- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
allah razi olsun canimOkudum canım allah kabul eder inşallah tez zamanda bir bebek sahibi olur ablan
Amin hepimizdenallah razi olsun canim
Anlar mıyım bebek olduğunutabiki oynuyor o içerde sen farketmiyorsun zamanla çok net hissedeceksin cnm..
Canım daha erken ben gecen hafta hissetmeye basladım iki haftadır hem durmuyor hemde karnm büyüdü bi anda oluyor.anlarsın tabi hiç durmuyorki kımıl kımıl içinde canlı var gibi:) bide karnın hareket ediyor görüyorsun ben ilkinde çok korktm heyecanlandım alıştım şimdi.acıkınca durmyr hiç.erken merak etme o haftalar bende anlmdmAnlar mıyım bebek olduğunu
Aynen canım benimde gecen haftadan beri karnımda büyüdü hiç durmyor haftalar cok önemli fark ettiriyor. Bide benimki asagıda duryor seninki nerde nerde durması gerekiyor.bu hafta dimi randevun bi gidelim görelim inş bebeklerimiziEvet canıdkarnım bir haftadır kocaman oldu bir anda ama ve bebeğim kıpır kıpır özellikle acıktigim da ve uzandigimda
Canım bebek genellikle soluMDA ama Karnım top gibi yukarıda 4 5 gündür bugün de aşı oldum kolum acıyor 3 kilo almışım bu aradaAynen canım benimde gecen haftadan beri karnımda büyüdü hiç durmyor haftalar cok önemli fark ettiriyor. Bide benimki asagıda duryor seninki nerde nerde durması gerekiyor.bu hafta dimi randevun bi gidelim görelim inş bebeklerimizi
Okudum canım Allah isteyen herkese nasip etsin benimde çevremde olmayan çok var çok zor aramadan buldursun herkese Allah inşallahkizlar selamun aleykum bende 31 haftami bitirdim cuma gunu hepinizden ricam olacakti ben hamileyim ama ablamin cocugu olmuyor bisey okudum hamile kalmak icin allahin izniyle 41 hamile kadindan 1 ayetel kursi 1 fatiha okunmasi isteniyormus rica etsem ablam icin 40 hamile arkadasim 1ayetel kursi 1 fatiha okuyup okudum diyebilir mi ve ablam icin dua edebilir mi cok sukur bizim bebeklerimiz olacak ama olmamasi cok kotu ablamda yasadigim icin biliyorum simdiden herkesten allah razi olsun
cok şükür dun ve bugun iyi oynuyor bugun sabahtan başladı ama yine kafam karıştı dun doktora gittim hersey yolunda falan dedi kilosuna boyuna baktı ama biz 2 hafta once baska bi doktora gittik o da ölçtü kilosunu boyunu 2 hafta once ölçen daha buyuk ve kilolu ölçtü canıma sıkıldı biraz galiba biri yanlis ölçtü sonucta kalbi çalışan sağlıklı olan bi bebek küçülmez dımı doktordan doktora bu kadar fark eder miay cnm hiç sıkıntı yapma benim bebişim geçen hafta çok az oynadı ama 2 gündür maşallah canlandı bizim ruh halimiz çok etkili kardeşimin sorunlarına çok üzüldüm bebeğimede yansıdı ama şükür toparladım 2-3 gündür iyiyim haliyle bebeğimde iyi.. sen stres yaptıkça ona yansıyor..
