- 23 Şubat 2015
- 18
- 14
- 3
- 35
Gunaydin canim hayirli olsun :) . Saglikli bir gebelikte 2 gune bir 2 kat artar demisti benim doktorum bence suan seninkide iyi bir artis . HAyirli haberler olsun insgünaydınnn annişleerr :) değerlerim 12 , 125 , 521 şeklinde gidiyor. nasıl bu yükseliş ? daha adet tarihime 2 gün var. bi de ne kadarlıktır acaba değerlerden anlaşılır mı acaba ?
Canım yapmış oldun testler kan testin elindemi orda b12 baktinmi ben çok çektim aşırı kansızlık vardı kan bağlamam bile düşüktu ve müthiş sinir yapıyordu çok iyi bir dahiliyeciye gittim altı aylık bi tedavi gördüm ve o yatakta tam uykuya geçerken vücudum istem dışı özellikle bacaklarım harekete geçiyordu tabi eşim bile rahatsız oluyordu benim kıpırdanmamdan artık kalkıp dolaşiyordum bu çok kötü bişey insanı müthiş rahatsız ediyor ihmal etme canım çünkü ilerde bebişler iyice agarlik vercek ve rahat uyuyamicaz kalsiyum almayı unutma muhakkak süt iç mümkünse benim doktorum hazır değil güvendiğiniz bi sütçü bul dedi hazırlarin içindeki değerler yok denecek kadar azmisÇok uykum var ama ben uyuyamıyorum yine hiç bir yere sığamıyorum((
Canım hayırlı olsun hiç takma sakın kafana ben doktora gitmiştim çok ağır ilaçlar vermişti ogün beyn tomografisine bile girdim hamileyken önünden geçmek bile riskli majeziklerin haddi hasabı yok o dönem en tehlikeli herşeyi yapmışım ama hiçbirşey olmamış çok şükür yani eğer allahım onu dünyaya getirecekse hirbirşey olmuyor allahın izniyle.
Canım hayırlı olsun hiç takma sakın kafana ben doktora gitmiştim çok ağır ilaçlar vermişti ogün beyn tomografisine bile girdim hamileyken önünden geçmek bile riskli majeziklerin haddi hasabı yok o dönem en tehlikeli herşeyi yapmışım ama hiçbirşey olmamış çok şükür yani eğer allahım onu dünyaya getirecekse hirbirşey olmuyor allahın izniyle.
Canım hayırlı olsun bebişin anca dört hafta civarındadir internetten gebelik hesaplama diye gir son adet tarihini girince kaç hafta kaç günlük çıkıyor doktorlarin hesabı ile aynı oluyorGunaydin canim hayirli olsun :) . Saglikli bir gebelikte 2 gune bir 2 kat artar demisti benim doktorum bence suan seninkide iyi bir artis . HAyirli haberler olsun ins
Canım hayırlı olsun bebişin çok yakın hamilelik yaşıyoruz benimde iki oğlum va kız çocuğu hayırlısiyla çok istiyorum sende kız belirtilerin nasıldibenim kontrolüm de p.tesi günüydü ama o gün biraz iş yoğunluğum olacak diye bu sabah gittim.
9+2 dedi doktor. kalp atışını, hareketlerini gördüm çok heyecan verici.
Ultrason görüntüsünü de ekliyorum. :)
Kızım görse beni çok kıskanır eminim.
9 aylık yeğenim var, onu bile kıskanıyor...
Değerlerin normal diyor doktor bilmiyorum geceleri uyku haram oldu gün içindede uyumuyorum ama hep yatar haldeyim çok hareketsiz bıraktım sanırım kendimi çarşambaya doktora gidcem kalp atışını duyarsam kendime gelirim inşallah. Biraz moralim bozuk daha alışamadım sanırım inşallah bi düzene girerim.ilk olunca sarsıldım sanırımCanım yapmış oldun testler kan testin elindemi orda b12 baktinmi ben çok çektim aşırı kansızlık vardı kan bağlamam bile düşüktu ve müthiş sinir yapıyordu çok iyi bir dahiliyeciye gittim altı aylık bi tedavi gördüm ve o yatakta tam uykuya geçerken vücudum istem dışı özellikle bacaklarım harekete geçiyordu tabi eşim bile rahatsız oluyordu benim kıpırdanmamdan artık kalkıp dolaşiyordum bu çok kötü bişey insanı müthiş rahatsız ediyor ihmal etme canım çünkü ilerde bebişler iyice agarlik vercek ve rahat uyuyamicaz kalsiyum almayı unutma muhakkak süt iç mümkünse benim doktorum hazır değil güvendiğiniz bi sütçü bul dedi hazırlarin içindeki değerler yok denecek kadar azmis
Canım hayırlı olsun bebişin çok yakın hamilelik yaşıyoruz benimde iki oğlum va kız çocuğu hayırlısiyla çok istiyorum sende kız belirtilerin nasıldi
Hayirli olsun cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :) .ben 6+3 hamileyim 3 gunce gittigime sadece keseyi gotduk gördük 15 gun sonrasina tekrar randevu verdi o zaman kalp atisini duyariz dedi . Umarim sen erkenden duyarsi :)merhaba arkadaşlar bende 5+3 günlük hamişim. 4 martta ilk randevum o tarihte 6+1 olcaz. keseyi kalp atışını görürmüyüm? Gören duyan arkadaşlar ne zaman duydular yazabilir mi? şimdiden tesekkürler
Canım kese görünür ama kalp atışi tam gorumeyebilir garanti olsun diye yedinci hafta git istersenmerhaba arkadaşlar bende 5+3 günlük hamişim. 4 martta ilk randevum o tarihte 6+1 olcaz. keseyi kalp atışını görürmüyüm? Gören duyan arkadaşlar ne zaman duydular yazabilir mi? şimdiden tesekkürler
Hayirli olsun cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :) .ben 6+3 hamileyim 3 gunce gittigime sadece keseyi gotduk gördük 15 gun sonrasina tekrar randevu verdi o zaman kalp atisini duyariz dedi . Umarim sen erkenden duyarsi :)[/QUOTE
çok teşekkür ederim inş allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.aman heyecanımız hiç bitmeyecek ki kalp atışını duysak cinsiyet derdine düşücez 2 li testler 3 lü testler derken hiç bitmicek. allah bu tatlı telaşlarımızı hiç bitirmesin inşallah
Benim kardeşimin eşi hamileyken 8 haftalikta duyamadi...doktor alalım dedi başka bi doktora gittiler 10 haftalik ta duyuldu.. ama yine de ben kalp atışı duyulmazsa diye tedirginimNormalde 6 haftalik olan bazi hamilelr kalp atislarini duyduk diyorda sasirdim bende neden olmadi bir sorun mu car acaba diye doktora tekrar gidecgidecegimse kalp atisi icin 8 hftalik olacak normalmiko acaba
Benim kardeşimin eşi hamileyken 8 haftalikta duyamadi...doktor alalım dedi başka bi doktora gittiler 10 haftalik ta duyuldu.. ama yine de ben kalp atışı duyulmazsa di
sıkma canini kseyi gprdugunde su tarihte gorebiliriz dedi mi doktorun
2 Martta randevum var cnm testi o zaman yapar büyük ihtimal geçen ayın 29 gittim martın 1ine 2sine gel geç kalma dedi ama bilmiyorum bakalım.. Sen öğrenirsen yarın banada yaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?