bmm de kalçama kramp giriyordu yuruyemiyordum neredeyse doktor magnezyum verdi su an hic olmuyorAynen bende bugün çok kötüydum sağ bacağım dan belime vuruyor du
Aslnda vermeleri lazm bircok.kisi kullanmis gecmis ben haftaya cuma gtcem insallh sorayim belki bana da verir kilitleniyorm cnkuBnm de
bmm de kalçama kramp giriyordu yuruyemiyordum neredeyse doktor magnezyum verdi su an hic olmuyor
değerim düştü bugun bebek düşüyor kimyasal gebelikmiş moralim bozukCanim hayirli olsun dort haftalik ancadir daha kese vardir internetten gebelik hesaplama programlari var ordan ogrenebilirsin onlarda dogru cikiyor
Bol.dua et kuran oku namaz kil canm ya normal galiba oyle olmasi artik buyums sennki bak ne guzel bisey bu dua et sukretKorkuyorum. Karnımın içinde büyüdüğünü hissediyorum genişledi karnımda ama kilo almak gibi bişey değil içinde bişey varmış gibi.hemde canlı hemde bebek.büyüdükçe korkuyorum.tabiki çok şükür ediyorum herşeye.eşimde bunları söylüyor.zaten onları biliyorum mutluyum çok şükür. Ama korkuyorum çok korkuyorum ben bugün.karnım acıyor.ben bugün başka bir ruh haliyle uyandım geçmiyor bu his
ne güzel anlatmışsın :) aklıma getirmemeye çalışıyorum kendı kendımi rahatlatmaya çalışıyorum inş korktugum gıbı olmazKorkma canım mecbur bi ağrı olacak ama bebeğin çıktığı saniyede bitiyor göz hemen bebekte onun ilk görüntüsü ilk sesi bütün ağrıyi unutturuyor ben doğumdan sonra iki gün hiç uyuyamadim bebeği seyretmekten,okşamaktan yanakları kadife gibi oluyor hep bunları düşün doğumu doğum anın gelene kadar aklına getirmemeye çalış ve bolca hurma ye
Her seyde vardir bi hayir insallah daha saglikli bi bebise hamile kalirsindeğerim düştü bugun bebek düşüyor kimyasal gebelikmiş moralim bozuk
Korkuyorum. Karnımın içinde büyüdüğünü hissediyorum genişledi karnımda ama kilo almak gibi bişey değil içinde bişey varmış gibi.hemde canlı hemde bebek.büyüdükçe korkuyorum.tabiki çok şükür ediyorum herşeye.eşimde bunları söylüyor.zaten onları biliyorum mutluyum çok şükür. Ama korkuyorum çok korkuyorum ben bugün.karnım acıyor.ben bugün başka bir ruh haliyle uyandım geçmiyor bu his
Bende cok korkuyorum hergun biryerim ağrıyor sanki cok buyuk ağrılar degil ama ben kafamda büyütüyorum sonrada oturuyorum acaba erken dogum mu agrimasadabu seferde neden hiçbirşeyde hissetmiyorum bebeğe birsey mi oldu oturuyorum netin basına bebek ölürse belirtileri ne yok erken dogum belirtileri ne saatlerce bunları araştırıyorum hamileliği zehir ediyorum resmen kendime
offff Yazdığım şeylerin bi Kısmi gidiyor sinir oldum cepten zar zor yazıyorum o da yazdığımın ilk cümlesi gidiyorBende cok korkuyorum hergun bi ye
Korkma canım geçer anlık Bişey dir umarımKorkuyorum. Karnımın içinde büyüdüğünü hissediyorum genişledi karnımda ama kilo almak gibi bişey değil içinde bişey varmış gibi.hemde canlı hemde bebek.büyüdükçe korkuyorum.tabiki çok şükür ediyorum herşeye.eşimde bunları söylüyor.zaten onları biliyorum mutluyum çok şükür. Ama korkuyorum çok korkuyorum ben bugün.karnım acıyor.ben bugün başka bir ruh haliyle uyandım geçmiyor bu his
ne güzel anlatmışsın :) aklıma getirmemeye çalışıyorum kendı kendımi rahatlatmaya çalışıyorum inş korktugum gıbı olmaz[/Q
Ne kadar guzel iste bebegin en guzel,en korunakli,en sicak,en besleyici bi yerde daima korktugunda bunu yasamak isteyipte doktor doktor gezen tek hamile kalayim baska bisey istemem diyen cok kadin var bolca sev karniniKorkuyorum. Karnımın içinde büyüdüğünü hissediyorum genişledi karnımda ama kilo almak gibi bişey değil içinde bişey varmış gibi.hemde canlı hemde bebek.büyüdükçe korkuyorum.tabiki çok şükür ediyorum herşeye.eşimde bunları söylüyor.zaten onları biliyorum mutluyum çok şükür. Ama korkuyorum çok korkuyorum ben bugün.karnım acıyor.ben bugün başka bir ruh haliyle uyandım geçmiyor bu his
Selam bende 2015 anne adayiyim Allah nasip ederse, hepimizin gozu aydin vé hayirli olsun :)
Hoş geldin canım Seninde bebişin hayırlı olsunSelam bende 2015 anne adayiyim Allah nasip ederse, hepimizin gozu aydin vé hayirli olsun :)
Gözün aydın canım bu ultrasonlar olsa nasıl doğuma kadar sabrederdik bilmiyorumGünaydın kızlar dun bebeğimi gördüm öyle uyuyorr inanamadım kovaman olmuş 168 gr ve cınsıyetı erkekmiş 1 ay boyunca kızım dıye sevmiştik yınede tam açmadı ama ilk cihazı koyar koymaz ben pipisini gördüm bırdahada acmadı kan verdim 5 gün sonra çıkarmş ayrıntılı ultrason istedi birde
Sağolasın seninde anneler günün kutlu olsunherkesin anneler günü kutlu olsun kızlar.Özellikle ilk anneler günü kutlayanlara sevgilerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?