2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Selam kızlar evde test yapıp ikinci çizgiyi gördükten sonra once özelde iki gun sonra da saglık Ocağında kan testi yaptırdım sırayla 124 ve 385 cikti. 4 hafta 4 günlükmus bebegim. Hemşire kaydımı yaptı takip edicez dedi. Suan doktora gitmen erken ay sonuna dogru git, suan gitsen de Görünmez tekrar çağırır dedi bende 25 Mayıs'a randevu aldım yani o zaman 6 haftalık olucak. Ama tabi icim icimi yiyor doktora görünüp hersey yolunda demesini bekliyorum. Bana biraz fikir verseniz?

İyi normal ozaman gecen aydan bu aya iki kilo.meyve cok iyi gidyor ya hiç doymyrm gece gündüz meyve.yiyelim tabi iki canlıyız biz:))) boşuna dememişler

Hayırlı olsun canım.evet daha görünmez gidince göremedim diye moralin bozulur.daha erken 6.7haftalarda anca görünüyor oda kese.bi nokta yani:) sonra yavas yavas kalp atısı.sonra bebeğinide görürsün sonra her yerini:) cinsiyetini:) kendine dikkat et.ilk 3ay biraz zor gecti benim ama şimdi en güzel zamanları bi balcaksın birden gecmiş

gözun aydın canım bende ilk 6 haftalıkken gıtmıstım hem keseyı hemde kalp aatısını duymuştuk Alllah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin merak etme tadını çıkar

gözun aydın canım bende ilk 6 haftalıkken gıtmıstım hem keseyı hemde kalp aatısını duymuştuk Alllah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin merak etme tadını çıkar
Tesekkurler canım aynen herkes de aynı şeyi söylüyor içini rahat tut diyorlar ama ister istemez tedirgin oluyorum. Su doktor randevum bi gelsin ondan sonra rahat edicem

Cok sagol icim rahatladı canim :) boyle seyler duymak istiyorum demek ki. Sağlıkla kucağımıza alalım insallah

bencerahat ol.Çevreye kulaklarını tıka.ben 13. haftadayım.Ne bulantım oldu ne kusmam.Tabi halsizlik yorgunluk gibi belirtiler oluyor ama günlük hayatıma devam ediyorum ben.Sanırım en sağlıklısı da bu.Doğumu bile kolaylaştırdığını duydum rahat olmanın, günlük işlerine devam etmenin.Yat yat nereye kadar hayırlı olsun hoşgeldin aramıza

Yine tetanos asısı ve yine benim acı dolu gecem.cok acı cekiyorum bütün gece sersem oldum. Çok acıyor.ndn benimki bu kadar acıyorr

sen bildirdinm i hamile oldugunu canim

Hayır Canım bildirmedim.Ama benim birkac arkadasimda bildirmedigi ve özele gittigi halde saglik ocagi tarafindan arandi hep.Hatta birisi tlfnunu acmadigi icin onun ozel hastane dr.unu arayip bilgilerini almislar :)

Hayır Canım bildirmedim.Ama benim birkac arkadasimda bildirmedigi ve özele gittigi halde saglik ocagi tarafindan arandi hep.Hatta birisi tlfnunu acmadigi icin onun ozel hastane dr.unu arayip bilgilerini almislar :)
Sen ya git ya ara bilgilendir mutlaka.belki gözden kaçtı sen haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…