2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Korkuyorum. Karnımın içinde büyüdüğünü hissediyorum genişledi karnımda ama kilo almak gibi bişey değil içinde bişey varmış gibi.hemde canlı hemde bebek.büyüdükçe korkuyorum.tabiki çok şükür ediyorum herşeye.eşimde bunları söylüyor.zaten onları biliyorum mutluyum çok şükür. Ama korkuyorum çok korkuyorum ben bugün.karnım acıyor.ben bugün başka bir ruh haliyle uyandım geçmiyor bu his

Bol.dua et kuran oku namaz kil canm ya normal galiba oyle olmasi artik buyums sennki bak ne guzel bisey bu dua et sukret

ne güzel anlatmışsın :) aklıma getirmemeye çalışıyorum kendı kendımi rahatlatmaya çalışıyorum inş korktugum gıbı olmaz

Bende cok korkuyorum hergun bi ye

Korkma canım geçer anlık Bişey dir umarım

Selam bende 2015 anne adayiyim Allah nasip ederse, hepimizin gozu aydin vé hayirli olsun :)

Günaydın kızlar dun bebeğimi gördüm öyle uyuyorr inanamadım kovaman olmuş 168 gr ve cınsıyetı erkekmiş 1 ay boyunca kızım dıye sevmiştik yınede tam açmadı ama ilk cihazı koyar koymaz ben pipisini gördüm bırdahada acmadı kan verdim 5 gün sonra çıkarmş ayrıntılı ultrason istedi birde

Gözün aydın canım bu ultrasonlar olsa nasıl doğuma kadar sabrederdik bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…