2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kızlar moralim bozuk bi haftadır hergun kıpır kıpır olan hatta arada sert vuruşlarda yapan bebeğim dun az hareket etti hissettiklerim de cok Cilizdi neden boyle olabilir ki dun karnımda cok gaz Sancısı vardı ondan mi acaba Allahtan bugun doktora gideceğim yoksa Kafayı yerdim galiba

Ben 16 hafta hhissettim hareketleri ara ara pit pit atiyodu çok küçük sonra birden durdu acaba biseymi oldu diye çok moralim bozuldu ama su bir haftadır dahada belirgin bir şekilde hissediyorum hareketleri şimdide ikiside oynuyomu birinin hareketinimi hissediyorum off insan bir rahat edemiyor sağlıkla alsak kucgimiza yavrularimizi

Gunaydin arkadaslar bana doktorum dediki bu haftalarda bebegin hareketleri duzensiz olurbigun cok hissederken bigun hic hissetmeyebikirsin dedi bende cok takiyordum bu durumu

Evet ya ikizlerde insan bi de onu düşünür stres yapacak bisey illa buluyor insan

Gunaydin arkadaslar bana doktorum dediki bu haftalarda bebegin hareketleri duzensiz olurbigun cok hissederken bigun hic hissetmeyebikirsin dedi bende cok takiyordum bu durumu
slm cnm hiç takma hareket konusunu.. 24. haftadan sonra çok hareketli olacak bebiş nerdeyse her an hissedeceksin.. şuan hafif olduğu için tekmeleride sert olmuyor haliyle ama kilo aldıkça güçlenecek emin ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…