Bende de çıkmadı bende bakıyorum oğlumda vardı baya koyuyduKızlar önceki gebeliklerimde göbekte oluşan kahverengi çizgi daha çıkmadı bende sizde varmı acaba bu hamilelikte olmayacakmi diye merak ettim
Bende tüyler ve catlaklar var nasıl bir çizgi bu.ben artık göbeğimi tanıyamıyorum daha neler cıkacak.aynadan baktım damarlar var göbeğimin altında moralim cok bozuk bide çizgimi çıkacakKızlar önceki gebeliklerimde göbekte oluşan kahverengi çizgi daha çıkmadı bende sizde varmı acaba bu hamilelikte olmayacakmi diye merak ettim
bende cikti zaten hamilelikte oncede vardı hafif bi çizgi simdi koyulastiKızlar önceki gebeliklerimde göbekte oluşan kahverengi çizgi daha çıkmadı bende sizde varmı acaba bu hamilelikte olmayacakmi diye merak ettim
Kızlar önceki gebeliklerimde göbekte oluşan kahverengi çizgi daha çıkmadı bende sizde varmı acaba bu hamilelikte olmayacakmi diye merak ettim
Günaydınnnnn kızlarr nasılsınızgeceden beri yağmur var burda.günler ne hızlı geçiyor bebekkerimiz büyüyor çok şükür.çok şükür saglıklı gecen her günümüze
Amin canım sana da gunaydinGünaydınnnnn kızlarr nasılsınızgeceden beri yağmur var burda.günler ne hızlı geçiyor bebekkerimiz büyüyor çok şükür.çok şükür saglıklı gecen her günümüze
Endişe etme canım düzensiz oluyor bu haftalarCanim bende var ama ilk hamileligim benim gerci tüy damar cizgi ne ararsan var bende :)
Benim yaramaz birgün cok siddetli kalp atisi gibi vuruyo ama su 3 gündürde heemn bi pit yapio sonra ses yok bidahabide cok sertlesiyo karnim yani bebisim galiba o ha bide karnimda yer degistirip degistirmwdigini anliyamiyorum ben yaaaa
Canım göbek deliğinin üstünden alta doğru kahverengi bi çizgi oluşuyor doğumdan bi kaç ay sonra kayboluyor merak etme napalim sonuçta manken değiliz artık idare edeceğizKızımın herşeyini almış annem bize çok
Bende tüyler ve catlaklar var nasıl bir çizgi bu.ben artık göbeğimi tanıyamıyorum daha neler cıkacak.aynadan baktım damarlar var göbeğimin altında moralim cok bozuk bide çizgimi çıkacak
Bence bekle zaten dr girsen yedinci sekizinci hafta kese ve kalp atışi anca görülüyor düğünde fazla göbek atmadan dikkat et dönünce doktora git derimya arkadaslar bu konuya dahilmiyim bilmiyorum ama size bir sorum var benim adetm 4 gun gecikti 2 gün gecince test yaptm iki tane silik ama pozitif cikti suan antalyadayim haziranin 5.inde istanbula düğüne gtcem 15 gun kalcam sizce doktora oncemi gitsem sonrami ben bos gebelikten martta kkurtaj oldm bir adetten sonra ikinci bu adetinm gecikti iste gene bos cikmasindan korkuyorum sizce ne yapmaliyim??
Ayyy allah yardimcin olsun doktor yyanlis teshis koymusuz faln diye bisey dedimi ozur diledimiMerhabalar
Bende sizlerle başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum.20 Mayıs'ta sağ kasığımda dikkatimi çeken bir ağrım ve hafif kahverengi kanamam olduğundan doktoruma gittim.Doktorum beni ultrason doktoruna yolladı ve orada sağ yumurtalıkta hafif şişlik görüldüğünü ve bunu dış gebelik olarak Değerlendirmesi gerektiğini söyledi.Acilen beni larakoskopi Yaptılar.Bu arada aşılama yöntemi ile hamile kalmıştım.Risk kalmamak içinde beklemeden methotraxe ilacınıza iğne yoluyla Yaptılar.Bir hafta sonra rahim içinde gebelik olduğu anlaşıldı,patalojı sonucuna göre evet tiptedir gebelik Oluşumu varmış.Lakin beklemeden ve rahim içi gebelik olabilirim diye hiç düşünmeden tam emin olmadan maalesef bu ilaç nedeniyle muhtemelen düşük yapacağım.Şuan bet hiç artışım yavaşlamaya başladı.Kesemde çok az büyüyor.Kromozonu bozan bu ilaç mucize olmaz ise bebeğimi öldürecek.Lütfen benim Başıma gelenler dünyadan4 kişinin başına gelmiş dıkkat edin rahim içinden emin olmadan Sakın o ilacı eğer ki artısı eksisinden az ve ameliyatla alınabılıyorsa kullanılmasına izin vermeyin.Dua etmekten başka şansım kalmadı.
Hepinize hayırlı bebişler dilerim
Sevgilerimle
Yaa çok kotu bir şey yaşıyorsun inşallah su mübarek aylarda Rabbim korusun yavrunuMerhabalar
Bende sizlerle başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum.20 Mayıs'ta sağ kasığımda dikkatimi çeken bir ağrım ve hafif kahverengi kanamam olduğundan doktoruma gittim.Doktorum beni ultrason doktoruna yolladı ve orada sağ yumurtalıkta hafif şişlik görüldüğünü ve bunu dış gebelik olarak Değerlendirmesi gerektiğini söyledi.Acilen beni larakoskopi Yaptılar.Bu arada aşılama yöntemi ile hamile kalmıştım.Risk kalmamak içinde beklemeden methotraxe ilacınıza iğne yoluyla Yaptılar.Bir hafta sonra rahim içinde gebelik olduğu anlaşıldı,patalojı sonucuna göre evet tiptedir gebelik Oluşumu varmış.Lakin beklemeden ve rahim içi gebelik olabilirim diye hiç düşünmeden tam emin olmadan maalesef bu ilaç nedeniyle muhtemelen düşük yapacağım.Şuan bet hiç artışım yavaşlamaya başladı.Kesemde çok az büyüyor.Kromozonu bozan bu ilaç mucize olmaz ise bebeğimi öldürecek.Lütfen benim Başıma gelenler dünyadan4 kişinin başına gelmiş dıkkat edin rahim içinden emin olmadan Sakın o ilacı eğer ki artısı eksisinden az ve ameliyatla alınabılıyorsa kullanılmasına izin vermeyin.Dua etmekten başka şansım kalmadı.
Hepinize hayırlı bebişler dilerim
Sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?