2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Çok geçmiş olsun ya çok fena olmussun zaten zor bir donem bende bebeği öğrendiğimden bu yana bitmeyen öksürük burun akıntısı vucut direncini kaybediyor hemen kapıyor Hastalıgı bende bir türlü atlatamadım tamamen direncsizim

[QUOTE="hande_buse88, post: 39597387, member: 224645"ilerdebalar... Reglimin üzerinden 7 gün geçti dün gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördük Çok karmaşık duygular içerisindeyim .. Doktora ne zaman gitmem gerekiyor, ne yapacağım çok şaşkınım[/QUOTE]
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza bizde, senden bi tık ilerde bebeği öğrenmiş,birazcık alışmaya başlamış ve hamileliğin hastalıkdan devirdiği hamileleriz:)canım aman dikkat et hastalanma.önce güveneceğin iyi bir doktor seç sonra yavaş yavaş gelişir herşey.kendini yormadan evini dip bucak temizlettir yada temizle ama kendini yorma, , çünkü birden bire hiç anlamadan kendini bir hastalık sürecinde bulacaksın ve tahmineen 3ay sürecek hiç bir iş yapamıyacaksın.doktora gittiğinde bebeği göremezsen panikleme zamanı gelince o kendini gösterir.zor ama sonucunda tatlı günler başlıyor

Canım ben ilk kontrolü 8+2 günlükken yaptırdim zaten dr bu dönemde pek halsizlik için ilaç değil vitamin veriyorlar bazende serum takıyorlar serumun rahatlattigini duymuştum istersen genede git sonra daha önce keşke gelseydim demezsin

Hayırlı olsun ilk kalp atışı insanı çok heyecanlandiriyor

Emili98 sağlıkla kucağuna al inş. Ne güzel hem kese hem kalp anı anda duymuşsundur Bende ilk kontrole 8 haftalıkken gitmek istiyorum 3 hafta sonra yani daha çoookk var, hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde

14 subatta ogrendim hamile oldugumu bugunde doktor randevum var acaba kalkalp atisini duyabilirmiyim ? Kac haftalik oldugunu bile bilmiyorum :)

C
Cnm benim kıyamam inşallah bizimkilerde geçer tez vakitte zınba gibi oluruz :)

14 subatta ogrendim hamile oldugumu bugunde doktor randevum var acaba kalkalp atisini duyabilirmiyim ? Kac haftalik oldugunu bile bilmiyorum :)
CNm duyamayabilirsin 6.haftada genelde duyulmaya başlıyor sen doktoruna git kaç hafta olduğunu öğren zaten o sana söyler ne zaman geleceğini tebrik ederim seni bu arada :)

Kuzum
Kıyamam bana doktorum dedi ki akşam bir rennie ya da gaviscon çiğne sabah kusmana engeller rahatlatır. Dün ilk defa yaptım ve bu sabah şükür kusmadım cnm sende bir drne istersen doktordan da hayırlı haberlerle gel inşallah

CNm duyamayabilirsin 6.haftada genelde duyulmaya başlıyor sen doktoruna git kaç hafta olduğunu öğren zaten o sana söyler ne zaman geleceğini tebrik ederim seni bu arada :)

Tesekkur ederim :) . Saatler geçmek bilmiyor cok merak ediyorum nasil birsey gorecegimi :) . Ins herkes saglikli bir sekilde alir bebislerini kucaklarina

Son düzenleme:
Kuzum inşallah sende tez vakitte güzel haberlerle gelirsin. Bulantı için doktorum dedi ki akşam yatarken rennie ya da gaviscon mide ilacı alıp yat sabah bulantılarına iyi gelgelir.dün hakkatrn rennie çiğnedim ve şükür bu sabah kusmadım ve daha az bulantım oldu dene istersen sen de

Olur cnm gidebilirsin sen tez zamanda hayırlı haberlerle gel inşallah bulantı için doktorum rennie ya da gaviscon yatmadan alıp uyuyabilirsin dedi dün yaptım bugün ilk defa çok bulantım ve kusmm olmadan kalktım sen de deneyebilirsin cnm

Merhaba arkadslar Allahin izniyle ben de anne adayiyim. Henuz daha 2 haftalik. Ben cok erken ogrendim. İçime dogdu resmen. Daha adet tarihime 5 gun var :) ancak faranjit oldum. Doktor rovamycine diye bi antibiyotik verdi. Ilk bastan böyle olsun istemezdim

Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin hastalığın içinse hiç korkma benimde adetime 1 hafta kala enterit geçirdim. İshal kusma felaketti e tabi ilaç ta kullandım. Serum vb.. ama doktorum bişeu olmayağını söledi çünkü daha çok küçük ve henüz oluşmadı adetine bile 1 hafta warmış bak. Hiç üzülme sen içini ferah tut doktorunla görüş ve durumdan haberdar et.

Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına, bende adetten 4 gün önce öğrendim internet hesaplamalarda 4+3 günlük diyo alı hafta dolmadan gitmeyi düşünmğyorum, bakalım seninki kac haftalıkmış kesin öğrenmiş olursun :))

Canım internette gebelik hesaplama var doktorun dediğiyle aynı çıkıyor zaten onlarda öyle hesapliyor adet tarihinin ilk gününü girerek bulabilirsin kaç haftalık olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…