2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Merhaba
Sen ikili tarama testine gittin mi orada tahminde bulunulmadı mı ben yarın ikiliye giricem inş.belki yorum yapar diye düşünüyorum
2 Martta randevum var cnm testi o zaman yapar büyük ihtimal geçen ayın 29 gittim martın 1ine 2sine gel geç kalma dedi ama bilmiyorum bakalım.. Sen öğrenirsen yarın banada yaz..

Merhaba,
Evet gerçekten çok heyecanlı bir süreç ..... bende 21+4 günlük hamileyim ... tecrübelerimi seve seve paylaşmak isterim ... benimde ilk gebeliğim ve insan gerçekten çok şaşkın bir süreç içine giriyor ... korku heyecan merak hepsi birarada :)

O zaman hoşgeldin aramıza cnm :)

Merhaba,
Mutlaka mide bulantısı olacakmış gibi düşünme hatta olmayacak diye şartla kendini ... ben 22. hafta içindeyim ne mide bulantısı ne aşerme ne kasık ağrısı ne kabızlık hiç birşey yaşamadım :) kızım hiç üzmüyor beni :) hep derdim ki ben çok rahat bir hamilelik geçireceğim ve öyle de oldu ... inşallah benim gibi geçer senin içinde zaman ...

Kızlar bugün doktora gittim 5+5 Günlüğüm hesaplamama göre. .keseleri göründü ikiz çok şükür iyi gibi..Insallah kalp atışlarını da duyarım 2 hafta sonra gel dedi...daha erkenn is kalp atışı için ...

Ayy ne güzel tebrik ederim arkadaşım seni :) ewet 7.haftalarda dahi iyi sonuç almak için çağırıyo doktor ben 7+2 de öğendim. Hadi bakalım hayırlısı senin içinde :))

sana da çok geçmiş olsun :) sanırım tatlı bebişlerin bünyemize olan olumsuz etkiler ama olsun dğer :)

geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz çok zor gerçekten hamilelik ilerledikçe sıkıntıları artıyor bir de hastalık olunca daha da zorlaşıyor .mide yanmaları başladı geçen haftadan bu yana bende üstüne :)

Sağlıkla kucğına alırsın inş. Tüp bebekmiydi canım ikiz çok güzel bende henüz doktora gitmedim inş. İkizdir çok isterim ama hakkımda hatırlısı olsun

Diğer iki oğlumda adetimin gecikmesinden başka hiçbir sey yaşamadım hatta derdim bu kadınlar abartıyor bu kadarda olmuyor canım derdim ama bunda resmen şaftım kaydı yaş gerçekten çok önemli sanırım hatta iki hamilelikte kesintisiz ramazan orucunu bile tutmuştum bunda öğlene doğru bayilacak gibi oluyorum aman dikkat et böyle gitsin hamileligin türkiyeye yeni bir grip salgını girmiş dikkat edin kızlar

Evet bir kez taktılar gözümü açtı iyi geldi ama süreklide gitmek istemiyorum.bugün daha iyyim anneme taşındım gözüm açıldı:)) burda ilgi alaka nazlanınca rahatladım:))

Bugün daha iyiyim çok şükür doktora gidince söyleyim o ilacı banaada versin saol canım hiç güvenmiyorum kendimi her an tetikdeyim kusmak için.bu arada geceleri rahat uyyomusunuz ben hiç uyyamıyorum karıncalanamalar huzursuzluklar

[QUOTE="ayseosman, post: 39600901, member: 5434doktorahaba arkadslar Allahin izniyle ben de anne adayiyim. Henuz daha 2 haftalik. Ben cok erken ogrendim. İçime dogdu resmen. Daha adet tarihime 5 gun var :) ancak faranjit oldum. Doktor rovamycine diye bi antibiyotik verdi. Ilk bastan böyle olsun istemezdim [/QUOTE]
Canım hayırlı olsun hiç takma sakın kafana ben doktora gitmiştim çok ağır ilaçlar vermişti ogün beyn tomografisine bile girdim hamileyken önünden geçmek bile riskli majeziklerin haddi hasabı yok o dönem en tehlikeli herşeyi yapmışım ama hiçbirşey olmamış çok şükür yani eğer allahım onu dünyaya getirecekse hirbirşey olmuyor allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…