2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Merhaba canım. Kayseri acibadememi gidiyosum bende turgut beye gidiyorum ayrintili ultrasona yonlendirdi mustafa basbuga gidecegim bu ayin sonunda sen kimde vektirmeyi dusunuyosum

Bnm de annem almış 10 tane Çitcitli badi Eldivan şapka mama önlüğü etek badi bi Sürü şey almış görmek icin cok heyecanlaniyorum kızım gelmeden kiyafetlererini seviyoruz
Biz pek sevemiyoruz oğlum kıskanma sin diye ikisine bir alıyoruz kardeşin sana Hediye almış diyoruz

Biz pek sevemiyoruz oğlum kıskanma sin diye ikisine bir alıyoruz kardeşin sana Hediye almış diyoruz
ben daha hiçbirşey almadım cınsıyeti öbür aya değişir diye :) toplu almayı düşünüyorum ama forumda gezdımde ne güzel şeyler var yaaa:) uffff hemen dogursaydık

Erciyes kartal a gidiyorum canım zerrin avul doktorum farklı doktorlar da var ama ben doktorum dan memnunum
canım sen gittiğinde bir sorsan ben ayrıntılı ultrason cektımek istıyorum butun ozel hastanelerde varsa neden acıbadem cekmıyo ,arkadasım sayılı doktorun yaptıgını soyledı .. başbug en ıyısı falan dedı ama odaa çok pahalı.sana zahmet bır sorsan doktoruna bende ona randevu alayım dohum ucretını konustun mu

Merhaba canım. Kayseri acibadememi gidiyosum bende turgut beye gidiyorum ayrintili ultrasona yonlendirdi mustafa basbuga gidecegim bu ayin sonunda sen kimde vektirmeyi dusunuyosum
banada onu onerdi doktorum bende özge hanıma gıdıyorum ama mustafa başbugda çok pahalı geldı bana bilemiyorum ,

ben daha hiçbirşey almadım cınsıyeti öbür aya değişir diye :) toplu almayı düşünüyorum ama forumda gezdımde ne güzel şeyler var yaaa:) uffff hemen dogursaydık
Bende kesin olmadan almamış tim da doktor bana 12 haftalıkken kıza benziyor demişti 17 haftada da kız deyince aldım

Yok canım da farklı bi sayfada kayseride olup ta hamile olan bir bayanla konuşmuştuk doktorumuz aynı o na 600 700 demişler canım normal yani ne çok fazla ne de az

banada onu onerdi doktorum bende özge hanıma gıdıyorum ama mustafa başbugda çok pahalı geldı bana bilemiyorum ,
Sizin dediğiniz ayrıntılı farklı mi ki acaba canım çok pahalı fakülteye git derim ben orda da güzel bakıyorlar ama gün veriyor lar

Sevgili Lati lokum ve pamukelma :) Arkadaşlar bende İstanbul Bakırköydeki Acıbademde Alihan beye gidiyorum.2 li tarama ve Detayli ultrasonlara normal Uzm.Dr lar bakmiyor.Alihan Bey de Uzm.Dr.
Hastanenin var ise kendi bünyesindeki "Periontologlar" yani riskli gebelik Prof.ları inceliyor sadece.Bizim buradaki hoca Özlem Pata mesela.Eğer olmasaydi hastanede Periontolog ya Dr.umun önerdigi baska bir hoca olacakti yada baska Acibademde olacakti.Kayseride daha önce bulundum yanılmıyorsam Acıbadem tek orada.Dolayısı ile evlatlar icin mecbur :/

İkiz gebelik için ve riski varsa ne biliyim bir anomali falan şart olabilir ama çok didik leme iyi değil kafa rahat olmuyor canım ben oğlumda bir ayrıntılı bir Doppler ultrason a girdim çok şükür bi problem olmadı yani siz rahat olun bence riskleri olanlar için kesinlikle şart ona bişey demiyorum elinde olan imkanı olan da yaptırabilir ha bendeveya cocukta bir problem görsellerdi tabiki bende yaptırır dim ama ikili uclu temiz çıktı üç hafta sonrada doktorum ayrıntılı bakacak bi problem yok gibi allahın izniyle inşallah da çok fazla yinede kendileri bilir bu benim şahsi fikrim

Banada yaptırmanı tavsiye ederim dedi illa yaptır demedıde ben korkuyorum biraz bana 2 li test yapıldı temız cıktı 3 lu yapılmadı bu gıttıgımdede dortlu için kan verdim ilk gebelık oldugu için çok bişey bilmiyorum netten bakıyorum o kadar mesela 3luyu yapmadı 4luyu yapıyor garıbıme gıttı buda hümayı aradım 100 lıraya yapılıyormuş erciyes kartalda olabılır yaptıracam ama dıger hoca çok pahalı

İnşallah bi sorun çıkmaz canım takılma çok o doktor fakültenin doktoru zaten özel bir yeri de var orda yapıyor bu kadar pahalı olmasının sebebi o onun bir muayenesi 250 300 sen aklına yatan bir hastanede yaptır canım aynı sonuçta bi doktorun adı çok duyuldu ysa ki evet sonuçta fakülte doktoru ücretleri pahali oluyor

[QU4, post: 40903559, member: 511292"]Biz de cok iyiyiz bebegimle heyecanla Ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz insallah saglıgımız da superdir[/QUOTE]
Oh maaşallah.allahım saglık versin hepimize.bizde heyecanlıyız inş.dr gidelim bide durumumuzu görelim daha iyi olcaz.

Arkadaşlar banada sadece 2 li test yapildi 3lü veya 4lü yapilmadi.(zaten 3lü ve 4lü den sadece biri yapiliyormuş.4lü 3lünün bir gelişmişiymiş)
Ayın 25 inde kısmetse detayli ultrason yapilacak.Yanlız her testede eger buyuk bir risk yoksa gerek yok.Allah çok büyük.Teslimiyet...

Maaşallah iyi olun.ilk zaman hevesleniyodum şimdi bakmıyorumda.annanneler babannler heveslensin:)) herseyi olur bebeklerimizin.allahım sağlıl versin onlara bize inş

[QUOTE="lolay, post: 40911263, member: 6637çıktı.adaşlar banada sadece 2 li test yapildi 3lü veya 4lü yapilmadi.(zaten 3lü ve 4lü den sadece biri yapiliyormuş.4lü 3lünün bir gelişmişiymiş)
Ayın 25 inde kısmetse detayli ultrason yapilacak.Yanlız her testede eger buyuk bir risk yoksa gerek yok.Allah çok büyük.Teslimiyet...[/QUOTE]
Aynen banada ikili yapıldı cok sükür temiz çıktı.bende ay sonunda ayrıntılıya gircem inş.3lü dörtlü yaplmadı.allahım korusun hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…