Çok geçmiş olsun ya çok fena olmussun zaten zor bir donem bende bebeği öğrendiğimden bu yana bitmeyen öksürük burun akıntısı vucut direncini kaybediyor hemen kapıyor Hastalıgı bende bir türlü atlatamadım tamamen direncsizimbenönemli bir konuda uyarmak istiyorum toplu taşıma araçları kullanmayın kullnıyorsanızda mutlaka maske kullanın kalabalık yerlerde de aynı şekilde maske kullanın geçen aylarda bir gribe yakalandım daha hala tam atlatamadım ara ara boğazım ağrıyor ve hala ara ara öksürüyorum bir hastalık 2 ay sürermi inanaın hiç böyle hastalandığımı bilmiyorum normalde ayakta geçiririm gribi bile 2-3 günde yapmadığım kalamadı geçmedi 1 ay sonunda doktora gttim antibiyotik aldım ona rağmen hala sürüyor lütfen hasta insanlarla iletişm kurmayın koruyun kendinizi ..denemediğim bitkisel yöntem kalmadı günde 2 demlik ıhlamur içiyordum zencefil limon kaynatıp içtim zencefille balı karıştırıp yedim turp bal denedim daha birsürü şey öksürük için günlük dumanına pamuk kabartıp göğsüme mi koymadık neler neler.,pekmez,karabiber limon ıhlamur ,adaçayı ile gargara ......... geçmedi nasıl bir hastalıksa kendnizi koruyun .......
seninle günlerimiz aynı canım benimBen 7 haftalik hamileyim ocak ayinda ogrendim umarim hersey iyi gecer ve hepimiz bebeklermizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz
Canım ben ilk kontrolü 8+2 günlükken yaptırdim zaten dr bu dönemde pek halsizlik için ilaç değil vitamin veriyorlar bazende serum takıyorlar serumun rahatlattigini duymuştum istersen genede git sonra daha önce keşke gelseydim demezsinÇok sevindim sana sorcaktım hadi gözün aydın benimde bugündü randevum gitmedim doktorumu değiştirdim ama çok fenayım durmadan kusyorum bu haftadan sonraya randevu alsam sıkıntı olmaz sanırım bende duysam kalp atışını
Hayırlı olsun ilk kalp atışı insanı çok heyecanlandiriyorKızlar dün doktordaydık şükür bebeğimin kalp atışlarını gördük 1 cnm miş benim yawrucum :) allahım inşallah tamamını erdirsin burdaki arkadaşlarımla beraber hepimiz yawrularımızı kucağımıza alalımbu arada bulantı ve ara ara kusmalar devam
Cnm benim kıyamam inşallah bizimkilerde geçer tez vakitte zınba gibi oluruz :)Çok fena oldum ben valla doktora bile gidecek durumda değilim randevuyu öteki haftaya alsam bi sıkıntı olmaz sanırım kalp atışını dinlemeye git cektik. Yine fenalaştım annemlere taşındık çok fenayım
CNm duyamayabilirsin 6.haftada genelde duyulmaya başlıyor sen doktoruna git kaç hafta olduğunu öğren zaten o sana söyler ne zaman geleceğini tebrik ederim seni bu arada :)14 subatta ogrendim hamile oldugumu bugunde doktor randevum var acaba kalkalp atisini duyabilirmiyim ? Kac haftalik oldugunu bile bilmiyorum :)
Kıyamam bana doktorum dedi ki akşam bir rennie ya da gaviscon çiğne sabah kusmana engeller rahatlatır. Dün ilk defa yaptım ve bu sabah şükür kusmadım cnm sende bir drne istersen doktordan da hayırlı haberlerle gel inşallahÇok sevindim sana sorcaktım hadi gözün aydın benimde bugündü randevum gitmedim doktorumu değiştirdim ama çok fenayım durmadan kusyorum bu haftadan sonraya randevu alsam sıkıntı olmaz sanırım bende duysam kalp atışını
CNm duyamayabilirsin 6.haftada genelde duyulmaya başlıyor sen doktoruna git kaç hafta olduğunu öğren zaten o sana söyler ne zaman geleceğini tebrik ederim seni bu arada :)
Çok sevindim sana sorcaktım hadi gözün aydın benimde bugündü randevum gitmedim doktorumu değiştirdim ama çok fenayım durmadan kusyorum bu haftadan sonraya randevu alsam sıkıntı olmaz sanırım bende duysam kalp atışını
Kuzum inşallah sende tez vakitte güzel haberlerle gelirsin. Bulantı için doktorum dedi ki akşam yatarken rennie ya da gaviscon mide ilacı alıp yat sabah bulantılarına iyi gelgelir.dün hakkatrn rennie çiğnedim ve şükür bu sabah kusmadım ve daha az bulantım oldu dene istersen sen deÇok sevindim sana sorcaktım hadi gözün aydın benimde bugündü randevum gitmedim doktorumu değiştirdim ama çok fenayım durmadan kusyorum bu haftadan sonraya randevu alsam sıkıntı olmaz sanırım bende duysam kalp atışını
Olur cnm gidebilirsin sen tez zamanda hayırlı haberlerle gel inşallah bulantı için doktorum rennie ya da gaviscon yatmadan alıp uyuyabilirsin dedi dün yaptım bugün ilk defa çok bulantım ve kusmm olmadan kalktım sen de deneyebilirsin cnmÇok sevindim sana sorcaktım hadi gözün aydın benimde bugündü randevum gitmedim doktorumu değiştirdim ama çok fenayım durmadan kusyorum bu haftadan sonraya randevu alsam sıkıntı olmaz sanırım bende duysam kalp atışını
İNşallah canım allah herkese bu duyguları yaşatsın. Haberdar et mutlaka bizi gidince :)Tesekkur ederim :) . Saatler geçmek bilmiyor cok merak ediyorum nasil birsey gorecegimi :) . Ins herkes saglikli bir sekilde alir bebislerini kucaklarina
Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin hastalığın içinse hiç korkma benimde adetime 1 hafta kala enterit geçirdim. İshal kusma felaketti e tabi ilaç ta kullandım. Serum vb.. ama doktorum bişeu olmayağını söledi çünkü daha çok küçük ve henüz oluşmadı adetine bile 1 hafta warmış bak. Hiç üzülme sen içini ferah tut doktorunla görüş ve durumdan haberdar et.Merhaba arkadslar Allahin izniyle ben de anne adayiyim. Henuz daha 2 haftalik. Ben cok erken ogrendim. İçime dogdu resmen. Daha adet tarihime 5 gun var :) ancak faranjit oldum. Doktor rovamycine diye bi antibiyotik verdi. Ilk bastan böyle olsun istemezdim
14 subatta ogrendim hamile oldugumu bugunde doktor randevum var acaba kalkalp atisini duyabilirmiyim ? Kac haftalik oldugunu bile bilmiyorum :)
Canım internette gebelik hesaplama var doktorun dediğiyle aynı çıkıyor zaten onlarda öyle hesapliyor adet tarihinin ilk gününü girerek bulabilirsin kaç haftalık olduğunu14 subatta ogrendim hamile oldugumu bugunde doktor randevum var acaba kalkalp atisini duyabilirmiyim ? Kac haftalik oldugunu bile bilmiyorum :)
Canım hayırlı olsun o kalp inşallah her daim atsın ultrason görüntüsunu paylaşma vaktin geldi demektirTesekkur ederim :) . Saatler geçmek bilmiyor cok merak ediyorum nasil birsey gorecegimi :) . Ins herkes saglikli bir sekilde alir bebislerini kucaklarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?