2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

slm kızlar bayadır görüşemedik nasılsınız bakalım özledim valla hepinizi emili98 Pitircik81 Everdeen bu arada haftaya çarşamba günü son iş günüm çok şükür artık evde olacağım baya yorucu olmaya başladı haftalar ilerledikçe ağırlaşıyoruz ne yazıkki.. bu arada emili98 bahsettiğin çizgi olurşdu bende son 3 haftadır falan netleşti.. aman çıkmasın ne olcak şerit gibi bişi hiç bi işimize yaramıyor ki

Aynen cok heyecanli gercekten.bende hafta basinda ultrasonda hareket ettigini gordum ama henuz ben hissedemiyorum.:)ilk gebeligi olanlar biraz gec hissedermis diyorlar
Canım ben 20.haftada hissettim şimdi hiç durmuyor yerinde üstüne falan yatırmıyor hiç.sürekli oynuyor napıyor içeride bilmem

Canım evet görüşemedik son günler yogunsun sıkıntın var diye yazmadım ohh bitti işde rahat rahat yaparsın herseyini.keyfin nasıl iyisin demi sıkıntı yok

Canım evet görüşemedik son günler yogunsun sıkıntın var diye yazmadım ohh bitti işde rahat rahat yaparsın herseyini.keyfin nasıl iyisin demi sıkıntı yok
çok şükür iyiyim cnm bebişimde iyi son günler işleri toparlıyorum sonra evde bebek şekerlerimi yapmaya başlayacağım temmuzda yazlığa gidip 1 ay kalmayı düşünüyorum döndüğümde bebek kıyafetlerini yıkama ütüleme işi kalır bitek.. sonra gelsin bebişim

Kizlar merhaba yaklasik 2haftadir en fazla 1gun arayla surekli bi bas agrim var sizdede bu aylarda oldu mu hic normal mi doktorum parol ic dedi bende gecer diye cok ustune dusmemistim 2gundur araliksiz agriyor sizede sorayim dedim

Kızlar günaydın bu arada.dün gece rüyamda erken dogum yapıyorum normal dogum acaip acıyor bir anda dünyam kararmıs minicik siyah saclı bir kız ama oyuncak gibi ama cok güzel kırmızı dudakları var.birde baska bir rüya karnımda hareket ediyor ayaklarını ellerini görüyorum acıyor hareket ettikce.bi uyandım sag kasıgım nasıl acıyor üzerine yatmısım bebekde orda semsert olmuş ama hareker ediyor biraz masaj yaptım gecti sanki iiçimde büzüşmüş gibiydi üşüttüm mü acaba

Oh cok güzel hadi hayırlısı inş.bende hastane cıkısı işliycem sabunla sekeri yaptırcam onları yapamam cok olur.bebeğimin kıyafetleride alındı.yavas yavas hazırlanıyoruz.allahım saglıkla kucagımıza bi alsak.zaman hızla gecti.

Kizlar merhaba yaklasik 2haftadir en fazla 1gun arayla surekli bi bas agrim var sizdede bu aylarda oldu mu hic normal mi doktorum parol ic dedi bende gecer diye cok ustune dusmemistim 2gundur araliksiz agriyor sizede sorayim dedim
Benimde felaket agrıyor ara ara.banada parol verdi içmemeye calıştım.canım biri sırtına masaj yapsın kulunc durmusdur birde kupa ceksin biri acaip iyi geliyor hemen geciriyor

Benimde felaket agrıyor ara ara.banada parol verdi içmemeye calıştım.canım biri sırtına masaj yapsın kulunc durmusdur birde kupa ceksin biri acaip iyi geliyor hemen geciriyor
Ay esime surekli basima masaj yaptiriyorum ama elini cektigi anda devam ediyo aksam erken uyuyorum hissetmeyim diye bu seferde gece kalkinca uyuyamiyorum birde atesim var surekli iyice duzenim gitti sirtimida bi deneyim ins iyi gelir

canımm benim izine ayrılmana sevindim zor oluyordur senın için benımde ıkı elım hala ıptal o kadar canım acıyor kı bandaj bileklik gibi bişey takıcam o ıyı gelıyormus ama hala elıme ulaşmadı eczane spariş vermiş onu beklıyorum umarım sende ıyısındır

kattıcıgmm bebek şekerlerı malzemesını nerden aldın internet uzerınden mı bende alacagım ama burda yok aldıgın yerı yazarmısın bana

kattıcıgmm bebek şekerlerı malzemesını nerden aldın internet uzerınden mı bende alacagım ama burda yok aldıgın yerı yazarmısın bana
cnm ben eminönünden aldım ama aldığım yerin net satışı var birmax.com oldukça uygun fiyatları var keçe hariç tüm malzemeleri aldım tül, tüy, mıknatıs silikon tabancası ve 5 adet silikon boncuk çeşitleri gibi bi sürü şey aldım 60 tl tuttu.. keçeden yapıcam ben keçeleride merterden aldım her renkten 1 mt numune diye aldım yaklaşık 15 renk var hepsine 40 tl verdim.. toplam 100 tl ama çok şey çıkar aldıklarımdan ben 100 adet bebek şekeri ve kapı süsü yapıcam aldıklarımın yarısıyla bile yapardım bunları kalanını oda süslemekte kullanıcam keçeden oyuncaklar yapıcam bi evde kalayım da..

Marifetli anne şimdiden kolay gelsin ben önceki hamileliklerde yapmadım bunda yapsam dile düşerim herhalde herkes bu ne iştah diyor ben hazırlık yaptıkca sen bi daha doğurursun diyorlar napıyim çocuklari çok seviyorum

Kızlar Ayrıntılı ultrasondan geldim bebeğimin hiçbirşeyi yokmuş hersey yolunda kıpır kıpırtı ultrasonu doktorun koyduğu yere attı tekmeyi doktor da dedi vurup duruyor hareketli bi bebek dedi bide Salı gun Bebeğin kilosuna kendi doktorum 270 gr Demişti cok üzülmüştüm kucuk kalmış ters giden bışeyler var diye ama yanlis bakmış doktor bugun 467 gr cikti boyumuzda 28 cm olmus cooookkk mutluyum Allah'ıma Şükürler olsun

teşekkur ederim kuzucum bende yapıcam ınşallah bıraz agırdan alıyorum ellerımde sakat ama yapmaya çalışacagım paylaşırız burda yaptıklarımızı fıkır ıstersen yardımcı olurum ee el sanatları öğretmeniyiz sonuçta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…