2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Merhaba kizlar bende 7+3haftalik hamileyim hafta ici kalp atisina gidicez hem mutluyum hem karamsarr
Hayırlı olsun hadi hayırlısı inşallah bende daha duymadım kalp atışını hala tedirginim inşallah en kısa zamanda duyalım rahatlayalım

Hayırlı olsun hadi hayırlısı inşallah bende daha duymadım kalp atışını hala tedirginim inşallah en kısa zamanda duyalım rahatlayalım
Kızlar o anı heyecandan unutmayın kalp atışini ve görüntüsünu kameraya eşiniz çeksin açar açar seyredersiniz ben kanamam olduğu için onun tedirginligiyle unuttuk ultrason görüntüsüne bile hergün bakıyorum küçücük canıyla o hızla atan kalp atışına inanamiyacaksiniz

Ultrasonda keseyi gormeye gittik ne kadarlik oldugunu bile soramadm sadece olup olmadigina odaklandgm icinn insallah kalp atisinida duyarimmm duyarizz

Ben başlıyorum ağlamaya hiç birşey görüp soramıyorum eşime söyleyimde çeksin ayy çok heycanlıyım tedirginimde duysam rahatlıycam yerim onun pıt pıt atan kalbini.yarabbim herkese yaşatsın bu duyguyu çok şanslıyız bin şükür allahıma

Evet canım geçen hafta cinsiyetlerini öğrendik bi prensim bide prensesim olacak inşallah Rabbim herkese nasip etsin ve hiç merak etme geçicek zor dönem

Evet canım geçen hafta cinsiyetlerini öğrendik bi prensim bide prensesim olacak inşallah Rabbim herkese nasip etsin ve hiç merak etme geçicek zor dönem
Çokkkkkkkkkk güzel bir kız bir erkek en büyük hayalimdi maşallah ikisinede nazar değmesin oyyy Oyyy ne tatlı olurlar maşallah. Sağlıkla doğsunlar inşallah

Kızlar psikolojim çok bozuk benim(((
Çok şükür allahıma her an şükrediyorum çok mutluyum çok şanslıyım bin şükür evet bunları biliyorum.ama ben çok güçsüzüm o eski hallerimden eser kalmadı sabahları uyanmak bile öyle zorki geceleri uyumak yemek yemek bir işkence hep muhtac gibiyim birilerine sürekli acaba içim mi bulanıyor korkusu.dışarda gezmek hayal sinemaya gitmek boğucu düşünüyorum 9ay böylemi geçecek birde doğum anı var ben nasıl doğurcam çok korkuyorum Sezeryan olsam sonrasında nasıl iyileşicem.doktora kontrole gitmekden bile korkuyorum ben ndn böyle oldum.herşeye ağlıyorum.hayal kuruyorum önümüzdeki yazı düşünüyorum bebeğim kucağımda çok mutluyuz içim kıpır kıpır oluyor.anne olmak ne zormuş kendimi güçlü sanırdım hiç değlmişim.dünyanın en büyük mutluluğu ve en zor şeyi.keşke erkek olsaydım.

Canım o halsizlik yataktan kalkamama durumu bendede var dördüncü aya girerken zımba gibi olunuyor inanırmisin bi günde kople temizledigim evi şimdi bi odayı silip supururken canım çıkıyor

Merhaba
Sen ikili tarama testine gittin mi orada tahminde bulunulmadı mı ben yarın ikiliye giricem inş.belki yorum yapar diye düşünüyorum

ben çok önemli bir konuda uyarmak istiyorum toplu taşıma araçları kullanmayın kullnıyorsanızda mutlaka maske kullanın kalabalık yerlerde de aynı şekilde maske kullanın geçen aylarda bir gribe yakalandım daha hala tam atlatamadım ara ara boğazım ağrıyor ve hala ara ara öksürüyorum bir hastalık 2 ay sürermi inanaın hiç böyle hastalandığımı bilmiyorum normalde ayakta geçiririm gribi bile 2-3 günde yapmadığım kalamadı geçmedi 1 ay sonunda doktora gttim antibiyotik aldım ona rağmen hala sürüyor lütfen hasta insanlarla iletişm kurmayın koruyun kendinizi ..denemediğim bitkisel yöntem kalmadı günde 2 demlik ıhlamur içiyordum zencefil limon kaynatıp içtim zencefille balı karıştırıp yedim turp bal denedim daha birsürü şey öksürük için günlük dumanına pamuk kabartıp göğsüme mi koymadık neler neler.,pekmez,karabiber limon ıhlamur ,adaçayı ile gargara ......... geçmedi nasıl bir hastalıksa kendnizi koruyun .......

O durum bendede var canım nasıl birşeyse iki aydan fazla oldu öksürük bitmek bilmiyor hamile kalmadan önce antibiyotikte kullandım banamisin demedi söylemesi ayıp tam balgama çeviriyor tamam bitti herhalde diyorum tekrar eşim dalga geçiyor bu sende tik kaldı,koyunlar gibi oksuruyorsun diyor bakalım,geçmiş olsun sanada canım

Merhabalar... Reglimin üzerinden 7 gün geçti dün gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördük Çok karmaşık duygular içerisindeyim .. Doktora ne zaman gitmem gerekiyor, ne yapacağım çok şaşkınım

Merhabalar... Reglimin üzerinden 7 gün geçti dün gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördük Çok karmaşık duygular içerisindeyim .. Doktora ne zaman gitmem gerekiyor, ne yapacağım çok şaşkınım
Hemen doktor arastir,altı haftalıkken filan kalp atışlarina ve keseye bakılıyor ben sekiz haftalıkken gittim biraz bebek ultrasonda belli olsun diye hayırlı olsun canım bebeğin yemene ve folikasid kullanmayi ihmal etme

Hamile kalmadan önce çıktığımda doktor bu ilacı hamile kaldığında da kullanmaya devam et demişti. Demir- Çinko takviyesi gibi sanırım.

Kızlar dün doktordaydık şükür bebeğimin kalp atışlarını gördük 1 cnm miş benim yawrucum :) allahım inşallah tamamını erdirsin burdaki arkadaşlarımla beraber hepimiz yawrularımızı kucağımıza alalımbu arada bulantı ve ara ara kusmalar devam

Canım o halsizlik yataktan kalkamama durumu bendede var dördüncü aya girerken zımba gibi olunuyor inanırmisin bi günde kople temizledigim evi şimdi bi odayı silip supururken canım çıkıyor
Çok fena oldum ben valla doktora bile gidecek durumda değilim randevuyu öteki haftaya alsam bi sıkıntı olmaz sanırım kalp atışını dinlemeye git cektik. Yine fenalaştım annemlere taşındık çok fenayım

Çok sevindim sana sorcaktım hadi gözün aydın benimde bugündü randevum gitmedim doktorumu değiştirdim ama çok fenayım durmadan kusyorum bu haftadan sonraya randevu alsam sıkıntı olmaz sanırım bende duysam kalp atışını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…