İyiyim canım çok şükür bende iki kilo aldım ayniyiz bende meyve ve yemeklere çok düştüm nerde bir ev yemeği görsem hemen yiyorum hamileyim ya onun verdiği ayrıcalık var herkes farklı tutuyor sen hamile sin canın çeker ye diye bende kendim hissediyorum bebeğimi böyle ayakta veya otururken hafiften pit pit vurması ni içimde böyle dönüyormus gibi oluyor
Hayırlı olsun canım.evet daha görünmez gidince göremedim diye moralin bozulur.daha erken 6.7haftalarda anca görünüyor oda kese.bi nokta yani:) sonra yavas yavas kalp atısı.sonra bebeğinide görürsün sonra her yerini:) cinsiyetini:) kendine dikkat et.ilk 3ay biraz zor gecti benim ama şimdi en güzel zamanları bi balcaksın birden gecmişHipera post: 40948473 .!.:Selam kızlar evde test yapıp ikinci çizgiyi gördükten sonra once özelde iki gun sonra da saglık Ocağında kan testi yaptırdım sırayla 124 ve 385 cikti. 4 hafta 4 günlükmus bebegim. Hemşire kaydımı yaptı takip edicez dedi. Suan doktora gitmen erken ay sonuna dogru git, suan gitsen de Görünmez tekrar çağırır dedi bende 25 Mayıs'a randevu aldım yani o zaman 6 haftalık olucak. Ama tabi icim icimi yiyor doktora görünüp hersey yolunda demesini bekliyorum. Bana biraz fikir verseniz?
16 da falan minik pıtlar ama 19.hafta daha belirginleşti.KKizlar bebeklernzn hareketinj kacnci haftada hssettnz?
Ben 12.haftadaym bazen.damarim seyirio gbi.oluyo karnmda acaba bu bebis mi diye merak ettm de16 da falan minik pıtlar ama 19.hafta daha belirginleşti.
Selam kızlar evde test yapıp ikinci çizgiyi gördükten sonra once özelde iki gun sonra da saglık Ocağında kan testi yaptırdım sırayla 124 ve 385 cikti. 4 hafta 4 günlükmus bebegim. Hemşire kaydımı yaptı takip edicez dedi. Suan doktora gitmen erken ay sonuna dogru git, suan gitsen de Görünmez tekrar çağırır dedi bende 25 Mayıs'a randevu aldım yani o zaman 6 haftalık olucak. Ama tabi icim icimi yiyor doktora görünüp hersey yolunda demesini bekliyorum. Bana biraz fikir verseniz?
Tesekkurler canım aynen herkes de aynı şeyi söylüyor içini rahat tut diyorlar ama ister istemez tedirgin oluyorum. Su doktor randevum bi gelsin ondan sonra rahat edicemgözun aydın canım bende ilk 6 haftalıkken gıtmıstım hem keseyı hemde kalp aatısını duymuştuk Alllah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin merak etme tadını çıkar
Cok sagol icim rahatladı canim :) boyle seyler duymak istiyorum demek ki. Sağlıkla kucağımıza alalım insallahHayırlı olsun canım.evet daha görünmez gidince göremedim diye moralin bozulur.daha erken 6.7haftalarda anca görünüyor oda kese.bi nokta yani:) sonra yavas yavas kalp atısı.sonra bebeğinide görürsün sonra her yerini:) cinsiyetini:) kendine dikkat et.ilk 3ay biraz zor gecti benim ama şimdi en güzel zamanları bi balcaksın birden gecmiş
Cinsiyet erkek ,babası doğmadan isim sectirmez doğuma bir hafta kala karar veririz genelde ben babamın ismini istiyorum mehmet emin bakalımcinsiyetler belli oldu mu isimler bulundumu kızlar
kıyamam sana yaa nedir bu çektiğin.. g.olsun hadi atlattın bitti gitti..Yine tetanos asısı ve yine benim acı dolu gecem.cok acı cekiyorumbütün gece sersem oldum. Çok acıyor.ndn benimki bu kadar acıyorr
güzel isim mehmet emin adıyla yaşasın..Cinsiyet erkek ,babası doğmadan isim sectirmez doğuma bir hafta kala karar veririz genelde ben babamın ismini istiyorum mehmet emin bakalım
sen bildirdinm i hamile oldugunu canim
Evet yakıyamamna yaa nedir bu çektiğin.. g.olsun hadi atlattın bitti gitti..
Sen ya git ya ara bilgilendir mutlaka.belki gözden kaçtı sen haber verHayır Canım bildirmedim.Ama benim birkac arkadasimda bildirmedigi ve özele gittigi halde saglik ocagi tarafindan arandi hep.Hatta birisi tlfnunu acmadigi icin onun ozel hastane dr.unu arayip bilgilerini almislar :)
Geçmiş olsun canım ilk gebelikte vurdurmustum bende elimi saçıma goturemiyordum seni çok iyi anlıyorum canımYine tetanos asısı ve yine benim acı dolu gecem.cok acı cekiyorumbütün gece sersem oldum. Çok acıyor.ndn benimki bu kadar acıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?