çok normal cnm 20. haftaya kadar bile hissetmeyebilirsin kişiden kişiye değişiyor hissetme mevzusu ve bebeğin duruşuylada alakalı bir durum..Ben hala hiç bir hareket hissetmedim
Merakla bekliyorum o zamanı
ay cnm hiç sıkıntı yapma benim bebişim geçen hafta çok az oynadı ama 2 gündür maşallah canlandı bizim ruh halimiz çok etkili kardeşimin sorunlarına çok üzüldüm bebeğimede yansıdı ama şükür toparladım 2-3 gündür iyiyim haliyle bebeğimde iyi.. sen stres yaptıkça ona yansıyor..Kızlar moralim bozuk bi haftadır hergun kıpır kıpır olan hatta arada sert vuruşlarda yapan bebeğim dun az hareket etti hissettiklerim de cok Cilizdi neden boyle olabilir ki dun karnımda cok gaz Sancısı vardı ondan mi acaba Allahtan bugun doktora gideceğim yoksa Kafayı yerdim galiba
Bazençok normal cnm 20. haftaya kadar bile hissetmeyebilirsin kişiden kişiye değişiyor hissetme mevzusu ve bebeğin duruşuylada alakalı bir durum..
tabiki oynuyor o içerde sen farketmiyorsun zamanla çok net hissedeceksin cnm..Acaba farkedemiyor muyum die düşünüyorum
Gerçekten haklısın sevinç stres ,yorgunluk çok etkili oluyor kardeşinin sorunuda inşallah neyse hayırlısiyla çözülüray cnm hiç sıkıntı yapma benim bebişim geçen hafta çok az oynadı ama 2 gündür maşallah canlandı bizim ruh halimiz çok etkili kardeşimin sorunlarına çok üzüldüm bebeğimede yansıdı ama şükür toparladım 2-3 gündür iyiyim haliyle bebeğimde iyi.. sen stres yaptıkça ona yansıyor..
saol cnm ama kolay çözülecek cinsten değil Rabbim herkesi bişeyle sınıyor sıra onun sınavı vermesinde sabretmesinde.. onunla birlikte bizlerde üzülüyoruz ama yapacak bişeyimiz yok öylece seyrediyoruız.. Halimize bin şükür neler var nelerGerçekten haklısın sevinç stres ,yorgunluk çok etkili oluyor kardeşinin sorunuda inşallah neyse hayırlısiyla çözülür
Canım iyimisin görüşemiyoruz neyse problem umarım cözülür sıkıntılar bizim için allah kolaylık versinsaol cnm ama kolay çözülecek cinsten bim herkesi bişeyle sınıyor sıra onun sınavı vermesinde sabretmesinde.. onunla birlikte bizlerde üzülüyoruz ama yapacak bişeyimiz yok öylece seyrediyoruız.. Halimize bin şükür neler var neler
saol kuzucum iyiyim çok şükür bakma online olduğuma işler yoğun devrediyorum 3 haziran son günüm.. sonra kısmetse evdeyim rahat olacağım.. Güzel dileklerin için saol cnm bizlerde sadece dua ediyoruz haklısın herşey bizler için.. çok şükür gebeliğimde bir sorun yok.. sen nasılsın bebiş nasılCanım iyimisin görüşemiyoruz neyse problem umarım cözülür sıkıntılar bizim için allah kolaylık versin
Sen kendini çok üzme öyle dertler varki inan biz nelr yasadık hiç bitmeyecek gibiydi hersey düzeldi çok şükür.allahım hepimize bir imtahan veriyor dua herseyin ilacı.ohh çok şükür bebekde sende iyi ol.bizde iyyiz bu ay biraz sona kalınca cok bekledik persembe inş.kontrol ama bu hareketleri hissetrikce iyi inş diyorum.hiç durmuyor yiğenimde böyle kımıl kımıl herhalde onun gibi olcak.saol kuzucum iyiyim çok şükür bakma olduğuma işler yoğun devrediyorum 3 haziran son günüm.. sonra kısmetse evdeyim rahat olacağım.. Güzel dileklerin için saol cnm bizlerde sadece dua ediyoruz haklısın herşey bizler için.. çok şükür gebeliğimde bir sorun yok.. sen nasılsın bebiş nasıl
İzne cok az kaldı cok şükür cok yoruldun ama bittisaol kuzucum iyiyim çok şükür bakma online olduğuma işler yoğun devrediyorum 3 haziran son günüm.. sonra kısmetse evdeyim rahat olacağım.. Güzel dileklerin için saol cnm bizlerde sadece dua ediyoruz haklısın herşey bizler için.. çok şükür gebeliğimde bir sorun yok.. sen nasılsın bebiş nasıl
hissetmek çok güzel bir duygu cnm bende bol bol hissediyorum tadını çıkarıyorum valla.. doğduktan sonra arayacağız bu günleri hamileliğin tadını çıkarıyorum temmuz başı yazlığa gideceğim tabi dr izin verirse bakalım..Sen kendini çok üzme öyle dertler varki inan biz nelr yasadık hiç bitmeyecek gibiydi hersey düzeldi çok şükür.allahım hepimize bir imtahan veriyor dua herseyin ilacı.ohh çok şükür bebekde sende iyi ol.bizde iyyiz bu ay biraz sona kalınca cok bekledik persembe inş.kontrol ama bu hareketleri hissetrikce iyi inş diyorum.hiç durmuyor yiğenimde böyle kımıl kımıl herhalde onun gibi olcak.
