2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Günaydin kizlar ilk önce hayirli cumalar ve hayirli kandiller olsun hepimize.

Ben bugün 20+2 oldum. Bundan bi kac gün önce pit pit diye vurdu sanki bebis ama tamda emin degilim ilk hamileligim oldugundan tecrübesizim ama artik oynamasi gerekmiyo mu ya cok üzülüyorum acaba bi sorun mu var neden oynamio pazartesi kontrolumuz var...

Birde idrar yada büyük abdestimde sorun yasiyorum yani tuhaf bi agri bi sertlesme oluyo karin bölgem sizce neden olabilir

cnm sanada hayırlı kandiller.. bebeğin oynuyor ama sen hissetmiyorsun gayet normal 24. haftaya gelip anlamayanlar bile var biraz bebeğin duruş pozisyonuyla alakalı, sevdiğin meyve veya tatlı birşeyi ye sol tarafına yat daha kolay hissedersin.. karnındaki sertkeşmede oldukça normal hamilesin bebek büyüyor vücudun farklı reaksyonlar göstermesi oldukça olağan bir durum sıkıntı yapma kendine..

Ohh maaşallah benim hiç çıkmıyor ya.naptınız gördünüzmü bebeği keyfi nasıl
son 4 haftan cnm en geç 24. haftada çıkacak göbeğin ve bu ay kilo alırsın diye düşünüyorum.. bizim topikte hiç kilo almadım diyenler bile 20. haftadan 24. haftaya kadar en az 2-3 kilom aldılar..

[QUOTE="kattina, post: 40974387, member: 615büyük. 4 haftan cnm en geç 24. haftada çıkacak göbeğin ve bu ay kilo alırsın diye düşünüyorum.. bizim topikte hiç kilo almadım diyenler bile 20. haftadan 24. haftaya kadar en az 2-3 kilom aldılar..[/QUOTE]
Evet canım gün gün farklılaşıyor bugün daha büyük.hep esortman giyyodum rahat diye ev civarında yerlere gittim hiç çıkmadım 1aydır bugün bi yere gidecektim pantolonların olmadı almışım farkettim sıgamadım kıayafetlerime

Canım normalde muayenesi 100 liraydı bu ultrasonla 200 kendi doktorumda bakti tam birbuçuk saat uğraşti doktor her yeri incelendi beyfendinn
Ohh teknoloji ne güzel için rahatlamştır.ne güzel agzını yüzünü her yerini tek tek görmek her yerininin saglıklı oldugunu bilmek.çok şükür rabbime gözün aydın canım.uzun sürmüş ama olsun deger.

Selam herkese
Ayrıntılı ultrason randevum bugündü.
Çok şükür herşey yolunda, herhangi bir problem görmedi Dr.
50 dakika kadar sürdü ama içim çok rahatladı.
Biz 21+2 biliyorduk ama Dr. 22+3 dedi.
Ve de bebeğimizin kız olacağını öğrendik.
Sağlıklı olsun da cinsiyet farketmez.
Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah.

Kizlar doktorum bize sordu ikili test yapcaz mi diye bizde siz ne diosunz ddk domtrda eger allah korusun bisey cikarsa aldirr msnz biz tabiiki hayir diyince yaptrmayin o zamn dedi bizde yaptrmiorz szce iyi mi yptik??

Hayırlı olsun.gözün aydın.benimde az kaldı bi görsek rahatlıycaz.gecen aydan beri görmyrm iyice heyecan yaptım gün gelsin diye bekliyorum

asi0106 .!.:
Kizlar doktorum bize sordu ikili test yapcaz mi diye bizde siz ne diosunz ddk domtrda eger allah korusun bisey cikarsa aldirr msnz biz tabiiki hayir diyince yaptrmayin o zamn dedi bizde yaptrmiorz szce iyi mi yptik??
Canım bende öyle stres yapmştım yaptrcammı be cıkar diye dr.hiç sormadı yapalım mı diye direkt yaptı normal sıradan bişey gibi.hiç birşey çıkmadı şükür içim rahatladı yaptrmasak hep düşüncektim iyiki yapatrdm diyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…