çatlaklar için ben liarac kullanıyorum birde vazelin suan için bi çatlağım yok ama tabii ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorumKarnımda çatlaklar olmuş çizgi çizgi şimdi gördüm moralim çok bozuldu krem sürmemiştim vazelinde sürmedim karartıyor diye.çok üzüldüm.çirkin tüylü çatlaklı bir göbeğim oldu
Perşembe benim ve Everdeen in de varPerşembe Ayrıntılı ultrasonum var insallah herseyi öğreneceğiz bebeğimin sağlığını cok merak ediyorum
Vazelin esmerleştirsi göbeğimi.kremde almamıştım hemen alcam.acıyodu demekki çatlıyomuşknow_all .!.:çatlaklar için ben liarac kullanıyorum birde vazelin suan için bi çatlağım yok ama tabii ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum
Ben kızında hiç bişey sürmediM 18 kilo aldım ve bir tane bile çatlağın olmadı şimdi ikiz gebeyim karnım kızıma doğuma giderken ki kadar nerdeyse ne hal ol cam acaba sağlıkla dogsunlarfa gerisi önemli değil benim için sende üzülme bence bu vücudun yapısıyla alakalı teninle krem sursende degismezdi diye düşünüyorum birde eğer kasiniyorsa kaşimaKarnımda çatlaklar olmuş çizgi çizgi şimdi gördüm moralim çok bozuldu krem sürmemiştim vazelinde sürmedim karartıyor diye.çok üzüldüm.çirkin tüylü çatlaklı bir göbeğim oldu
Benim çok top gşbi değilde yuvarlak ama aşgıda hareketler.gecmiş olsun canım gecer alıştık acıya:) vende 1 ayda 1kilo almışım[/QUOTE][QUOTE="tugce1325, post: 41116547, member: 6660bek genellikle soluMDA ama Karnım top gibi yukarıda 4 5 gündür bugün de aşı oldum kolum acıyor 3 kilo almışım bu arada
Evet canımmm 2 nisandan beri görmüyorum çok uzun oldu ara cok heyecanlandım allahımın izniyle saglıklı görelim inş.dr soracaklarım birikti:)Perşembe benim ve Everdeen in de var
Aynen MUZ bana ben ona bakıyorum çok seviyorum ama onu yersem çok zor lavabo ya gidiyorum blender da yada robotta süt le karıştır oda güzel oluyorbi ara bende hergün muz yiyordum ama kabız olunca uzun zamandır yemiyorum. Kabızlıktan kurtulmak çok zor oldu.
Evet kasınıyor derimde döküldü.zaten karnım minicik hiç göbeğim yoktu ölçtük 60dı 80olmuş küçüktü hemen catlamış her yerim caylıycak benimesunger53 .!.:Ben kızında hiç bişey sürmediM 18 kilo aldım ve bir tane bile çatlağın olmadı şimdi ikiz gebeyim karnım kızıma doğuma giderken ki kadar nerdeyse ne hal ol cam acaba sağlıkla dogsunlarfa gerisi önemli değil benim için sende üzülme bence bu vücudun yapısıyla alakalı teninle krem sursende degismezdi diye düşünüyorum birde eğer kasiniyorsa kaşima
Seninki baya uzun olmuş tatlım ben 26 sinda gitmiştim de bu kontrolden sonra bende taaa 28 haftalik olana kadar gitmeyi düşünmüyorumEvet canımmm 2 nisandan beri görmüyorum çok uzun oldu ara cok heyecanlandım allahımın izniyle saglıklı görelim inş.dr soracaklarım birikti:)
Aaaa haberleşelim o zaman ins hepimizin bebeklerde coooooookkkkk iyidir dua eldicem hepimiz icinPerşembe benim ve Everdeen in de var
Aaaa haberleşelim o zaman ins hepimizin bebeklerde coooooookkkkk iyidir dua eldicem hepimiz icinPerşembe benim ve Everdeen in de var
İnşallah canım insallah karnım büyüdü ya bebeği n büyüdüğünü öyle anlıyorum bakalım nasıl bebişlerAaaa haberleşelim o zaman ins hepimizin bebeklerde coooooookkkkk iyidir dua eldicem hepimiz icin
Benim 5 ayda toplam 3 kilo tatlım ay olarak benim de bir kilo[/QUOTE]Benim çok top gşbi değilde yuvarlak ama aşgıda hareketler.gecmiş olsun canım gecer alıştık acıya:) vende 1 ayda 1kilo almışım
270 gr dedi gercektende az yani umarım ultrason cihazı yanlis ölçmüstur doktor hic az falan da demedi anlamadimCanım ne kadarmış bebeğinin ağıriı sen bu kaddar dert ettin bende dün gittim doktora 438 gr olmus seninle haftalarmız çok yakın bebeklerin ağırlığında anne ve babanın doğum ağırlıklarıda etkili oluyormuş . Bide arkadaşlarında sölediği gibi ultrasonlar tahmini bi kilo söylüyor tutmamış olabilir farklı makinelerde
Yanlış yazmışım ben gecen aydan beri 2kilo almışım yilk 3ay 3kilo vermiştim.1ayda 2kilo almışım.çok ac kaldım ilk 3ay devamlı kustum[/QUOTE]Benim 5 ayda toplam 3 kilo tatlım ay olarak benim de bir kilo
Takma canım ya sen sağlık Beslen yeter270 gr dedi gercektende az yani umarım ultrason cihazı yanlis ölçmüstur doktor hic az falan da demedi anlamadim
Canım daha erken ben gecen hafta hissetmeye basladım iki haftadır hem durmuyor hemde karnm büyüdü bi anda oluyor.anlarsın tabi hiç durmuyorki kımıl kımıl içinde canlı var gibi:) bide karnın hareket ediyor görüyorsun ben ilkinde çok korktm heyecanlandım alıştım şimdi.acıkınca durmyr hiç.erken merak etme o haftalar bende anlmdm
İnşallah yaaanlarsın cnm hemde ne heyecanla anlarsın
Ye canım ye bebişler bizden besleniyor artık sen zaten zayıftın kilo alanda sıritmaz[/QUOTE]Yanlış yazmışım ben gecen aydan beri 2kilo almışım yilk 3ay 3kilo vermiştim.1ayda 2kilo almışım.çok ac kaldım ilk 3ay devamlı kustum
allah razi olsun canimOkudum canım Allah isteyen herkese nasip etsin benimde çevremde olmayan çok var çok zor aramadan buldursun herkese Allah inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?