- 23 Şubat 2015
- 18
- 14
- 3
- 35
Hayırlı olsun cnm Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..
6 haftalik benim hamileligim 14 subatta ogrendim senin ? Keseyi gorduk 10 gun sonra kalp atislarini duyacagiz dedi bilemedim yaniCANIM aynıuiz heralde kese nasıl içi boş görünüyor seninde tam olarak bebek görünmüyor bende sanki hafif nokta gibi bişe var
Bende subatın 2sinde gittim keseyi gördük doktorr 15gün sonraya çağırmıştı ama gitmedim başka doktora gidicem onada öteki haftaya gidiyim diye düşünmüştüm geçmi kalırım acabaKızlaarr bişey dicektim size ama unuttum bu bulantılardan. Ben doktora gittiğimde kaşp atışlarını duyduk 7+3 tük o gün işte. Bir sonraki randewuya 5,5 hafta sonrasına çağırdı. Ama çok özlersen gel dedi. Pnun söylemine göre 13 haftalık oluyorum çok geç değilmi kızlar. Doktorunuz sizleri ne kadar arayla çağırdı?
Canim ben 2 şubatta transfer olmuştum 10 şubatta kan testinde öğrendim doktorum kaç haftalik olduğunu söylemedi bizde keseleri gördük kalp atisina 2 hafta sonra cagirdii6 haftalik benim hamileligim 14 subatta ogrendim senin ? Keseyi gorduk 10 gun sonra kalp atislarini duyacagiz dedi bilemedim yani
Ayda 1 normal aslında. Açık kapı bırakmış ama, "çok özlersen gel" demiş.Kızlaarr bişey dicektim size ama unuttum bu bulantılardan. Ben doktora gittiğimde kaşp atışlarını duyduk 7+3 tük o gün işte. Bir sonraki randewuya 5,5 hafta sonrasına çağırdı. Ama çok özlersen gel dedi. Pnun söylemine göre 13 haftalık oluyorum çok geç değilmi kızlar. Doktorunuz sizleri ne kadar arayla çağırdı?
ohhh afiyet olsun hemen deniyorum.bende iki gündür haşlama patatese bayılıyorum üzerinede nane tuz çok güzel gidiyor karnımda doyyor:))[/QUOTE]OTE="akreprenses, post: 39635577, member: 636522"]İnleye inleye uyuyorum canım işte ilacı yatarken alınca rahatlıyorum. İnşallah sanada iyi gelir bu arada bugün bişey daha keşfettim iyi geldi dene istersen havucu rendele üzerine biraz limon sık tuz serp istersen çok az da zeytinyağı gezdir. Ayy bi iyi geldi akşamüstü ferahladım walla :))
Hoşgeldin canım bizim maşallah güzel bir grubumuz oldu hepimiz aynı yolda yürüyoruz. inşallah bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günü de burdan paylaşırız allahım sağlıkla yawrularımızı almayı nasip etsinMerhaba kızlar bu konu çok taze, her yer Tıklım tıklım
Hata guruplaşmalar oluştubende aranıza geliyorum:) umarım sohbetlerin devamı olur
Hoşgeldin aramıza bizim grubumuz devamlı bu yola birlikde çıktık:) sen kaç haftalıksın? Hayırlı olsun:)[/QUOTE]TE="sarah_brightman, post: 39655949, member: 430654"]Merhaba kızlar bu konu çok taze, her yer Tıklım tıklım
Hata guruplaşmalar oluştubende aranıza geliyorum:) umarım sohbetlerin devamı olur
Hoşbulduk canim benim, tam zamanında sizi fark etmişim,Hoşgeldin canım bizim maşallah güzel bir grubumuz oldu hepimiz aynı yolda yürüyoruz. inşallah bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günü de burdan paylaşırız allahım sağlıkla yawrularımızı almayı nasip etsin
Bilmiyorum ki inan daha acemiyim galiba bu konuda:) ama grubuHoşbulduk canim benim, tam zamanında sizi fark etmişim,
Çok güzel olmuş yeni bir topigın açılması
Âmin inşallah canim!! Kaç kişi var şimdilik topıgınızde?
Daha henüz sayfa 24 olmuş, burası yep yeni dahaBilmiyorum ki inan daha acemiyim galiba bu konuda:) ama grubuEverdeen kurdu belki o bilebilir
2015'in en taze ve en dayanıksız anne adaylarıyiz gibi bebişleride katarsak aslında kalabalık durumdayızDaha henüz sayfa 24 olmuş, burası yep yeni daha
Canım hayırlı olsun hiç takma sakın kafana ben doktora gitmiştim çok ağır ilaçlar vermişti ogün beyn tomografisine bile girdim hamileyken önünden geçmek bile riskli majeziklerin haddi hasabı yok o dönem en tehlikeli herşeyi yapmışım ama hiçbirşey olmamış çok şükür yani eğer allahım onu dünyaya getirecekse hirbirşey olmuyor allahın izniyle.[/QUOTE][QUOTE="ayseosman, post: 39600901, member: 5434doktorahaba arkadslar Allahin izniyle ben de anne adayiyim. Henuz daha 2 haftalik. Ben cok erken ogrendim. İçime dogdu resmen. Daha adet tarihime 5 gun var :) ancak faranjit oldum. Doktor rovamycine diye bi antibiyotik verdi. Ilk bastan böyle olsun istemezdim
Normalde 6 haftalik olan bazi hamilelr kalp atislarini duyduk diyorda sasirdim bende neden olmadi bir sorun mu car acaba diye doktora tekrar gidecgidecegimse kalp atisi icin 8 hftalik olacak normalmiko acabaCanim ben 2 şubatta transfer olmuştum 10 şubatta kan testinde öğrendim doktorum kaç haftalik olduğunu söylemedi bizde keseleri gördük kalp atisina 2 hafta sonra cagirdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?