2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kizlar merhaba sizlere bir sorum olcak ama önce bilmek isterim bi sakincasi olur mu cünkü baska sorcak kimsem yok

Konu cinsel iliski hakkinda ama biraz derine inmem gerek anlatabilmem icin

Sorabilirsin canım

Ya durum su aslinda biz 5 aydir iliskiye girmedik dün deniyelim dedik giremedik :)

Sebebde ilk basta biraz zorlamasi gerekiyo ama bende bu zorlamadan korktugum icin biraktirdim ama zorlamadanda nasil girecwk bilemedim o zorlamada bisey olur mu acaba bide benim sirt üstü olmam onun yukarda olmasi mantikli dimi

Kızlar günaydın. 5 haftalığım. Dünden beri hafif kahverengi lekelenme oluyor bende. Yani yogun bisey degil idrarımı yaptıktan sonra peceteye geliyor. Hemşireye sordum normal istirahat et dedi, bide size sormak istedim. Bunu yasayan var mi aranızda?

Canım sen genede tedbir amaçli bir hafta dinlen ev işi yapma,ağır kaldırma ve yukarı doğru uzanma ilişkiyede biraz ara verin kendiliğinden geçer için dahada rahat etmezse doktoruna danış derim geçmiş olsun

Sağol canım bugun hep uzanicam zaten wc ihtiyacım Hariç kalkmayı düşünmüyorum. Iliskiyi hamile oldugumu öğrenmeden Şüphelendiğim anda bıraktık. Kendimi cok yorduğum da yok neden oldu anlamadım.

hiiç sıkıntı yapma 5 ay çok bile bekletmişsin adamı eski sıklığında olmasa da 3 aydan sonra rahat rahat yapabilmeniz lazımdı.. zaten 7. ayda dr yasak getirecek cnm.. senin soluna yan dönüp eşin arkada olduğu pozisyon sırt üstü yatmaktan daha sağlıklı olur..

Kizlar merhaba sizlere bir sorum olcak ama önce bilmek isterim bi sakincasi olur mu cünkü baska sorcak kimsem yok

Konu cinsel iliski hakkinda ama biraz derine inmem gerek anlatabilmem icin
:)) degerli arkadaslarım seni aydınlatır.bende pek bilgi sahibi olmayanlardanım:)

kattina .!.:
günaydın canımcım nasılsın
Valla canım iyyim şükür bu ay gec olunca randevu bayag heyecanlandım bi an önce gitmek istiyorum.sen napıyosun az kaldı izne ayrılmana.ama kolay geciyor değilmi bu dönem gercekden hamileliğin balayıymış:)))

Günaydin kizlarr

Cevaplariniz icin cok tesekkürler cok yardimci oldunuz tekrar tekrar tesekkürler

Bugün aksama kontrol var bebisi görcem aksam olmaz artik :) nasilsiniz

aynen öyle cnm bir an önce izne ayrılmak istiyorum az kaldı 03 temmuz son iş günüm 31. haftamda ayrılıcam 1 hafta patron idare edecek saolsun.. son 7 haftam

GünYın kızlar bnm kızım 4 gündür hareketlendi cok özellikle akşam üzeri 4-5 de Başlıyor uyuyana kadar balık gibi bi o tarafa bi bu tarafa yüzüyor arada bi de kasıklarıma pıt diye vuruyor çok eğlenceli karnının içinde bisey geziniyor hissi

Temizlik yapmak lazım
Kışlıkları kaldırmak lazım.
İyice ağırlaşmadan bütün bunları sıradan yapmak lazım ama,
Akşam eve gidince popomu koltuktan kaldıramıyorum ki!!!
Hafta sonu desen, çocuğun kursu, yılsonu gösterisi,
bilmekimin nikahı...
İşler duruyor, zaman geçiyor....
İmdaaaaat diye bağırasım geliyor bazen :)))

Aynen canım yaa bir yeri topluyorum diğer yer havaya kalkıyor çocuklarin kitapları giysileri hepsi elenecek akşama yemek pisecek herşey bana bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…