2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Bol bol dua et ve sunu düşün allahım o bebeği dünyaya getirecekse hiç bir şey bunun önüne gecemez ve hiç bir şey engel olamaz.meleklerimiz bizi allahımın emaneti rabbim hepsini korusun sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş.

Arkadaslar merhaba bende yenı hamıkeyım cok şükür 5. Haftam ve arada karın ve kasık agrısı yasıyorum benı korkutuyor sızlerede oldumuu

Arkadaslar merhaba bende yenı hamıkeyım cok şükür 5. Haftam ve arada karın ve kasık agrısı yasıyorum benı korkutuyor sızlerede oldumuu
Hayırlı olsun tamamına ersin insallah merk etme ilk zamanlar oluyor o ağrılar benim bayağı surdu adet olacak gibi kaşık gerisi oluyodu belli zaman sonra geçecek

Hayırlı olsun tamamına ersin insallah merk etme ilk zamanlar oluyor o ağrılar benim bayağı surdu adet olacak gibi kaşık gerisi oluyodu belli zaman sonra geçecek
Ay inşallah canım ya ınsan korkuyo bsy mi olcak dıye. Cok bekledı. Bebegımı rabbım hepımıze sag saglım almayı nasıp eder.

Arkadaslar merhaba bende yenı hamıkeyım r 5. Haftam ve arada karın ve kasık agrısı yasıyorum benı korkutuyor sızlerede oldumuu
Olurr canım olurr neler olur agrılar sızılar kusmalar herşey olur anne oldun artık herşey normal Daha cok yeni alışacakasın haftalar hızla gececek.ben artık ne vucudumu tanıyorum ne nerem agrıyor takip edebiliyorum koyuverdim:) agrıyan agrıyor geciyor:)) hayırlı olsun inş.bebeğin sağlıkla kucagına al

Bende suan 11+4 haftalik hamileyim ve baslarda cok fena kasik agrilarim oldu sonradan geciyo tabi arada gene oluyo ama mide bulantilari onun onune geciyo.mide bulantisindansa kasik agrisi cekmeye raziyim valla

Vayt demekkı normal hepımızde oluyo demekkı. Ya cok güzel bi sürec cok heycanlı:) hele bugun melegımı gormek küçücük. Allah isteyen herkese versın inşallahhh:)

Aynen cok heyecanli gercekten.bende hafta basinda ultrasonda hareket ettigini gordum ama henuz ben hissedemiyorum.:)ilk gebeligi olanlar biraz gec hissedermis diyorlar

Aynen cok heyecanli gercekten.bende hafta basinda ultrasonda hareket ettigini gordum ama henuz ben hissedemiyorum.:)ilk gebeligi olanlar biraz gec hissedermis diyorlar
Hayırlı olsun canım bebişin anca hissedersin kıpırtilarini ben 18,19.hattalarda anca hissettim şimdide hiç durmuyor devamlı hareket halinde

Tesekkurler canim senin bebisinde hayirli olsun.insan boyle hissetmek istiyo bian önce:)cinsiyeti ne seninkinim belli olmustur dimi

benim cuma gunu ikili tafama testim var ayrintili ultrason ile ilgili bisey demedi.ne kadarlik ken yapiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…