2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Hayır Canım bildirmedim.Ama benim birkac arkadasimda bildirmedigi ve özele gittigi halde saglik ocagi tarafindan arandi hep.Hatta birisi tlfnunu acmadigi icin onun ozel hastane dr.unu arayip bilgilerini almislar :)
Her sağlık ocağı o kadar ilgili değil canım bildir çünkü çocuğun aşıları icin zaten gideceksin

Her sağlık ocağı o kadar ilgili değil canım bildir çünkü çocuğun aşıları icin zaten gideceksin

Tamam.Yanliz kızlar birşey soracagım size,biz kismetse 1 aya kadar tasinacagiz buyukcekmeceye ve bakirkoydeki saglik ocagina bildirirsem diger yerdeki aile hekimligine otomatikmi bildiriliyor acaba bilgisi olan varmi?
Birde şu tetanoz aşısı bana yapilmadi.Saglik ocagi yapmak isterse kendi dr.uma sormadan yaptirmiyayim degilmi? (ama zaten hamile kalmadan 1 ay evvel yapilmisti çividen oturu.)

yeni yapıldıysa yapmıyorlar cnm.. bu arada taşındığında ikametgahı değişince otomatik aile hekiminde değişecek..

Bence yapmazlar veya tek doz yaparlar

Balon gibi şişiyorum bacaklarım ve ellerim çok şişiyor böbrekten rahatsızligim var ya o sebep oluyor anlamadım bugün oğlusumla görüş günü ayrıntılı ultrasona gircez beşbuçukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…