2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Karnımda çatlaklar olmuş çizgi çizgi şimdi gördüm moralim çok bozuldu krem sürmemiştim vazelinde sürmedim karartıyor diye.çok üzüldüm.çirkin tüylü çatlaklı bir göbeğim oldu
çatlaklar için ben liarac kullanıyorum birde vazelin suan için bi çatlağım yok ama tabii ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum

know_all .!.:
çatlaklar için ben liarac kullanıyorum birde vazelin suan için bi çatlağım yok ama tabii ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum
Vazelin esmerleştirsi göbeğimi.kremde almamıştım hemen alcam.acıyodu demekki çatlıyomuş

Karnımda çatlaklar olmuş çizgi çizgi şimdi gördüm moralim çok bozuldu krem sürmemiştim vazelinde sürmedim karartıyor diye.çok üzüldüm.çirkin tüylü çatlaklı bir göbeğim oldu
Ben kızında hiç bişey sürmediM 18 kilo aldım ve bir tane bile çatlağın olmadı şimdi ikiz gebeyim karnım kızıma doğuma giderken ki kadar nerdeyse ne hal ol cam acaba sağlıkla dogsunlarfa gerisi önemli değil benim için sende üzülme bence bu vücudun yapısıyla alakalı teninle krem sursende degismezdi diye düşünüyorum birde eğer kasiniyorsa kaşima

[QUOTE="tugce1325, post: 41116547, member: 6660bek genellikle soluMDA ama Karnım top gibi yukarıda 4 5 gündür bugün de aşı oldum kolum acıyor 3 kilo almışım bu arada
Benim çok top gşbi değilde yuvarlak ama aşgıda hareketler.gecmiş olsun canım gecer alıştık acıya:) vende 1 ayda 1kilo almışım[/QUOTE]
Benim 5 ayda toplam 3 kilo tatlım ay olarak benim de bir kilo

bi ara bende hergün muz yiyordum ama kabız olunca uzun zamandır yemiyorum. Kabızlıktan kurtulmak çok zor oldu.
Aynen MUZ bana ben ona bakıyorum çok seviyorum ama onu yersem çok zor lavabo ya gidiyorum blender da yada robotta süt le karıştır oda güzel oluyor

Evet kasınıyor derimde döküldü.zaten karnım minicik hiç göbeğim yoktu ölçtük 60dı 80olmuş küçüktü hemen catlamış her yerim caylıycak benim

Evet canımmm 2 nisandan beri görmüyorum çok uzun oldu ara cok heyecanlandım allahımın izniyle saglıklı görelim inş.dr soracaklarım birikti:)
Seninki baya uzun olmuş tatlım ben 26 sinda gitmiştim de bu kontrolden sonra bende taaa 28 haftalik olana kadar gitmeyi düşünmüyorum

Benim çok top gşbi değilde yuvarlak ama aşgıda hareketler.gecmiş olsun canım gecer alıştık acıya:) vende 1 ayda 1kilo almışım
Benim 5 ayda toplam 3 kilo tatlım ay olarak benim de bir kilo[/QUOTE]
Yanlış yazmışım ben gecen aydan beri 2kilo almışım yilk 3ay 3kilo vermiştim.1ayda 2kilo almışım.çok ac kaldım ilk 3ay devamlı kustum

270 gr dedi gercektende az yani umarım ultrason cihazı yanlis ölçmüstur doktor hic az falan da demedi anlamadim

Benim 5 ayda toplam 3 kilo tatlım ay olarak benim de bir kilo
Yanlış yazmışım ben gecen aydan beri 2kilo almışım yilk 3ay 3kilo vermiştim.1ayda 2kilo almışım.çok ac kaldım ilk 3ay devamlı kustum[/QUOTE]
Ye canım ye bebişler bizden besleniyor artık sen zaten zayıftın kilo alanda sıritmaz

Son bi haftada bi haftada bnm de büyüdü ama bakalım ne zmn hissetcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…