Oh sayılı gün gecer.allahım sana güç kuvvet versin dayan az kaldıkattingece: 41008328 .!.:aynen öyle cnm bir an önce izne ayrılmak istiyorum az kaldı 03 temmuz son iş günüm 31. haftamda ayrılıcam 1 hafta patron idare edecek saolsun.. son 7 haftam
Oyy canım allah kolaylık versin. Ven hallettm cok şükür bi halıları yıkatsam baska işim kalmadı.agırlaşmadan yapmak lazım dogum da gelen gidenTemizlik yapmak lazım
Kışlıkları kaldırmak lazım.
İyice ağırlaşmadan bütün bunları sıradan yapmak lazım ama,
Akşam eve gidince popomu koltuktan kaldıramıyorum ki!!!
Hafta sonu desen, çocuğun kursu, yılsonu gösterisi,
bilmekimin nikahı...
İşler duruyor, zaman geçiyor....
İmdaaaaat diye bağırasım geliyor bazen :)))
ay sorma cnm ya ayaklrım çok şişiyor 3 gündür alyansım da olmamaya başladı neden bir anda bu kadar çok şiştim bilmiyorum bol su içiyorum tuzu kestim ama yok hala aynıyımOh sayılı gün gecer.allahım sana güç kuvvet versin dayan az kaldı
Bende şişmeye başladım çok tuzlu yiyorum hiç takamıyorum alyans küpe kolye.iyice sıgamaz oldum yeyip içip yuvarlanıyorum.havalar ısnınca yandık vallaay sorma cnm ya ayaklok şişiyor 3 gündür alyansım da olmamaya başladı neden bir anda bu kadar çok şiştim bilmiyorum bol su içiyorum tuzu kestim ama yok hala aynıyım
şimdiden mi başladın sen.. yeme tuz cnm aramız 1 ay seninle dikkat et kendine..Bende şişmeye başladım çok tuzlu yiyorum hiç takamıyorum alyans küpe kolye.iyice sıgamaz oldum yeyip içip yuvarlanıyorum.havalar ısnınca yandık valla
Valla ayakkarım bile şişti hep evdeyim rahata alıştım dışarı çıkamıyorum üzerimi giyinemiyorum herşey sıkıyor boğuyor.bahcede yürüyüş yapıyorum bi tek esortman spor ayakkabıyla durabiliyrm diğer hersey sıkıyor.bide sürekli birşeyler içiyorum meyve dondurmada asırı yiyorum alamıyorum kendimi iki haftadır bu haldeyim.tuzu bi bırakabilsem.şimdiden mi başladın sen.. yeme tuz cnm aramız 1 ay seninle dibendine..
Çok şükür biz iyiyiz,oynuyor zipliyoruz diğer oğlum bana anne belki karnında park inşa etmiştir sallanıyordur diyorGünaydın nnnn kızlar nasılsınızz
İyiyim canım temizlik yaptım oğlumu banyo yaptırdım uzanıyor um kadinlar kulubu nü dolasiyorumGünaydın nnnn kızlar nasılsınızz
Gözün aydın canım iki üç haftadan git bence kalp atışları o zaman başlar anca git gel yapmamış olursun tatlimMerhabalar bende 5 haftalık hamileyim ilk doktora ne. Zaman gitsem acaba ilk hamilelik oldu icin nasil yapsam bilemedim
Bunlar cok hareketli:) evet karnımızın içini lunaparka cevirdiler:)Çok şükür biz iyiyiz,oynuyor zipliyoruz diğer oğlum bana anne belki karnında park inşa etmiştir sallanıyordur diyor
Ohh ne güzel bende aynen.sıkıldım bugün evdetugce1321026460 .!.:İyiyim canım temizlik yaptım oğlumu banyo yaptırdım uzanıyor um kadinlar kulubu nü dolasiyorum
Hayırlı olsun canım.biliyorum sabırsızlanıyorsun ama inan ne kadar gec gitsen okadar iyi 7 8 hatta 9hafta hem bebeği görür hem kabini duyarsın.ben 5haftalk gittim görünmedi, göremeyincede dr kafa karstryor.bi sıkıntın kanaman olmazsa gec git kensine dikkat et agır kaldrmaevli41027357 .!.:Haftaya salı günü gitmwyi düsünmüstük esimle ama erken mi?
Valla ben yıllardır su yerine kola içerim o derece hamile kaldgmda ilk onu düşündüm ama miğdem bulantılarım basladı aralıksız 3ay cıkarttım hiç birşey yeyip içemedim kendiliğinden kolayı içmemeye basladım.ama tabi arada kaçıyor eve almamaya calışıyoruz yoksa içiyorum bende içeçek bağınlısıyım şimdi kola yerine gazsız seyler içiyorum uludag limonata ve cesetleri iyi gidiyor sende kendini baska içeceklere alıştır zararlıdır bebeğe mutlaka.inş bulantıların olmaz olursa zaten yemen içmen seçicileşiyor.ha bide bitki Çayı falan içme zararlı ilaç içme.dikkat et kendine zaman hızlı geçiyorYa bide ben cok kola iciyorum bebege zarari olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?