Evet cok güzel cok heyecanlı gecen hafta basladı durmyr hiç ama beni korkutyorda:) şımarık kız:).yazlıkmı ohhh süper daha erken bişey demez herhalde dr ne kadar kalcaksın agırlaşmadan dön bari ohh bol bol denize gir harikahissetmek çok güzel bir duygu cnm bende bol bol hissediyorum tadını çıkarıyorum valla.. doğduktan sonra arayacağız bu günleri hamileliğin tadını çıkarıyorum temmuz başı yazlığa gideceğim tabi dr izin verirse bakalım..
cnm 32 haftalıkken gidip 36 haftalıkken dönmeyi planlıyorum döndükten sonrada giysi yıkama işlerine başlarım beşiğine nevresim geçiririm falan.. bakalım..Evet cok güzel cok heyecanlı gecen hafta basladı durmyr hiç ama beni korkutyorda:) şımarık kız:).yazlıkmı ohhh süper daha erken bişey demez herhalde dr ne kadar kalcaksın agırlaşmadan dön bari ohh bol bol denize gir harika
A.selam canım ben bir fatiha bir aytel kürsi okudum zaten hep dua ediyorum bebek isteyen herkese rabbim nasip etsin inş.ablanada hayırlısıyla bu güzel duyguyu yasatsın[/QUOTE]OTE="isimsiz965, post: 41113839, member: 578599"]kizlar selamun aleykum bende 31 haftami bitirdim cuma gunu hepinizden ricam olacakti ben hamileyim ama ablamin cocugu olmuyor bisey okudum hamile kalmak icin allahin izniyle 41 hamile kadindan 1 ayetel kursi 1 fatiha okunmasi isteniyormus rica etsem ablam icin 40 hamile arkadasim 1ayetel kursi 1 fatiha okuyup okudum diyebilir mi ve ablam icin dua edebilir mi cok sukur bizim bebeklerimiz olacak ama olmamasi cok kotu ablamda yasadigim icin biliyorum simdiden herkesten allah razi olsun
Hadi hayırlısı canım.aman giyisileri yıkadamadan bebek doğarmış rüyan cıkarmış:))biz daha hiç bir sey almadık yani öyle bi kaç sey.gecmi kaldık acaba hepsini birden alcam elimzde gezdirdik aldıklarımızı eskidi:) beşiğide acıp takmak istyrum tülünü minderini ama daha erkenkattin 41113967 .!.:cnm 32 haftalıkken gidip 36 haftalıkken dönmeyi planlıyorum döndükten sonrada giysi yıkama işlerine başlarım beşiğine nevresim geçiririm falan.. bakalım..
Evet canım yaa karnım bir haftadır kocaman oldu bir anda ama ve bebeğim kıpır kıpır özellikle acıktigim da ve uzandigimdaCanım normal bazen çok hissedersin bazen az özellikle bu haftalarda ilerleyen haftalarda karnının şekli bile değişecek hareketlerden hiç korkma
Okudum canım allah kabul eder inşallah tez zamanda bir bebek sahibi olur ablankizlar selamun aleykum bende 31 haftami bitirdim cuma gunu hepinizden ricam olacakti ben hamileyim ama ablamin cocugu olmuyor bisey okudum hamile kalmak icin allahin izniyle 41 hamile kadindan 1 ayetel kursi 1 fatiha okunmasi isteniyormus rica etsem ablam icin 40 hamile arkadasim 1ayetel kursi 1 fatiha okuyup okudum diyebilir mi ve ablam icin dua edebilir mi cok sukur bizim bebeklerimiz olacak ama olmamasi cok kotu ablamda yasadigim icin biliyorum simdiden herkesten allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?