK VURUŞLARIDA KUVVETLENECEK CNM
cnm ayrıntılı ugsye 20 ve 23. hafta arası gitmen gerek 19. hafta erken oluyor mümkünse 21. haftanda git..Canım günaydın nasılsın.bişey sorcam su ayrıntılı ultrasona 19.haftada gitsem gec olmaz değilmi doktorun randevusu hep dolu aryorum ulaşamadımda 19.haftamda uygun gec olmaz dimi
Evet canım katina doğru söylüyor 19 erken bana 20+2 günlük verdiler randevuyu bende 14 mayısta gidecem inşallahcnm ayrıntılı ugsye 20 ve 23. hafta arası gitmen gerek 19. hafta erken oluyor mümkünse 21. haftanda git..
Öylemi canım.biz gecen ayın 2.de gittik en son öteki ay gelin dedi gün vermedi hep ayın basında gittik gec olurmu diye telaş yaptık.bebek çok şükür iyi ayın bası sonu farketmez dimi.ozamana alalım randevuyu ozaman cok saolEvet canım katina doğru söylüyor 19 erken bana 20+2 günlük verdiler randevuyu bende 14 mayısta gidecem inşallah
Canım gözün aydın çok lşükür.ikiliden sonra 4lü testmi yaptı ben anlamadım şimdi ben gittiğmde ayrıntılı ultrasonmu cekilecek 4lü taramamı yapılacakakreprenses .!.:Kızlar selam bugün 4 lü taramamızı yaptık bakalım sonuçları beklicez oğlum iyi allahıma şükürler olsun kıpırdamıyo sanıyordum ya allahım bişey yokmuş şükür içerde kıpır kıpırdı :) hem koccaman olmuş bebeğim :)
Kafani hic takma canim turp gibi saglikli bibisin olur Allahin izniyle cinsiyet bu zamana kadar net degilse kizdir hayirli evlat olsun insallahSelam, bir süredir bakamamıştım foruma...
Benim 4lü tarama tesi sonuçlarım biraz riskli çıktı. Eee yaş 38 tabi, bekliyorduk ama, gene de moral bozucu bir durum.
16 Mayısta Ayrıntılı USG için randevu aldım. Oradan alacağımız verilere göre hareket edeceğiz.
Gerçi amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum ama, biraz morale ihtiyacım var sanırım.
İnşallah USG sonuçları iyi çıkar...
Bu arada hala kesin cinsiyet bilmiyorum %90 kız diyor ama yanılma payı da bırakıyor Dr.
Sağlıklı olsun da, başka birşey istemiyorum. Kız erkek farketmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?