Bol bol dua et ve sunu düşün allahım o bebeği dünyaya getirecekse hiç bir şey bunun önüne gecemez ve hiç bir şey engel olamaz.meleklerimiz bizi allahımın emaneti rabbim hepsini korusun sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş.Doktorumda çok üzüldü sakınan Göze ÇÖP batarmış meslektaş kızı olduğumdan titreniyordu bu sonuç oldu.Bugün biraz pembemsi akıntım var.Allah kimseye yaşatmasın.umarım bebiş inatçı çıkar bırakmaz bizi ve tatbiki ilaçtan etkilenmemiş sağlıklıdır.Herşey muamma şu anda sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum........
Hayırlı olsun tamamına ersin insallah merk etme ilk zamanlar oluyor o ağrılar benim bayağı surdu adet olacak gibi kaşık gerisi oluyodu belli zaman sonra geçecekArkadaslar merhaba bende yenı hamıkeyım cok şükür 5. Haftam ve arada karın ve kasık agrısı yasıyorum benı korkutuyorsızlerede oldumuu
Ay inşallah canım ya ınsan korkuyo bsy mi olcak dıye. Cok bekledı. Bebegımı rabbım hepımıze sag saglım almayı nasıp eder.Hayırlı olsun tamamına ersin insallah merk etme ilk zamanlar oluyor o ağrılar benim bayağı surdu adet olacak gibi kaşık gerisi oluyodu belli zaman sonra geçecek
Olurr canım olurr neler olur agrılar sızılar kusmalar herşey olur anne oldun artık herşey normal Daha cok yeni alışacakasın haftalar hızla gececek.ben artık ne vucudumu tanıyorum ne nerem agrıyor takip edebiliyorum koyuverdim:) agrıyan agrıyor geciyor:)) hayırlı olsun inş.bebeğin sağlıkla kucagına alArkadaslar merhaba bende yenı hamıkeyım r 5. Haftam ve arada karın ve kasık agrısı yasıyorum benı korkutuyorsızlerede oldumuu
Vayt demekkı normal hepımızde oluyo demekkı. Ya cok güzel bi sürec cok heycanlı:) hele bugun melegımı gormek küçücük. Allah isteyen herkese versın inşallahhh:)Olurr canım olurr neler olur agrılar sızılar kusmalar herşey olur anne oldun artık herşey normal Daha cok yeni alışacakasın haftalar hızla gececek.ben artık ne vucudumu tanıyorum ne nerem agrıyor takip edebiliyorum koyuverdim:) agrıyan agrıyor geciyor:)) hayırlı olsun inş.bebeğin sağlıkla kucagına al
Hayırlı olsun canım bebişin anca hissedersin kıpırtilarini ben 18,19.hattalarda anca hissettim şimdide hiç durmuyor devamlı hareket halindeAynen cok heyecanli gercekten.bende hafta basinda ultrasonda hareket ettigini gordum ama henuz ben hissedemiyorum.:)ilk gebeligi olanlar biraz gec hissedermis diyorlar
12 haftalıkken öğrendik erkek yakında sende öğrenirsin inşallahTesekkurler canim senin bebisinde hayirli olsun.insan boyle hissetmek istiyo bian önce:)cinsiyeti ne seninkinim belli olmustur dimi
hadı hayaırlısı bende sabırsızlanıyorumKızlar saat 14 de Ayrıntılı ultrasonum var cok heycanlıyım ins bebeğim iyidir
bazıları yaptırmıyor ama doktorlar tavasıye n sana bırsey demedımı doktorunAyrintili ultrasyonu herkeze yapiyolar mi
daha erkenmiş o yuzden söylememiştir 20 23 hafta arası sanırım bende haftaya gıdecegım inşbenim cuma gunu ikili tafama testim var ayrintili ultrason ile ilgili bisey demedi.ne kadarlik ken yapiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?