- 23 Şubat 2015
- 18
- 14
- 3
- 35
Tesekkur ederim cnm amin ins herkes alsiN 6 haftalikmis kesecigimizi gorduk :)Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına, bende adetten 4 gün önce öğrendim internet hesaplamalarda 4+3 günlük diyo alı hafta dolmadan gitmeyi düşünmğyorum, bakalım seninki kac haftalıkmış kesin öğrenmiş olursun :))
Tesekku ederim. Cok sukur kesemizi gorduk 10 gun sonrada kalp atskarini duyacaz insEn güzel sevgiliden hediye hayırlı olsun canım daha küçük göremeyebilirsin herşey zamanında olcalk içini rahat tut
Amib amin ins :)Selam kızlarrrr, saglıkla bebeklerimizi kucagımıza alalım inşaAllah. Kolay dogumlar diliyorum.
CANIM aynıuiz heralde kese nasıl içi boş görünüyor seninde tam olarak bebek görünmüyor bende sanki hafif nokta gibi bişe varTesekkur ederim cnm amin ins herkes alsiN 6 haftalikmis kesecigimizi gorduk :)
Ayyy ikiz harika maaşallah allahım sana iki katı kokaylık versin hayırlı olsunKızlar bugün doktora gittim 5+5 Günlüğüm hesaplamama göre. .keseleri göründü ikiz çok şükür iyi gibi..Insallah kalp atışlarını da duyarım 2 hafta sonra gel dedi...daha erkenn is kalp atışı için ...
Canım o karıncalanmalar bazı vücuttaki eksikliktende olabiliriyor,kansızlık veya b12 eksikliğin varmı bendede vardı özellukle yatınca ayaklarimda karıncalanma ve tekme atma isteği oluyordu doktorum huysuz bacak sendromu dedi vitaminlerle atlattım çok şükür doktorunla bu konuyu paylaşBugün daha iyiyim çok şükür doktora gidince söyleyim o ilacı banaada versin saol canım hiç güvenmiyorum kendimi her an tetikdeyim kusmak için.bu arada geceleri rahat uyyomusunuz ben hiç uyyamıyorum karıncalanamalar huzursuzluklar
Hayırlı olsun cnm Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..6 haftalık hamileymisim :) 10 martta kalp atislarini duyacaz ins cok heyecanli gunler bizi bekliyor :)
Kesinlikle aynen geceleri durmadan yatakta of tıs yapıyorum sığmıyorum koca yatağa yastıklar dönmeler sürekli tekme atma isteğim var kımıl kımılım bebekler gibi yapılan testlerde hiç bir eksik çıkmadı ama minik bi kadınım demekki ondan çok saol söyleyim doktoruma çok şey öğreniyorum sizlerden böyle büyütcez işte bebeklerimizi:))Canım o karıncalanmalar bazı vücuttaki eksikliktende olabiliriyor,kansızlık veya b12 eksikliğin varmı bendede vardı özellukle yatınca ayaklarimda karıncalanma ve tekme atma isteği oluyordu doktorum huysuz bacak sendromu dedi vitaminlerle atlattım çok şükür doktorunla bu konuyu paylaş
İnleye inleye uyuyorum canım işte ilacı yatarken alınca rahatlıyorum. İnşallah sanada iyi gelir bu arada bugün bişey daha keşfettim iyi geldi dene istersen havucu rendele üzerine biraz limon sık tuz serp istersen çok az da zeytinyağı gezdir. Ayy bi iyi geldi akşamüstü ferahladım walla :))Bugün daha iyiyim çok şükür doktora gidince söyleyim o ilacı banaada versin saol canım hiç güvenmiyorum kendimi her an tetikdeyim kusmak için.bu arada geceleri rahat uyyomusunuz ben hiç uyyamıyorum karıncalanamalar huzursuzluklar
seninle günlerimiz aynı canım benim
Canım ayda bir genelde çağırırlar eğer bi anormallik kanama yoksaKızlaarr bişey dicektim size ama unuttum bu bulantılardan. Ben doktora gittiğimde kaşp atışlarını duyduk 7+3 tük o gün işte. Bir sonraki randewuya 5,5 hafta sonrasına çağırdı. Ama çok özlersen gel dedi. Pnun söylemine göre 13 haftalık oluyorum çok geç değilmi kızlar. Doktorunuz sizleri ne kadar arayla çağırdı?
Tamam canım çok sağol. Şükür öyle bir durum yok :)Canım ayda bir genelde çağırırlar eğer bi anormallik kanama yoksa
hafif bulantım var o kadar... Rabbimin izniyle çok şükür iyi gidiyor...bazen tatlıya bazen ekşiye aşeriyorum. sende nasıl gidiyor canımAaa evet canim, cok güzel yaaaa
nasil gidiyor senin
Hayırlı olsun canım asermelerimiz aynı bazen ekşi bazen tatlı ama çoğunlukla ekşi günlerimiz çok yakın hayırlısiyla kucağımiza alalım inşallahhafif bulantım var o kadar... Rabbimin izniyle çok şükür iyi gidiyor...bazen tatlıya bazen ekşiye aşeriyorum. sende nasıl gidiyor canım
hafif bulantım var o kadar... Rabbimin izniyle çok şükür iyi gidiyor...bazen tatlıya bazen ekşiye aşeriyorum. sende nasıl gidiyor canım
enteresan... eşine soğuk olman...benimde yarın randevum... bende enson 6 haftalıkken gitmiştimBenimde ara ara bulantim oluyor ama geciyor hemen...Cumaya randevumuz var heyecanla bekliyoruz en son 6 haftalikken görmüstük....aserme yok gibi sanki bende ama eksi pek yemiyorum tatliya daha sicagim galiba
öyle duygusallik flnda yok ama cik sinirliyim galibaözellikle esimden cok hoslanmiyorum
amin canım...bazen ekşiden nefret ediyorum bazende seviyorum... mesela bugünlerde tatlıymış pastaymış görmek bile istemiyorum...Hayırlı olsun canım asermelerimiz aynı bazen ekşi bazen tatlı ama çoğunlukla ekşi günlerimiz çok yakın hayırlısiyla kucağımiza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?