Endişe etme canim cihazlardan fark ediyor zaten onlar tahmini kiloyu söylüyorlar bebek Dogunca üç aşağı beş yukarı soylenen kiloda doğuyorCo
cok şükür dun ve bugun iyi oynuyor bugun sabahtan başladı ama yine kafam karıştı dun doktora gittim hersey yolunda falan dedi kilosuna boyuna baktı ama biz 2 hafta once baska bi doktora gittik o da ölçtü kilosunu boyunu 2 hafta once ölçen daha buyuk ve kilolu ölçtü canıma sıkıldı biraz galiba biri yanlis ölçtü sonucta kalbi çalışan sağlıklı olan bi bebek küçülmez dımı doktordan doktora bu kadar fark eder mi
Perşembe Ayrıntılı ultrasonum var insallah herseyi öğreneceğiz bebeğimin sağlığını cok merak ediyorumEndişe etme canim cihazlardan fark ediyor zaten onlar tahmini kiloyu söylüyorlar bebek Dogunca üç aşağı beş yukarı soylenen kiloda doğuyor
anlarsın cnm hemde ne heyecanla anlarsınAnlar mıyım bebek olduğunu
eder cnm 2 haftada bebek küçülmez tabiki ama ultrason farklılığı olabiliyor sağlıklı olsun haftasında olsun da varsın önde olmasın.. hiç sıkma canını, bebek kilo alsın istiyorsan bol bol muz patates ve eski kaşar yemelisin.. benim paşamda bir jafta önde galiba bol muz yediğimden..Co
cok şükür dun ve bugun iyi oynuyor bugun sabahtan başladı ama yine kafam karıştı dun doktora gittim hersey yolunda falan dedi kilosuna boyuna baktı ama biz 2 hafta once baska bi doktora gittik o da ölçtü kilosunu boyunu 2 hafta once ölçen daha buyuk ve kilolu ölçtü canıma sıkıldı biraz galiba biri yanlis ölçtü sonucta kalbi çalışan sağlıklı olan bi bebek küçülmez dımı doktordan doktora bu kadar fark eder mi
Çok güzel detayda herşeyi daha net öğrenirsiniz boyu kilosu daha belli olur Hadii haberlerini bekliyoruzPerşembe Ayrıntılı ultrasonum var insallah herseyi öğreneceğiz bebeğimin sağlığını cok merak ediyorum
Ya muz hergun Yarim yiyordum buyuk muzlardan bana kilo yapmasın diye Yarim yiyordum zaten kiloluyum biraz ama artık bol bol yiyeyim KESke baska doktora gidip Kafamı karistirmasaydim boyu normal ama kilosu az galiba Kızımın ama doktorda az falan demedi hersey yolunda hareketleri iyi dedi ben internetten araştırdığım kadarıyla kilosunun az oldugunu dusundumeder cnm 2 haftada bebek küçülmez tabiki ama ultrason farklılığı olabiliyor sağlıklı olsun haftasında olsun da varsın önde olmasın.. hiç sıkma canını, bebek kilo alsın istiyorsan bol bol muz patates ve eski kaşar yemelisin.. benim paşamda bir jafta önde galiba bol muz yediğimden..
cnm takıntı haline getirme sen stres yaptıkça bebek iyi beslenmez.. muz ye aynı zamanda hergün 1 maden suyu iç dengelesin sana kilo yapmasın.. düzenli wc çıkarsın aynı zamanda ilerleyen haftalarda ağrıların olacak maden suyu eklem ğrılarına birebir geliyor magnezyum açısından doğal ilaç..Ya muz hergun Yarim yiyordum buyuk muzlardan bana kilo yapmasın diye Yarim yiyordum zaten kiloluyum biraz ama artık bol bol yiyeyim KESke baska doktora gidip Kafamı karistirmasaydim boyu normal ama kilosu az galiba Kızımın ama doktorda az falan demedi hersey yolunda hareketleri iyi dedi ben internetten araştırdığım kadarıyla kilosunun az oldugunu dusundum
Canım ne kadarmış bebeğinin ağıriı sen bu kaddar dert ettin bende dün gittim doktora 438 gr olmus seninle haftalarmız çok yakın bebeklerin ağırlığında anne ve babanın doğum ağırlıklarıda etkili oluyormuş . Bide arkadaşlarında sölediği gibi ultrasonlar tahmini bi kilo söylüyor tutmamış olabilir farklı makinelerdeYa muz hergun Yarim yiyordum buyuk muzlardan bana kilo yapmasın diye Yarim yiyordum zaten kiloluyum biraz ama artık bol bol yiyeyim KESke baska doktora gidip Kafamı karistirmasaydim boyu normal ama kilosu az galiba Kızımın ama doktorda az falan demedi hersey yolunda hareketleri iyi dedi ben internetten araştırdığım kadarıyla kilosunun az oldugunu dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?