2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

inşallah sorun çıkmaz evet o doktor acaıp pahalı çogu arkadasım detaylı ultrason yaptırmamış ama ben yaptırcam.
banada 2 li yapıldı 3 lu yapılmadı, 4 lu yapılacak, ayrıntılıyıda sanırım senın doktordan randevu alacagım gerçi daha var ,benım bugun 17 hafta oldu 22 de falan gıderım inşallah

Ben çok zayıfım ama cok yok göbüşüm 21.haftadan sonra çok çıkarmış.öyle minik bi göbüş
benım gobek maşallah 6 aylık gıbı :) 55 kıloydum ama bıraz gobusum vardı 17 haftalıgım 61 kılo oldum dogum yapana kadar kaç olurum bilemiyorum inşallah daha fazla almam mınyon olunca komık oluyor

Kızlar hastalıgım 1 bucuk hafta önce bitti ama karnımda kasık agrıları var cok kötü hasta olacakmısım gbi ama yeni bitti sizce sebebi ne olabilir ilisklerimde korumalıydı

benım gobek maşallah 6 aylık gıbı :) 55 kıloydum ama bıraz gobusum vardı 17 haftalıgım 61 kılo oldum dogum yapana kadar kaç olurum bilemiyorum inşallah daha fazla almam mınyon olunca komık oluyor
Oğlumda bende çok hızlı aldım 28 kilo ile bitirdim ama vermek zor oldu bunda daha iki kilo aldım daha dikkatliyim

bende 22 de gidecem gidince sorarım senin için canım

[QUOTum, post: 40914561, member: 656965"]benım gobek maşallah 6 aylık gıbı :) 55 kıloydum ama bıraz gobusum vardı 17 haftalıgım 61 kılo oldum dogum yapana kadar kaç olurum bilemiyorum inşallah daha fazla almam mınyon olunca komık oluyor [/QUOTE]
Olsun verirsin.bende kilo almak isyiyorum bi değişiklik yok.bakalım 9.ayda en son kac kiloyla bitşrcez hamileliği

Olsun verirsin.bende kilo almak isyiyorum bi değişiklik yok.bakalım 9.ayda en son kac kiloyla bitşrcez hamileliği[/QUOTE]
kılo almamak daha guzel bence bebişin alıyordur saglıklı olsunlarda

Kızlar bende hiç kilo almadım bi bir kilo aldım gibiydi oda gitti ne zaman başlar kilo alışim bilmiyorum ama çok iştahli değilim meyve çok seviyorum birde ev süpürme işlemi çok yoruyor beni belim müthiş ağrıyor siz nasılsiniz ev işlerinde

Aynen canım valla oturma odası mutfak zor süpürüyorum eskiden ev dubleksdi iki katı süpürür silerdim birde toz alırdım.şimdi iki odada iptal.valla süpürgenin ince başını taktım oturarak süpürüyorum belim kopuyor eşim devam ediyor.birde bazayı falan mümkün değil kaldıramıyorum o belimi koparıyor

Kızlar günaydın.bişey sorcam siz su tetanos asısı naptınız.hemşire ben bir haftadır aryor gel diye 2.dozu vurmak için.sizden vurduran olmayınca bende gitmek istemedim.zaten 3 gün acıyor.bugün gidip vurdurcam olmazsa

Günaydın,
6 Mayıs ve 8 Mayıs ta beta hcg yaptırdım , çok şükür 1075 ve 2200 çıktı .Dün tam yamına 5 hafta oldu , doktor randevum vardı, dün gün içinde normal akıntımla karışık kahverengi akıntım oldu , karın ağrısı vs yok . Neyse akşam doktora gidince keseyi gördük ama erken olduğundan bebek görülmedi haftaya gel dedi.Kahverengi akıntımdan bahsedince kafanıza takmayın olabilir dedi, mutlaka düşük tehdidir diyemeyiz dedi.Dinlenmem gerekir mi işe gidiyim mi diye sordum , sakıncası yok normal hayatınıza devam edin de hatta.
Arkadaşlat ar ne yapmalıyım sizce, endişeliyim 5.-6. haftada bunu yaşayan var mı ?
Yardımcı olabilir misiniz bana ?

Ben hiç yaptirmiyorum doktorum zaten hastanede yapacaksin gerek yok dedi

Canım hayırlı olsun dr.normal hayatına devam et dediyse hiç endişe etme.sadece kendine dikkat et kasma kendini ama artık hareketlerin daha agır olsun ilk zamanlar bebeğin tutunması için önemlidir.sabah yataktan fırlayarak cıkma hapsururken falan dikkat et.agır kaldırma.hayat bizim için daha yavas artık:) zamanla alısırsın.yemek yiyemezsen endişelenme biz cogumz 3ay ac gezdik:) allahım hayırlısıyla versin.insan neler atlatıyor ama o melek dünyaya gelmek istiyorsa allahım onu koruyup büyütüyor.sen hiç endişelenme

OTE="emili98, post: 40920867, member: 646765"]Ben hiç yaptirmiyorum doktorum zaten hastanede yapacaksin gerek yok dedi[/QUOTE]
1.yaptrmasaydım hiç yaptrmazdım şimdi orda yaptılar gidiyim demi 2.de yapsın bitsin

Korkma canım oluyor bazen o akıntı sen genede tedbir amaçli yorma kendi iki üç gün bile dikkat etsen akıntın düzelir bebeğin hayırlı olsun inşallah

Korkma canım oluyor bazen o akıntı sen genede tedbir amaçli yorma kendi iki üç gün bile dikkat etsen akıntın düzelir bebeğin hayırlı olsun inşallah

Çok sağol cnm , illa ki kötü birsey diildir yorumlarını görünce içime su serpiliyor inan:)

OTE="emili98, post: 40920867, member: 646765"]Ben hiç yaptirmiyorum doktorum zaten hastanede yapacaksin gerek yok dedi
1.yaptrmasaydım hiç yaptrmazdım şimdi orda yaptılar gidiyim demi 2.de yapsın bitsin[/QUOTE]
Evet canım birinciyi yaptırdın zaten ikinciyide yaptir.sol kolunu az kullanıyorsan ona vursunlar bari geçmiş olsun şimdiden .bu arada bu beş sene içinde tekrar hamile kalırsan vurdurmana gerek yok aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…