2 Martta randevum var cnm testi o zaman yapar büyük ihtimal geçen ayın 29 gittim martın 1ine 2sine gel geç kalma dedi ama bilmiyorum bakalım.. Sen öğrenirsen yarın banada yaz..Merhaba
Sen ikili tarama testine gittin mi orada tahminde bulunulmadı mı ben yarın ikiliye giricem inş.belki yorum yapar diye düşünüyorum
Merhaba 2015'e girerken bu yıl anne olsam diye dileyip ilk ayında hamile kaldığını öğrenen heyecanlı, şanslı, mutlu,tedirgin, meraklı anne adayları..ben ocak ayında hamile olduğumu öğrendim çok heycanlıyım ve çok merak ediyorum herşeyi.benimle aynı duyguyu yaşayan arkadaşlarımla doğuma kadar herşeyi konuşup paylaşamak fikir almak öğrenmek istiyorum.bu güzel yolculuğa beraber çıkalım ve iyi günde kötü günde paylaşalım destek olalım istiyorum.katılmak isteyen arkadaslar kaç haftalık hamile oldugunu yazsın ve sürekli fikir alış verişinde olalım birbirimizi tanıyalım paylaşarak daha kolay geçirelim günlerimizi:))
O zaman hoşgeldin aramıza cnm :)Merhaba,
Evet gerçekten çok heyecanlı bir süreç ..... bende 21+4 günlük hamileyim ... tecrübelerimi seve seve paylaşmak isterim ... benimde ilk gebeliğim ve insan gerçekten çok şaşkın bir süreç içine giriyor ... korku heyecan merak hepsi birarada :)
Benimki altı haftalıkken başladı ama çıkarmıyorum sadece bulanıyor,istahsizlik var herkesin bünyesi farklı olabiliyor.kimi su içse midesi bulanıyor ,kimi hiç anlamıyor bile özellikle sabah kalkınca biraz kötü oluyor çubuk kraker gerçekten etkili rahatlatiyor insanı inşallah çok keyifli ve rahat bi hamilelik gecirirsin
O zaman hoşgeldin aramıza cnm :)
Ayy ne güzel tebrik ederim arkadaşım seni :) ewet 7.haftalarda dahi iyi sonuç almak için çağırıyo doktor ben 7+2 de öğendim. Hadi bakalım hayırlısı senin içinde :))Kızlar bugün doktora gittim 5+5 Günlüğüm hesaplamama göre. .keseleri göründü ikiz çok şükür iyi gibi..Insallah kalp atışlarını da duyarım 2 hafta sonra gel dedi...daha erkenn is kalp atışı için ...
sana da çok geçmiş olsun :) sanırım tatlı bebişlerin bünyemize olan olumsuz etkiler ama olsun dğer :)O durum bendede var canım nasıl birşeyse iki aydan fazla oldu öksürük bitmek bilmiyor hamile kalmadan önce antibiyotikte kullandım banamisin demedi söylemesi ayıp tam balgama çeviriyor tamam bitti herhalde diyorum tekrar eşim dalga geçiyor bu sende tik kaldı,koyunlar gibi oksuruyorsun diyor bakalım,geçmiş olsun sanada canım
geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz çok zor gerçekten hamilelik ilerledikçe sıkıntıları artıyor bir de hastalık olunca daha da zorlaşıyor .mide yanmaları başladı geçen haftadan bu yana bende üstüne :)Çok geçmiş olsun ya çok fena olmussun zaten zor bir donem bende bebeği öğrendiğimden bu yana bitmeyen öksürük burun akıntısı vucut direncini kaybediyor hemen kapıyor Hastalıgı bende bir türlü atlatamadım tamamen direncsizim
Kızlar bugün doktora gittim 5+5 Günlüğüm hesaplamama göre. .keseleri göründü ikiz çok şükür iyi gibi..Insallah kalp atışlarını da duyarım 2 hafta sonra gel dedi...daha erkenn is kalp atışı için ...
Evet canım tüm bebek sen ne kadarlık hamilesinnnSağlıkla kucğına alırsın inş. Tüp bebekmiydi canım ikiz çok güzel bende henüz doktora gitmedim inş. İkizdir çok isterim ama hakkımda hatırlısı olsun
Diğer iki oğlumda adetimin gecikmesinden başka hiçbir sey yaşamadım hatta derdim bu kadınlar abartıyor bu kadarda olmuyor canım derdim ama bunda resmen şaftım kaydı yaş gerçekten çok önemli sanırım hatta iki hamilelikte kesintisiz ramazan orucunu bile tutmuştum bunda öğlene doğru bayilacak gibi oluyorum aman dikkat et böyle gitsin hamileligin türkiyeye yeni bir grip salgını girmiş dikkat edin kızlarMerhaba,
Mutlaka mide bulantısı olacakmış gibi düşünme hatta olmayacak diye şartla kendini ... ben 22. hafta içindeyim ne mide bulantısı ne aşerme ne kasık ağrısı ne kabızlık hiç birşey yaşamadım :) kızım hiç üzmüyor beni :) hep derdim ki ben çok rahat bir hamilelik geçireceğim ve öyle de oldu ... inşallah benim gibi geçer senin içinde zaman ...
Evet canım tüm bebek sen ne kadarlık hamilesinnn
Canim cok erken benim 5+5ti kese gorundu sadece 2 hafta sonra kalp atisina gidecémm4+3 günlük hamileyim daha doktora gitmedim çok merak ediyorum :)) hayırlısı olsun
Seninki demi tup bebek
Evet bir kez taktılar gözümü açtı iyi geldi ama süreklide gitmek istemiyorum.bugün daha iyyim anneme taşındım gözüm açıldı:)) burda ilgi alaka nazlanınca rahatladım:))Canım ben ilk koistemiyorum.nlükken yaptırdim zaten dr bu dönemde pek halsizlik için ilaç değil vitamin veriyorlar bazende serum takıyorlar serumun rahatlattigini duymuştum istersen genede git sonra daha önce keşke gelseydim demezsin
En güzel sevgiliden hediye hayırlı olsun canım daha küçük göremeyebilirsin herşey zamanında olcalk içini rahat tut14 subatta ogrendim hamile olduguolcakgunde doktor randevum var acaba kalkalp atisini duyabilirmiyim ? Kac haftalik oldugunu bile bilmiyorum :)
Bugün daha iyiyim çok şükür doktora gidince söyleyim o ilacı banaada versin saol canım hiç güvenmiyorum kendimi her an tetikdeyim kusmak için.bu arada geceleri rahat uyyomusunuz ben hiç uyyamıyorum karıncalanamalar huzursuzluklarakreprensepost: 39600087 .!.:Kuzum
Kıyamam bana doktorum dedi ki akşam bir rennie ya da gaviscon çiğne sabah kusmana engeller rahatlatır. Dün ilk defa yaptım ve bu sabah şükür kusmadım cnm sende bir drne istersen doktordan da hayırlı haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?