- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
inşallah canım kıza benziyor demişti 11 haftalıkken şimdi acayip merak ediyorum.cumartesi gideceğim Allah izin verirse .Sağol canim benim ben 16+6 da öğrendim umarım sende öğrenirsin
Canim hayirli olsun dort haftalik ancadir daha kese vardir internetten gebelik hesaplama programlari var ordan ogrenebilirsin onlarda dogru cikiyorkızlar kan degerim 330 çıktı kaç haftalık hamiliyim acaba dr daha küçük dedi başka bişey demedi çatlayacağım meraktan
İnşallah öğrenirsin canım beniminşallah canım kıza benziyor demişti 11 haftalıkken şimdi acayip merak ediyorum.cumartesi gideceğim Allah izin verirse .
ne demek cnm sende saol..Tamam canım randevuu iptal ettik.çok saol
ikili test temiz çıkınca üçlü ve dörtlü yapmaya gerek yok ayrıntılı ugsye gir yeter cnm.. boşuna stres olmaya değmez zaten ayrıntılıda herşey çıkıyor..Canım ikiliden sonra kaçıncı haftalıkda 3lü testi yaptı.ikili iyi çıkınca 3lü yapılıyormu bide 4lü
Saol canım içimi rahatlattın öyle internetten bakıyorum napcam diye bilemedim.dedğin tarihe aldık randevuyuikili test temiz çıkbie dörtlü yapmaya gerek yok ayrıntılı ugsye gir yeter cnm.. boşuna stres olmaya değmez zaten ayrıntılıda herşey çıkıyor..
ne demek cnm ne istersen sor nette arama google gibi kadınım vesselamSaol canım içimi rahatlattın öyle internetten bakıyorum napcam diye bilemedim.dedğin tarihe aldık randevuyu
Canım ikiliden sonra kaçıncı haftalıkda 3lü testi yaptı.ikili iyi çıkınca 3lü yapılıyormu bide 4lü[/QUOTE][QUOTE="tugce1325, post: 40834315, member: 666057"ah öğrenirsin canım benim
Aynen canım maaşallah:)ne demek cnm ne istersen sor nette arama google gibi kadınım vesselam
ikinciye sende öyle olursun cnmAynen canım maaşallah:)
Doktoruna göre değişiyor canım uclu test için kan alındı ama idrar kan ve karaciğer değerlerimizi de baktı doktor hepsini bir arada halletti diğer ay da ayrıntılı bakacak inşallah[/QUOTE]Canım ikiliden sodddi.çıncı haftalıkda 3lü testi yaptı.ikili iyi çıkınca 3lü yapılıyormu bide 4lü
Tecrübenin gözünü seviyim:)ikinciye sende öyle olursun cnm
Benim ikili yaptıgında tertemiz hiç birşey yok deddi öteki ay gelin dddi.benim 21.haftamda gidecem ayrıntılı bakar artık 3lü dörtlü bakxam demedi çünkü[/QUOTE]Doktoruna göre değişiyor canım uclu test için kan alındı ama idrar kan ve karaciğer değerlerimizi de baktı doktor hepsini bir arada halletti diğer ay da ayrıntılı bakacak inşallah
Bende müthiş bel ağrısı varGunaydin taze anneler nasilsiniz bakalim...benim böbreğin mi bögürümmü agriyor bilemedim sizde de öyle agrisi olan var mi?
Benmde belim kalcam agriooo bazen de kramp grio kasigimaBende müthiş bel ağrısı var((
Aynen çok zorlanıyorum yürürkenBenmde belim kalcam agriooo bazen de kramp grio kasigima
Aynen bende bugün çok kötüydum sağ bacağım dan belime vuruyor duBenmde belim kalcam agriooo bazen de kramp grio kasigima
Bende kilitleniyorm bazen doktra gttgmde sorcam.bnu insallhAynen çok zorlanıyorum yürürken
cnm banada istemedi uçlu Dörtlü test ben sordum gerek yok dedi dopplere gir yeter dedi iyi de oldu bi de uçlu Dörtlü stresi çekmek istemiyordum zatenTecrübenin gözünü seviyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?