2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Tesekkur ederim cnm amin ins herkes alsiN 6 haftalikmis kesecigimizi gorduk :)

Selam kızlarrrr, saglıkla bebeklerimizi kucagımıza alalım inşaAllah. Kolay dogumlar diliyorum.

Ayyy ikiz harika maaşallah allahım sana iki katı kokaylık versin hayırlı olsun

Canım o karıncalanmalar bazı vücuttaki eksikliktende olabiliriyor,kansızlık veya b12 eksikliğin varmı bendede vardı özellukle yatınca ayaklarimda karıncalanma ve tekme atma isteği oluyordu doktorum huysuz bacak sendromu dedi vitaminlerle atlattım çok şükür doktorunla bu konuyu paylaş

Kesinlikle aynen geceleri durmadan yatakta of tıs yapıyorum sığmıyorum koca yatağa yastıklar dönmeler sürekli tekme atma isteğim var kımıl kımılım bebekler gibi yapılan testlerde hiç bir eksik çıkmadı ama minik bi kadınım demekki ondan çok saol söyleyim doktoruma çok şey öğreniyorum sizlerden böyle büyütcez işte bebeklerimizi:))

İnleye inleye uyuyorum canım işte ilacı yatarken alınca rahatlıyorum. İnşallah sanada iyi gelir bu arada bugün bişey daha keşfettim iyi geldi dene istersen havucu rendele üzerine biraz limon sık tuz serp istersen çok az da zeytinyağı gezdir. Ayy bi iyi geldi akşamüstü ferahladım walla :))

Kızlaarr bişey dicektim size ama unuttum bu bulantılardan. Ben doktora gittiğimde kaşp atışlarını duyduk 7+3 tük o gün işte. Bir sonraki randewuya 5,5 hafta sonrasına çağırdı. Ama çok özlersen gel dedi. Pnun söylemine göre 13 haftalık oluyorum çok geç değilmi kızlar. Doktorunuz sizleri ne kadar arayla çağırdı?

Canım ayda bir genelde çağırırlar eğer bi anormallik kanama yoksa

hafif bulantım var o kadar... Rabbimin izniyle çok şükür iyi gidiyor...bazen tatlıya bazen ekşiye aşeriyorum. sende nasıl gidiyor canım
Hayırlı olsun canım asermelerimiz aynı bazen ekşi bazen tatlı ama çoğunlukla ekşi günlerimiz çok yakın hayırlısiyla kucağımiza alalım inşallah

hafif bulantım var o kadar... Rabbimin izniyle çok şükür iyi gidiyor...bazen tatlıya bazen ekşiye aşeriyorum. sende nasıl gidiyor canım

Benimde ara ara bulantim oluyor ama geciyor hemen...Cumaya randevumuz var heyecanla bekliyoruz en son 6 haftalikken görmüstük....aserme yok gibi sanki bende ama eksi pek yemiyorum tatliya daha sicagim galiba

öyle duygusallik flnda yok ama cik sinirliyim galiba özellikle esimden cok hoslanmiyorum

enteresan... eşine soğuk olman...benimde yarın randevum... bende enson 6 haftalıkken gitmiştim

Hayırlı olsun canım asermelerimiz aynı bazen ekşi bazen tatlı ama çoğunlukla ekşi günlerimiz çok yakın hayırlısiyla kucağımiza alalım inşallah
amin canım...bazen ekşiden nefret ediyorum bazende seviyorum... mesela bugünlerde tatlıymış pastaymış görmek bile istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…