Hayırlı olsun hadi hayırlısı inşallah bende daha duymadım kalp atışını hala tedirginim inşallah en kısa zamanda duyalım rahatlayalımMerhaba kizlar bende 7+3haftalik hamileyim hafta ici kalp atisina gidicez hem mutluyum hem karamsarr
Kızlar o anı heyecandan unutmayın kalp atışini ve görüntüsünu kameraya eşiniz çeksin açar açar seyredersiniz ben kanamam olduğu için onun tedirginligiyle unuttuk ultrason görüntüsüne bile hergün bakıyorum küçücük canıyla o hızla atan kalp atışına inanamiyacaksinizHayırlı olsun hadi hayırlısı inşallah bende daha duymadım kalp atışını hala tedirginim inşallah en kısa zamanda duyalım rahatlayalım
Ins canim herkesin bebegi saglikli olurHayırlı olsun hadi hayırlısı inşallah bende daha duymadım kalp atışını hala tedirginim inşallah en kısa zamanda duyalım rahatlayalım
Ultrasonda keseyi gormeye gittik ne kadarlik oldugunu bile soramadm sadece olup olmadigina odaklandgm icinn insallah kalp atisinida duyarimmm duyarizzKızlar o anı heyecandan unutmayın kalp atışini ve görüntüsünu kameraya eşiniz çeksin açar açar seyredersiniz ben kanamam olduğu için onun tedirginligiyle unuttuk ultrason görüntüsüne bile hergün bakıyorum küçücük canıyla o hızla atan kalp atışına inanamiyacaksiniz
Ben başlıyorum ağlamaya hiç birşey görüp soramıyorum eşime söyleyimde çeksin ayy çok heycanlıyım tedirginimde duysam rahatlıycam yerim onun pıt pıt atan kalbini.yarabbim herkese yaşatsın bu duyguyu çok şanslıyız bin şükür allahımaKızlar o anı heyecandan unutmayın kalp atışini ve görüntüsünu kameraya eşiniz çeksin açar açar seyredersiniz ben kanamam olduğu için onun tedirginligiyle unuttuk ultrason görüntüsüne bile hergün bakıyorum küçücük canıyla o hızla atan kalp atışına inanamiyacaksiniz
Evet canım geçen hafta cinsiyetlerini öğrendik bi prensim bide prensesim olacak inşallah Rabbim herkese nasip etsin ve hiç merak etme geçicek zor dönemSen zor günleri atlatmıssın çok şükür bende daha iyyim haftalar geçtikce alışıyorum.bebeklerim yazmıssın ikizmiiii ayyyyy öyleyse harika maaşallah allahım sağlıkla büyütsün dünyaya getirsin
Çokkkkkkkkkk güzel bir kız bir erkek en büyük hayalimdi maşallah ikisinede nazar değmesin oyyy Oyyy ne tatlı olurlar maşallah. Sağlıkla doğsunlar inşallahEvet canım geçen hafta cinsiyetlerini öğrendik bi prensim bide prensesim olacak inşallah Rabbim herkese nasip etsin ve hiç merak etme geçicek zor dönem
Canım o halsizlik yataktan kalkamama durumu bendede var dördüncü aya girerken zımba gibi olunuyor inanırmisin bi günde kople temizledigim evi şimdi bi odayı silip supururken canım çıkıyorKızlar psikolojim çok bozuk benim(((
Çok şükür allahıma her an şükrediyorum çok mutluyum çok şanslıyım bin şükür evet bunları biliyorum.ama ben çok güçsüzüm o eski hallerimden eser kalmadı sabahları uyanmak bile öyle zorki geceleri uyumak yemek yemek bir işkence hep muhtac gibiyim birilerine sürekli acaba içim mi bulanıyor korkusu.dışarda gezmek hayal sinemaya gitmek boğucu düşünüyorum 9ay böylemi geçecek birde doğum anı var ben nasıl doğurcam çok korkuyorum Sezeryan olsam sonrasında nasıl iyileşicem.doktora kontrole gitmekden bile korkuyorum ben ndn böyle oldum.herşeye ağlıyorum.hayal kuruyorum önümüzdeki yazı düşünüyorum bebeğim kucağımda çok mutluyuz içim kıpır kıpır oluyor.anne olmak ne zormuş kendimi güçlü sanırdım hiç değlmişim.dünyanın en büyük mutluluğu ve en zor şeyi.keşke erkek olsaydım.
tahmini doğum günümüz 1 gün arayla bende çok merak ediyorum ama kontolüm 2 martta gebelik programı indirdim telefona orda 6 marttan sonra net görülebileceği yazıyordu ultrasonda.. bakalım bende de bir heves belki gittiğimde öğrenirim diye.. tabi her şeyden önce Rabbim sağlık versin..
