- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
Aç kalma ama abartmadan bende mınyon um veririm sandım da zor oldu emzirme bırakan kadar veremedim sonra verdim
Kızlar bende hiç kilo almadım bi bir kilo aldım gibiydi oda gitti ne zaman başlar kilo alışim bilmiyorum ama çok iştahli değilim meyve çok seviyorum birde ev süpürme işlemi çok yoruyor beni belim müthiş ağrıyor siz nasılsiniz ev işlerinde
gunaydın canımm ben 18 haftada gıdıcem 2 doz yapacaklarmış çok acıdıgını bende duydum korkuyorum valla sen ilk aşını kaçıncı haftada yaptırmıştınKızlar günaydın.bişey sorcam siz su tetanos asısı naptınız.hemşire ben bir haftadır aryor gel diye 2.dozu vurmak için.sizden vurduran olmayınca bende gitmek istemedim.zaten 3 gün acıyor.bugün gidip vurdurcam olmazsa
hiiiç acımıyor cnm kişiye göre değişen bir durum o ben hiç anlamadım valla..gunaydın canımm ben 18 haftada gıdıcem 2 doz yapacaklarmış çok acıdıgını bende duydum korkuyorum valla sen ilk aşını kaçıncı haftada yaptırmıştın
ama ilkini yaptırdıysan 2.de yaptır cnm yoksa bir anlamı olmaz ilkinin.. bu arada bnm cnm hiç yanmamıştı yaa kişiye göre değişiyor galiba bu durum..Kızlar günaydın.bişey sorcam siz su tetanos asısı naptınız.hemşire ben bir haftadır aryor gel diye 2.dozu vurmak için.sizden vurduran olmayınca bende gitmek istemedim.zaten 3 gün acıyor.bugün gidip vurdurcam olmazsa
çok acıyor şişiyor dediler bana inşallah şişmez zaten sag elım iptal o kadar uyuşukkihiiiç acımıyor cnm kişiye göre değişen bir durum o ben hiç anlamadım valla..
cnm normalde sağ elini kullanıyorsan sola vurulacak aşın bende çok tedirgin olmuştum ama çok şükür hiç ağrım olmadı hemşire vururken söyledi zaten kimisine çok ağrı yapıyor normal dedi..çok acıyor şişiyor dediler bana inşallah şişmez zaten sag elım iptal o kadar uyuşukkibezi falan sıkamıyorum o derece
Günaydın canım nisanda yapmştık 13.haftaydı sanırım ama öyle cok acıdıki anlatamam geceleri uyyamadım agrısından resmen tek kol yasadım allahdan sol kola yaptrmşımda sagla idaere ettim.inş.senin acımazgunaydın canımm ben 18 haftada gıdıcem 2 doz yapacaklarmış çok acıdıgını bende duydum korkuyorum valla sen ilk aşını kaçıncı haftada yaptırmıştın
hadı yaaa ayyyy bende aşıdan korkuyorum bakalım hayırlısıGünaydın canım nisanda yapmştık 13.haftaydı sanırım ama öyle cok acıdıki anlatamam geceleri uyyamadım agrısından resmen tek kol yasadım allahdan sol kola yaptrmşımda sagla idaere ettim.inş.senin acımaz
Aynen banada ikili yapıldı cok sükür temiz çıktı.bende ay sonunda ayrıntılıya gircem inş.3lü dörtlü yaplmadı.allahım korusun hepsini[/QUOTE][QUOTE="lolay, post: 40911263, member: 6637çıktı.adaşlar banada sadece 2 li test yapildi 3lü veya 4lü yapilmadi.(zaten 3lü ve 4lü den sadece biri yapiliyormuş.4lü 3lünün bir gelişmişiymiş)
Ayın 25 inde kısmetse detayli ultrason yapilacak.Yanlız her testede eger buyuk bir risk yoksa gerek yok.Allah çok büyük.Teslimiyet...
Canim benim dr.umda tetanoz aşısının adını bile anmadı.Bende sormadim acikcasi.Detaylida sorayim bari kismetse.Kızlar günaydın.bişey sorcam siz su tetanos asısı naptınız.hemşire ben bir haftadır aryor gel diye 2.dozu vurmak için.sizden vurduran olmayınca bende gitmek istemedim.zaten 3 gün acıyor.bugün gidip vurdurcam olmazsa
[QUOTE post: 40923234, member: 61584"]ama ilkini yaptırdıysan 2.de yaptır cnm yoksa bir anlamı olmaz ilkinin.. bu arada bnm cnm hiç yanmamıştı yaa kişiye göre değişiyor galiba bu durum..
Doktorum bu kilodan çok memnun ben biraz hamilelik fırsati kilo alayım dedim olmadı diğer gebeliklerdede hamileligi yedi kilo ile bitiriyorum ama çok şükür bebekler üçbuçuk dört kilo arasında doğuyorahh canım sen benimle takıl bak nasıl göbüş çıkıyorşaka bir yana kılo almaman daha ıyı degıl mı doktorum bana 18 den sonra almaya başlayacaksın dedı suana kadar6 kılo aldım ben bende meyve yıyemıyorum ama zorlayacagım
Aynen evi Süpürdukten sonra belim ağrıyor sonra da kalçam batiyor yapmasan olmuyor çocuk var döküyor ediyor allah yardımcımız olsunKızlar bende hiç kilo almadım bi bir kilo aldım gibiydi oda gitti ne zaman başlar kilo alışim bilmiyorum ama çok iştahli değilim meyve çok seviyorum birde ev süpürme işlemi çok yoruyor beni belim müthiş ağrıyor siz nasılsiniz ev işlerinde
Ben 25 Mayıs ta vurulacagm tek doz önceki hamileligimin devamı ni vurulacagm benKızlar günaydın.bişey sorcam siz su tetanos asısı naptınız.hemşire ben bir haftadır aryor gel diye 2.dozu vurmak için.sizden vurduran olmayınca bende gitmek istemedim.zaten 3 gün acıyor.bugün gidip vurdurcam olmazsa
sen bildirdinm i hamile oldugunu canimCanim benim dr.umda tetanoz aşısının adını bile anmadı.Bende sormadim acikcasi.Detaylida sorayim bari kismetse.
Hatta beni bizim bu Istanbul-Bakirkoydeki saglik ocagim da aramadi :) Neden olabilir acaba?
İyiyim canım çok şükür bende iki kilo aldım ayniyiz bende meyve ve yemeklere çok düştüm nerde bir ev yemeği görsem hemen yiyorum hamileyim ya onun verdiği ayrıcalık var herkes farklı tutuyor sen hamile sin canın çeker ye diye bende kendim hissediyorum bebeğimi böyle ayakta veya otururken hafiften pit pit vurması ni içimde böyle dönüyormus gibi oluyorKızlar slm nasılsınız 19.haftada 2kilo almışım normal demi.iştahım iyi normal yiyorum hamur işi yemiyorum miğdemi kaynatıyor normal kahvaltı yapıyorum akşam iyi yiyorum. En cok meyve yiyorum çok seviyorum.bu arada dünden beri kızımın harketleri daha belirginleşti artık babasıda hissediyor çok heyecanlandı inanamadı nassıl hareket ediyor diyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?