Canım hayırlı olsun bebişin yedi sekiz haftalıkken gitmen en mantıklisi kola içmeye gelirsek zaten normalde çok zararlı kesinlikle içme derim portakal suyu iç süt,ayran,soda bunlar daha faydalı ben kutuda pakette olan hiçbir şeyi çocuklarimada kendimde içmiyorum tam bebeğinin gelişme haftaları 12. Haftaya kadar kuruyemiş tuket bol bol dinlenYa bide ben cok kola iciyorum bebege zarari olur mu
Bence görme canım korkabilirsin eğer ki Sezeryan sa hiç görme derim yinede sen bilirsin amaGünaydın kızlar bugün bi arkadasım doguma giriyor acaip heyecanlıyım şimdi hastaneye gidicem onu görünce umarım psijolojim bozulmaz.düşünemiyorum o anı ayy cok fena.benden önce doguma giden arkadasları gördükçe ben stres olucam burda valla.ben nasıl doğurcam ya cok korkuyorum
Ayy çok mu kötü.sezeryan.kesin benim psikolojim bozulacak.çok merak ediyorum.gitmesem ayıp olur.bebeğe bakarım cok durmam.Bence görme canım korkabilirsin eğer ki Sezeryan sa hiç görme derim yinede sen bilirsin ama
Sezeryan olup memnun olanlar tabiki var ama ben eltim i görmüştüm de ameliyathane den çıkınca iyiki normal yapmışım dedim gerçi oda isteyerek olmadı hep normal istemiş hem sancı gelmemiş 42 . Haftaya kadar hemde kilolu bi bebek mis 4250 doğmuş o yüzden Sezeryan olmuş Rabbim hepimize kolay doğum versin inşallah canimAyy çok mu kötü.sezeryan.kesin benim psikolojim bozulacak.çok merak ediyorum.gitmesem ayıp olur.bebeğe bakarım cok durmam.
Gecmii olsyn canım asıdan öı olduselam kızlar nassılsınız uzun zamandır gıremedım sayfaya iki elimde iptal ,hala düzelmedi serçe parmaklarım hariç diğer parmaklarımı hissetmiyorum hep uyuşuk sankı ustune yatmışım gıbı bırde ıkı leımde şiş napcam bilemiyorum yazarken bıle zorlanıyorumgecelerıde çok agrıyor Allah yardımcımız olsun
Cok şükür korktugumuz gibi olmadı.allahım bizede nasip etsinSezeryan olup memnun olanlar tabiki var ama ben eltim i görmüştüm de ameliyathane den çıkınca iyiki normal yapmışım dedim gerçi oda isteyerek olmadı hep normal istemiş hem sancı gelmemiş 42 . Haftaya kadar hemde kilolu bi bebek mis 4250 doğmuş o yüzden Sezeryan olmuş Rabbim hepimize kolay doğum versin inşallah canim
Ben daha önce sezeryan oldum korkulck bişey yok tabiiki ağrım oluyor ama dayanilmiyacak gibi degil hele bebeğini görünce ağrı faln kalmıyor insan bir an önce toparlanmak için can atıyor benim tüm ağrılarının geçmesi 1 hafta bile sürmedi inşallah kolayluklarindn versin Allahım sağlıkla dogsunlarda herşeye degerKızlar bugün arkadasımın doğumuna gittim. Yeni çıkmış makyajını yapmış oturyordu acaip iyiydi ve cok iyyim işde bitti sakın korkma bu kadar dedi.hafif acı cekiyordu tabi sezeryan ama valla cok iyi oldum onu görünce hele bebeği görünce hemen dogsun istedim. Korkmuycam artık herşeye değer.benim için büyük bir adımdı bugün:)
Canım dr ilaç vermedimi kalsiyum ilaçlari iyi geliyordu amaselam kızlar nassılsınız uzun zamandır gıremedım sayfaya iki elimde iptal ,hala düzelmedi serçe parmaklarım hariç diğer parmaklarımı hissetmiyorum hep uyuşuk sankı ustune yatmışım gıbı bırde ıkı leımde şiş napcam bilemiyorum yazarken bıle zorlanıyorumgecelerıde çok agrıyor Allah yardımcımız olsun
içiyorum ama hiç fayda etmedi neden bilmiyorum doktor başka bırsey olabılır dedi, boyun damarlarımdan bırınde daralma vardı bılmıyorum o yuzden mi ayrıntılı ultrasona gıttıgımde ftr ye de gıdecegımCanım dr ilaç vermedimi kalsiyum ilaçlari iyi geliyordu ama
tesekkurler Everdeen hayır daha aşı olmadı 20.haftada olacakmış aşı bu kalsiyum eksikliğinden yada başka birşey bilmiyorum fizik tedavıye gıdeegımGecmii olsyn canım asıdan öı oldu
Tüh ya.dikkat et kendine inş.bişey çıkmaz hemen geçer[/QUOTE][QUOya.lati lokum, post: 41052260, member: 656965"]tesekkurler Everdeen hayır daha aşı olmadı 20.haftada olacakmış aşı bu kalsiyum eksikliğinden yada başka birşey bilmiyorum fizik tedavıye gıdeegım
İyi bari canım korkmadgn a sevindimKızlar bugün arkadasımın doğumuna gittim. Yeni çıkmış makyajını yapmış oturyordu acaip iyiydi ve cok iyyim işde bitti sakın korkma bu kadar dedi.hafif acı cekiyordu tabi sezeryan ama valla cok iyi oldum onu görünce hele bebeği görünce hemen dogsun istedim. Korkmuycam artık herşeye değer.benim için büyük bir adımdı bugün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?