Teşekkür ederim canım.sen Naptın yakışıklı nasıl yuvarlaniyormusunuz gittikçegüzel isim mehmet emin adıyla yaşasın..
İyiyiz cnm şükür bak son halimi atayım sen karar verTeşekkür ederim canım.sen Naptın yakışıklı nasıl yuvarlaniyormusunuz gittikçe
EvettGeçmiş olsun canım ilk gebelikte vurdurmustum bende elimi saçıma goturemiyordum seni çok iyi anlıyorum canım
Ohh çok yakışmışcanım maaşallah. Bende iki kilo almşım gecen aydan beriİyiyiz cnm şükür bak son halimi atayım sen karar verplates topuna benzedim valla
Her sağlık ocağı o kadar ilgili değil canım bildir çünkü çocuğun aşıları icin zaten gideceksinHayır Canım bildirmedim.Ama benim birkac arkadasimda bildirmedigi ve özele gittigi halde saglik ocagi tarafindan arandi hep.Hatta birisi tlfnunu acmadigi icin onun ozel hastane dr.unu arayip bilgilerini almislar :)
Her sağlık ocağı o kadar ilgili değil canım bildir çünkü çocuğun aşıları icin zaten gideceksin
NE GÜZEL İŞTE YA ONUDA BEBEK ALMIŞTIR SUYU EŞİ ANCA..Ohh çok yakışmışcanım maaşallah. Bende iki kilo almşım gecen aydan beri
yeni yapıldıysa yapmıyorlar cnm.. bu arada taşındığında ikametgahı değişince otomatik aile hekiminde değişecek..Tamam.Yanliz kızlar birşey soracagım size,biz kismetse 1 aya kadar tasinacagiz buyukcekmeceye ve bakirkoydeki saglik ocagina bildirirsem diger yerdeki aile hekimligine otomatikmi bildiriliyor acaba bilgisi olan varmi?
Birde şu tetanoz aşısı bana yapilmadi.Saglik ocagi yapmak isterse kendi dr.uma sormadan yaptirmiyayim degilmi? (ama zaten hamile kalmadan 1 ay evvel yapilmisti çividen oturu.)
Bence çok tatlı olmuşsun senin o topunu sevsinlerİyiyiz cnm şükür bak son halimi atayım sen karar verplates topuna benzedim valla
İyiyiz cnm şükür bak son halimi atayım sen karar verplates topuna benzedim valla
İyiyiz cnm şükür bak son halimi atayım sen karar verplates topuna benzedim valla
Bak bendede bi top var basketbol topu kilo almıyorumİyiyiz cnm şükür bak son halimi atayım sen karar verplates topuna benzedim valla
Bak bendede bi top var basketbol topu kilo almıyorum
Bence yapmazlar veya tek doz yaparlarTamam.Yanliz kızlar birşey soracagım size,biz kismetse 1 aya kadar tasinacagiz buyukcekmeceye ve bakirkoydeki saglik ocagina bildirirsem diger yerdeki aile hekimligine otomatikmi bildiriliyor acaba bilgisi olan varmi?
Birde şu tetanoz aşısı bana yapilmadi.Saglik ocagi yapmak isterse kendi dr.uma sormadan yaptirmiyayim degilmi? (ama zaten hamile kalmadan 1 ay evvel yapilmisti çividen oturu.)
Kızlar gördük bizim oğlanı çok şükür herşeyi gayet iyi 394 gr olmuşOhh maaşallah benim hiç çıkmıyor ya.naptınız gördünüzmü bebeği keyfi nasıl
Maşallah maşallah uyuyor mu meleğin annesiKızlar gördük bizim oğlanı çok şükür herşeyi gayet iyi 394 gr olmuş
Oyy maaşallah bi doğsalar yaaa:) çok güzelKızlar gördük bizim oğlanı çok şükür herşeyi gayet iyi 394 gr olmuş
Allahım bagışlasın.MaşallahMaşallah maşallah uyuyor mu meleğin annesi
Cnm Ayrıntılı ultrasondan bi görüntü MÜ bu??Kızlar gördük bizim oğlanı çok şükür herşeyi gayet iyi 394 gr olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?