Soda tam tersi afedersin gaz cikarmana yardimci oldugu icin mideye olan baskiyi azaltiyoCanım çok sağol ayvayı denicem mutlaka ama soda daha çok şişirmiyor mu meraj ettim de?
benim doktorumda folidoce nermşti ilk 3 ay kullandım dha sonra bıraktım vinalacimmunitum diye bir viamin verdi onu kullanıyoum ,birde krll oil içiyorumben folidoce kullanıyorum
O durum bendede var canım nasıl birşeyse iki aydan fazla oldu öksürük bitmek bilmiyor hamile kalmadan önce antibiyotikte kullandım banamisin demedi söylemesi ayıp tam balgama çeviriyor tamam bitti herhalde diyorum tekrar eşim dalga geçiyor bu sende tik kaldı,koyunlar gibi oksuruyorsun diyor bakalım,geçmiş olsun sanada canımben çok önemli bir konuda uyarmak istiyorum toplu taşıma araçları kullanmayın kullnıyorsanızda mutlaka maske kullanın kalabalık yerlerde de aynı şekilde maske kullanın geçen aylarda bir gribe yakalandım daha hala tam atlatamadım ara ara boğazım ağrıyor ve hala ara ara öksürüyorum bir hastalık 2 ay sürermi inanaın hiç böyle hastalandığımı bilmiyorum normalde ayakta geçiririm gribi bile 2-3 günde yapmadığım kalamadı geçmedi 1 ay sonunda doktora gttim antibiyotik aldım ona rağmen hala sürüyor lütfen hasta insanlarla iletişm kurmayın koruyun kendinizi ..denemediğim bitkisel yöntem kalmadı günde 2 demlik ıhlamur içiyordum zencefil limon kaynatıp içtim zencefille balı karıştırıp yedim turp bal denedim daha birsürü şey öksürük için günlük dumanına pamuk kabartıp göğsüme mi koymadık neler neler.,pekmez,karabiber limon ıhlamur ,adaçayı ile gargara ......... geçmedi nasıl bir hastalıksa kendnizi koruyun .......
Hemen doktor arastir,altı haftalıkken filan kalp atışlarina ve keseye bakılıyor ben sekiz haftalıkken gittim biraz bebek ultrasonda belli olsun diye hayırlı olsun canım bebeğin yemene ve folikasid kullanmayi ihmal etmeMerhabalar... Reglimin üzerinden 7 gün geçti dün gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördükÇok karmaşık duygular içerisindeyim .. Doktora ne zaman gitmem gerekiyor, ne yapacağım çok şaşkınım
Çok fena oldum ben valla doktora bile gidecek durumda değilim randevuyu öteki haftaya alsam bi sıkıntı olmaz sanırım kalp atışını dinlemeye git cektik. Yine fenalaştım annemlere taşındık çok fenayımCanım o halsizlik yataktan kalkamama durumu bendede var dördüncü aya girerken zımba gibi olunuyor inanırmisin bi günde kople temizledigim evi şimdi bi odayı silip supururken canım çıkıyor
Çok sevindim sana sorcaktım hadi gözün aydın benimde bugündü randevum gitmedim doktorumu değiştirdim ama çok fenayım durmadan kusyorum bu haftadan sonraya randevu alsam sıkıntı olmaz sanırım bende duysam kalp atışınıKızlar dün doktordaydık şükür bebeğimin kalp atışlarını gördük 1 cnm miş benim yawrucum :) allahım inşallah tamamını erdirsin burdaki arkadaşlarımla beraber hepimiz yawrularımızı kucağımıza alalımbu arada bulantı ve ara ara kusmalar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?