2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kızlarrrr buarada grip oldum. İki gündür yatıyorum. Surekli hapşırıyorum. Cok kötü yaaaa.. Doktora gıttım ama ilac falan vermedı tabiii. Evde limonsuyu ıhlamurr ıyılesmeye calısıyorumm.

Kızlarrrr buarada grip oldum. İki gündür yatıyorum. Surekli hapşırıyorum. Cok kötü yaaaa.. Doktora gıttım ama ilac falan vermedı tabiii. Evde limonsuyu ıhlamurr ıyılesmeye calısıyorumm.
Geçmiş olsun canım bolca meyve ye

Gözün aydın canım bu ultrasonlar olsa nasıl doğuma kadar sabrederdik bilmiyorum
teşekkür ederim :) çok güzel bir duygu onu öyle görmek.yalnız bende bır sorun var benim ıkı elımde ozellıkle sag elımde acaıp karıncalanma uyusukluk ve agrı var o kadar canım yanıyor ki sızde de varmı magnezyum eksıklıgınden olabılır dedı geçmezse eger fızık tedavıye gıdecegım bu arada anneler gunumuz kutlu olsun ekim annelerii:)

İnşallah öğrenirsin canım benim
selam canım sende kayserideydin ayrıntılı ultrason yaptırdın mı dr bana yaptır dedi ama nerde yaptıracagım bilmiyorum mustafa başbug varmış prof dr um ona gıtmıs onun adını verdı ama oda sanırım bıraz pahalı

Canım ilacı al hemen bendede müthiş vardı ilacı kullandım üçüncu gün geçti bebiş kemiklerimizi biraz kemiriyor

Allah acil sifalarversin canım bende gribim ama yatamiyorum oğlum sağolsun

Evet canım kayserideyim de kendi gittiğin hastanenin yapması lazım mesela oğlumda huma ya gidiyordum hastanenin radyoloji bölümüne yönlendirmisti doktorum şimdi de erciyes kartal a gidiyorum doktorum kendi bakacak büyük ihtimal ayin 30 nda gideceğim inşallah

Canım o doktor çok pahalı gitmek ister misin bilmiyorum da doğum evinde yada kadin dogum olan ozel bi hastane de bi doktora git o senden ayrıntılı ultrason ister büyük ihtimal gün verirler yaptırır doktoruna götürürsun sen hangi hastane ye gidiyorsun ki

selam canım ben acıbademe gıdıyorum doktorum ayrıntılı ultrason ıstedi burda çekiyoz falan demedi bende sormadım erciyes kartalı aradımda normal muayene ucretıyle yapıyorlarmış ordan bir doktor araştıracagm ,sen hangi hastanedesin

Erciyes kartal a gidiyorum canım zerrin avul doktorum farklı doktorlar da var ama ben doktorum dan memnunum

18 Haftasını doldurmuş hamsiler bebeklerinizi hissediyor musunuz ben akşamları bışeyler hissediyorum ama bebek mi Bağırsak hareketlerimi cozemedim

Kızlarrr Günaydin nasılsınız.nasıl gidiyor.hamileliğin eglenceli dönemine geldik cok şükür derdimiz kalmadı çözdükde hamileliği alıştık yazmıyoruz artık meraklarımız bitti.benim hamilelik iyi sanırım bi derdim yok yeyip içip yatıp geziyorum:) hemen yorluyorum ama bide bazen kemikler im agrıyor.daha bebeğe cok bişey almadık ndnse alma heveslerim bitti.son aylarda topdan alırız artık.onun dısında duygu hallerimde gecişler var.iyyim yani genel olarak. Siz

Biz de cok iyiyiz bebegimle heyecanla Ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz insallah saglıgımız da superdir

18 Haftasını doldurmuş hamsiler bebeklerinizi hissediyor musunuz ben akşamları bışeyler hissediyorum ama bebek mi Bağırsak hareketlerimi cozemedim
Evet canım ok güçlü değil ama içimde döndüğünü vurduğunu hissediyorum ama yatinca

İyi yız bizde bi şikayetim iz yok çok şükür yoruldugum da kalçam in batması dışında canım bende cinsiyeti öğrendiğimde iki tulum iki cit citli badi bir ayakkabı birde patik çorap aldım pembis pembis şimdilik bu kadar gördükçe alırım heralde oğlumda da her doktora gittiğimde her dışarı ciktigimizd a alırdım bunda da öyle olur sanirim

Sen Zayıf misin acaba benim biraz gobusum olduğu icin mi tam anlayamıyorum ultrasonda hareket ediyor hatta en son gittiğimizde parmağını emiyordu
Sadece bebek göbeği canım benim ki çok kilolu değilim boyuma göre normal yani birde bu benim ikinci o yüzden belki de

Bnm de annem almış 10 tane Çitcitli badi Eldivan şapka mama önlüğü etek badi bi Sürü şey almış görmek icin cok heyecanlaniyorum kızım gelmeden kiyafetlererini seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…