Bende 21 de gideceğim canımKızlar bu 'ası dediğiniz tetenoz aşısı mi 20 haftada mi oluyor ben 21. Hafta dolunca godicem dr zamanı gecmis mi oluyor acaba
Oyy cok güzel olmuş canım ellerine sağlık.saglıkla giysin inşAnnişler günaydın hepinize bebişe patik ördüm durmadan onu seviyorum rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Çoook tatlıAnnişler günaydın hepinize bebişe patik ördüm durmadan onu seviyorum rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canımOyy cok güzel olmuş canım ellerine sağlık.saglıkla giysin inş
Sağolasin canım sizde hazırlıklar nasılCo
Çoook tatlı
Sağo
Sağolasin canım sizde hazırlıklar nasılÖrgü olarak başlamadım daha canım yani ben bilmiyorum anneler den de daha ses çıkmadı kıyafet olarak alıyorum heralde örgüyü de parasıyla ör dü rü rüm 5 6 parça çünkü oğlum da da fazla örgü istemedim bir yaşına kadar anca kullandım çünkü ama bir tane yeleği var bebisimin daha cinsiyeti belli değilken bir akrabamiz kız olsun niyetine Ör dür müsSağolasin canım sizde hazırlıklar nasıl
çok güzel olmuş ellerine saglık ,iyi gunlerde gıysın ınsallahAnnişler günaydın hepinize bebişe patik ördüm durmadan onu seviyorum rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Ben 16 hafta hhissettim hareketleri ara ara pit pit atiyodu çok küçük sonra birden durdu acaba biseymi oldu diye çok moralim bozuldu ama su bir haftadır dahada belirgin bir şekilde hissediyorum hareketleri şimdide ikiside oynuyomu birinin hareketinimi hissediyorum off insan bir rahat edemiyor sağlıkla alsak kucgimiza yavrularimiziKızlar moralim bozuk bi haftadır hergun kıpır kıpır olan hatta arada sert vuruşlarda yapan bebeğim dun az hareket etti hissettiklerim de cok Cilizdi neden boyle olabilir ki dun karnımda cok gaz Sancısı vardı ondan mi acaba Allahtan bugun doktora gideceğim yoksa Kafayı yerdim galiba
Ama gun gun artması gerekir diye umuyordumGunaydin arkadaslar bana doktorum dediki bu haftalarda bebegin hareketleri duzensiz olurbigun cok hissederken bigun hic hissetmeyebikirsin dedi bende cok takiyordum bu durumu
Evet ya ikizlerde insan bi de onu düşünür stres yapacak bisey illa buluyor insanBen 16 hafta hhissettim hareketleri ara ara pit pit atiyodu çok küçük sonra birden durdu acaba biseymi oldu diye çok moralim bozuldu ama su bir haftadır dahada belirgin bir şekilde hissediyorum hareketleri şimdide ikiside oynuyomu birinin hareketinimi hissediyorum off insan bir rahat edemiyor sağlıkla alsak kucgimiza yavrularimizi
Canım normal bazen çok hissedersin bazen az özellikle bu haftalarda ilerleyen haftalarda karnının şekli bile değişecek hareketlerden hiç korkmaAma gun gun artması gerekir diye umuyordum
slm cnm hiç takma hareket konusunu.. 24. haftadan sonra çok hareketli olacak bebiş nerdeyse her an hissedeceksin.. şuan hafif olduğu için tekmeleride sert olmuyor haliyle ama kilo aldıkça güçlenecek emin ol..Gunaydin arkadaslar bana doktorum dediki bu haftalarda bebegin hareketleri duzensiz olurbigun cok hissederken bigun hic hissetmeyebikirsin dedi bende cok takiyordum bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?