2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Anlar mıyım bebek olduğunu
Canım daha erken ben gecen hafta hissetmeye basladım iki haftadır hem durmuyor hemde karnm büyüdü bi anda oluyor.anlarsın tabi hiç durmuyorki kımıl kımıl içinde canlı var gibi:) bide karnın hareket ediyor görüyorsun ben ilkinde çok korktm heyecanlandım alıştım şimdi.acıkınca durmyr hiç.erken merak etme o haftalar bende anlmdm

Evet canıdkarnım bir haftadır kocaman oldu bir anda ama ve bebeğim kıpır kıpır özellikle acıktigim da ve uzandigimda
Aynen canım benimde gecen haftadan beri karnımda büyüdü hiç durmyor haftalar cok önemli fark ettiriyor. Bide benimki asagıda duryor seninki nerde nerde durması gerekiyor.bu hafta dimi randevun bi gidelim görelim inş bebeklerimizi

Canım bebek genellikle soluMDA ama Karnım top gibi yukarıda 4 5 gündür bugün de aşı oldum kolum acıyor 3 kilo almışım bu arada

Kizlarrrr çok mutluyum bebeğim o kadar harelwtlendiki artık elimizi koyunca disardanda hissediliyor hareketleri 1 saattir costular artık kizmi erkek mi yoksa ikisi birden mi bu kadar hareketlendi bilmiyorum

Okudum canım Allah isteyen herkese nasip etsin benimde çevremde olmayan çok var çok zor aramadan buldursun herkese Allah inşallah

Co
cok şükür dun ve bugun iyi oynuyor bugun sabahtan başladı ama yine kafam karıştı dun doktora gittim hersey yolunda falan dedi kilosuna boyuna baktı ama biz 2 hafta once baska bi doktora gittik o da ölçtü kilosunu boyunu 2 hafta once ölçen daha buyuk ve kilolu ölçtü canıma sıkıldı biraz galiba biri yanlis ölçtü sonucta kalbi çalışan sağlıklı olan bi bebek küçülmez dımı doktordan doktora bu kadar fark eder mi

Endişe etme canim cihazlardan fark ediyor zaten onlar tahmini kiloyu söylüyorlar bebek Dogunca üç aşağı beş yukarı soylenen kiloda doğuyor

Endişe etme canim cihazlardan fark ediyor zaten onlar tahmini kiloyu söylüyorlar bebek Dogunca üç aşağı beş yukarı soylenen kiloda doğuyor
Perşembe Ayrıntılı ultrasonum var insallah herseyi öğreneceğiz bebeğimin sağlığını cok merak ediyorum

eder cnm 2 haftada bebek küçülmez tabiki ama ultrason farklılığı olabiliyor sağlıklı olsun haftasında olsun da varsın önde olmasın.. hiç sıkma canını, bebek kilo alsın istiyorsan bol bol muz patates ve eski kaşar yemelisin.. benim paşamda bir jafta önde galiba bol muz yediğimden..

Ya muz hergun Yarim yiyordum buyuk muzlardan bana kilo yapmasın diye Yarim yiyordum zaten kiloluyum biraz ama artık bol bol yiyeyim KESke baska doktora gidip Kafamı karistirmasaydim boyu normal ama kilosu az galiba Kızımın ama doktorda az falan demedi hersey yolunda hareketleri iyi dedi ben internetten araştırdığım kadarıyla kilosunun az oldugunu dusundum

cnm takıntı haline getirme sen stres yaptıkça bebek iyi beslenmez.. muz ye aynı zamanda hergün 1 maden suyu iç dengelesin sana kilo yapmasın.. düzenli wc çıkarsın aynı zamanda ilerleyen haftalarda ağrıların olacak maden suyu eklem ğrılarına birebir geliyor magnezyum açısından doğal ilaç..

Canım ne kadarmış bebeğinin ağıriı sen bu kaddar dert ettin bende dün gittim doktora 438 gr olmus seninle haftalarmız çok yakın bebeklerin ağırlığında anne ve babanın doğum ağırlıklarıda etkili oluyormuş . Bide arkadaşlarında sölediği gibi ultrasonlar tahmini bi kilo söylüyor tutmamış olabilir farklı makinelerde

[QUOTE="tugce1325, post: 41116547, member: 6660bek genellikle soluMDA ama Karnım top gibi yukarıda 4 5 gündür bugün de aşı oldum kolum acıyor 3 kilo almışım bu arada[/QUOTE]
Benim çok top gşbi değilde yuvarlak ama aşgıda hareketler.gecmiş olsun canım gecer alıştık acıya:) vende 1 ayda 1kilo almışım

Karnımda çatlaklar olmuş çizgi çizgi şimdi gördüm moralim çok bozuldu krem sürmemiştim vazelinde sürmedim karartıyor diye.çok üzüldüm.çirkin tüylü çatlaklı bir göbeğim oldu

bi ara bende hergün muz yiyordum ama kabız olunca uzun zamandır yemiyorum. Kabızlıktan kurtulmak çok zor oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…