2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

kızlar kan degerim 330 çıktı kaç haftalık hamiliyim acaba dr daha küçük dedi başka bişey demedi çatlayacağım meraktan
Canim hayirli olsun dort haftalik ancadir daha kese vardir internetten gebelik hesaplama programlari var ordan ogrenebilirsin onlarda dogru cikiyor

[QUOTE="tugce1325, post: 40834315, member: 666057"ah öğrenirsin canım benim[/QUOTE]
Canım ikiliden sonra kaçıncı haftalıkda 3lü testi yaptı.ikili iyi çıkınca 3lü yapılıyormu bide 4lü

Canım ikiliden sonra kaçıncı haftalıkda 3lü testi yaptı.ikili iyi çıkınca 3lü yapılıyormu bide 4lü
ikili test temiz çıkınca üçlü ve dörtlü yapmaya gerek yok ayrıntılı ugsye gir yeter cnm.. boşuna stres olmaya değmez zaten ayrıntılıda herşey çıkıyor..

ikili test temiz çıkbie dörtlü yapmaya gerek yok ayrıntılı ugsye gir yeter cnm.. boşuna stres olmaya değmez zaten ayrıntılıda herşey çıkıyor..
Saol canım içimi rahatlattın öyle internetten bakıyorum napcam diye bilemedim.dedğin tarihe aldık randevuyu

[QUOTE="tugce1325, post: 40834315, member: 666057"ah öğrenirsin canım benim
Canım ikiliden sonra kaçıncı haftalıkda 3lü testi yaptı.ikili iyi çıkınca 3lü yapılıyormu bide 4lü[/QUOTE]
Doktoruna göre değişiyor canım uclu test için kan alındı ama idrar kan ve karaciğer değerlerimizi de baktı doktor hepsini bir arada halletti diğer ay da ayrıntılı bakacak inşallah

Canım ikiliden sodddi.çıncı haftalıkda 3lü testi yaptı.ikili iyi çıkınca 3lü yapılıyormu bide 4lü
Doktoruna göre değişiyor canım uclu test için kan alındı ama idrar kan ve karaciğer değerlerimizi de baktı doktor hepsini bir arada halletti diğer ay da ayrıntılı bakacak inşallah[/QUOTE]
Benim ikili yaptıgında tertemiz hiç birşey yok deddi öteki ay gelin dddi.benim 21.haftamda gidecem ayrıntılı bakar artık 3lü dörtlü bakxam demedi çünkü

Doktoruna göre değişiyor canım uclu test için kan alındı ama idrar kan ve karaciğer değerlerimizi de baktı doktor hepsini bir arada halletti diğer ay da ayrıntılı bakacak inşallah
Benim ikili yaptıgında tertemiz hiç birşey yok deddi öteki ay gelin dddi.benim 21.haftamda gidecem ayrıntılı bakar artık 3lü dörtlü bakxam demedi çünkü[/QUOTE]
Benim sonuçlar da gayet güzel canım inşallah sağlıklı ca doğar bebisler bende birdaha kıne 22 . Haftada gideceğim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…