2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

günaydınnn annişleerr :) değerlerim 12 , 125 , 521 şeklinde gidiyor. nasıl bu yükseliş ? daha adet tarihime 2 gün var. bi de ne kadarlıktır acaba değerlerden anlaşılır mı acaba ?
Gunaydin canim hayirli olsun :) . Saglikli bir gebelikte 2 gune bir 2 kat artar demisti benim doktorum bence suan seninkide iyi bir artis . HAyirli haberler olsun ins

Çok uykum var ama ben uyuyamıyorum yine hiç bir yere sığamıyorum((
Canım yapmış oldun testler kan testin elindemi orda b12 baktinmi ben çok çektim aşırı kansızlık vardı kan bağlamam bile düşüktu ve müthiş sinir yapıyordu çok iyi bir dahiliyeciye gittim altı aylık bi tedavi gördüm ve o yatakta tam uykuya geçerken vücudum istem dışı özellikle bacaklarım harekete geçiyordu tabi eşim bile rahatsız oluyordu benim kıpırdanmamdan artık kalkıp dolaşiyordum bu çok kötü bişey insanı müthiş rahatsız ediyor ihmal etme canım çünkü ilerde bebişler iyice agarlik vercek ve rahat uyuyamicaz kalsiyum almayı unutma muhakkak süt iç mümkünse benim doktorum hazır değil güvendiğiniz bi sütçü bul dedi hazırlarin içindeki değerler yok denecek kadar azmis

çok sağol canım insan tedirgin oluyor illa ki.. ilk olunca daha heyecanlanıyorum :)[/QUOTE]

çok sağol canım insan tedirgin oluyor illa ki.. ilk olunca daha heyecanlanıyorum :)[/QUOTE]
HE canım hiç endişe etme ben ikinci oglumda test yapıyorum çıkmıyor günümde onbeş gun geçti bende adet söktüren ilaçtan içtim gene olamıyorum dr ultrasondan baktıki kalp atışi bile vardı Allahin izniyle sağlıkli bi oğlum oldu

Gunaydin canim hayirli olsun :) . Saglikli bir gebelikte 2 gune bir 2 kat artar demisti benim doktorum bence suan seninkide iyi bir artis . HAyirli haberler olsun ins
Canım hayırlı olsun bebişin anca dört hafta civarındadir internetten gebelik hesaplama diye gir son adet tarihini girince kaç hafta kaç günlük çıkıyor doktorlarin hesabı ile aynı oluyor

benim kontrolüm de p.tesi günüydü ama o gün biraz iş yoğunluğum olacak diye bu sabah gittim.
9+2 dedi doktor. kalp atışını, hareketlerini gördüm çok heyecan verici.
Ultrason görüntüsünü de ekliyorum. :)
Kızım görse beni çok kıskanır eminim.
9 aylık yeğenim var, onu bile kıskanıyor...

Eklentiler

• IMG-20150227-WA0011.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 77
Canım hayırlı olsun bebişin çok yakın hamilelik yaşıyoruz benimde iki oğlum va kız çocuğu hayırlısiyla çok istiyorum sende kız belirtilerin nasıldi

Değerlerin normal diyor doktor bilmiyorum geceleri uyku haram oldu gün içindede uyumuyorum ama hep yatar haldeyim çok hareketsiz bıraktım sanırım kendimi çarşambaya doktora gidcem kalp atışını duyarsam kendime gelirim inşallah. Biraz moralim bozuk daha alışamadım sanırım inşallah bi düzene girerim.ilk olunca sarsıldım sanırım

Canım hayırlı olsun bebişin çok yakın hamilelik yaşıyoruz benimde iki oğlum va kız çocuğu hayırlısiyla çok istiyorum sende kız belirtilerin nasıldi

Hatırladığım bir kaç şey var ama... mesela o güne kadar hiç sevmememe rağmen domates yemeye başlamıştım.
kasım ayında doğum yaptım, son aylarım yaza denk geldi. Belki de yaz domateslerinin güzelliğinden dolayıdır :)
Bir de 3. ayda sivilceler basmıştı yüzümü, hatırladıklarım bunlar.
Malum 8 sene geçti, yaş oldu 38... Unutuyor insan zamanla...

merhaba arkadaşlar bende 5+3 günlük hamişim. 4 martta ilk randevum o tarihte 6+1 olcaz. keseyi kalp atışını görürmüyüm? Gören duyan arkadaşlar ne zaman duydular yazabilir mi? şimdiden tesekkürler

merhaba arkadaşlar bende 5+3 günlük hamişim. 4 martta ilk randevum o tarihte 6+1 olcaz. keseyi kalp atışını görürmüyüm? Gören duyan arkadaşlar ne zaman duydular yazabilir mi? şimdiden tesekkürler
Hayirli olsun cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :) .ben 6+3 hamileyim 3 gunce gittigime sadece keseyi gotduk gördük 15 gun sonrasina tekrar randevu verdi o zaman kalp atisini duyariz dedi . Umarim sen erkenden duyarsi :)

Canım kese görünür ama kalp atışi tam gorumeyebilir garanti olsun diye yedinci hafta git istersen

merhaba arkadaşlar istanbul anadolu yakasında hangi dr gidiyosunuz? hamileliğimi öğrenmeden önce muayene amacı ile central hospıtal da figen temelli akın a gittim ama hiç memnun kalmadım. o gün muayene etti 3 cm kist var bu çocuk olma sürecini uzatır filan diyerek cok canımı sıktı. adetten sonra tekrar gel dedi ama ben o zaman zaten hamişmişim. o yüzden hiç güvenim yok. 4 mart ta yine central hospital da fatmanur hanıma gidicem netten araştırdığıma göre iyiymiş. ama sizin anadolu yakasında gittiğiniz tavsiye edeceğiniz dr var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

Normalde 6 haftalik olan bazi hamilelr kalp atislarini duyduk diyorda sasirdim bende neden olmadi bir sorun mu car acaba diye doktora tekrar gidecgidecegimse kalp atisi icin 8 hftalik olacak normalmiko acaba
Benim kardeşimin eşi hamileyken 8 haftalikta duyamadi...doktor alalım dedi başka bi doktora gittiler 10 haftalik ta duyuldu.. ama yine de ben kalp atışı duyulmazsa diye tedirginim

TE="basak3334, post: 39668732, member: 661663"]merhaba arkadaşlar bende 5+3 günlük hamişim. 4 martta ilk randevum o tarihte 6+1 olcaz. keseyi kalp atışını görürmüyüm? Gören duyan arkadaşlar ne zaman duydular yazabilir mi? şimdiden tesekkürler[/QUOTE]
Haıyırlısı ile kucağına al inşallah canım.ben çok geç gördüm keseyi haftayada kalp atışını duycam inşallah bebeğide görürüz haftaya 10 hafta oluyor. Göremezsende panikleme ben çok ağlamıştım korkmuştum boşuna

Bende 6+3 günlük hamileyim. Bu ikinci gebeligim ilk gebeligim 11 haftada kalp atışı durdu. Doktor kan koyuluğu dedi. Yeterli besin alamadığı için dedi. Simdi coraspin kullanıyorum hayirlisiyla inşallah bu sefer ayni acıyı yasamam sizlerde dua edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…