Ohh cok şükür canım cok sevindim gözün aydın.bende çok gerildim randevuda gitti yarın bekliycez inş.sorunsuz gecerde görürüm kuzumu.nasıl büyümüşmü oyy ya maaşallahCnm bn
cnm. Bn yeni geldim ultrasondan hersey yolunda hic bi sıkıntı çıkmadı cok mutluyum inşş seninde iyi cikacak
buyumus valla ve cok hareketli zaten 2-3 gundur sürekli oynuyor içimde diyorum bu kız hic uyumuyor mu acaba insss hep boyle devam ederOhh cok şükür canım cok sevindim gözün aydın.bende çok gerildim randevuda gitti yarın bekliycez inş.sorunsuz gecerde görürüm kuzumu.nasıl büyümüşmü oyy ya maaşallah
İnş.:) oyy maaşallah.bu kızlar cok fena benimde sürekli kımıldıyor diyorum kızım devinme kilo alamıycan:))b 41163573 .!.:Bu
buyumus valla ve cok hareketli zaten 2-3 gundur sürekli oynuyor içimde diyorum bu kız hic uyumuyor mu acaba insss hep boyle devam eder
Âmin canım benim her isteyene Allah'ım sağlıklı bebişler versinBol bol dua et ve sunu düşün allahım o bebeği dünyaya getirecekse hiç bir şey bunun önüne gecemez ve hiç bir şey engel olamaz.meleklerimiz bizi allahımın emaneti rabbim hepsini korusun sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş.
Ohhh gözün aydın için rahat etmiştir bide görünce büyük mutluluk oluyorKızlar Ayrıntılı ultrasondan geldim bebeğimin hiçbirşeyi yokmuş hersey yolunda kıpır kıpırtı ultrasonu doktorun koyduğu yere attı tekmeyi doktor da dedi vurup duruyor hareketli bi bebek dedi bide Salı gun Bebeğin kilosuna kendi doktorum 270 gr Demişti cok üzülmüştüm kucuk kalmış ters giden bışeyler var diye ama yanlis bakmış doktor bugun 467 gr cikti boyumuzda 28 cm olmus cooookkk mutluyum Allah'ıma Şükürler olsun
Bebeğimin sağlıklı olmasından cok mutluyum ama 4 Boyutlu renkli bi şekilde göremedim neyse sağlığı yerinde olsun da doğduktan sonra bol bol gorurumOhhh gözün aydın için rahat etmiştir bide görünce büyük mutluluk oluyor
Canım gittik geldik çok şükür hersey süper:)Bebeğimin sağlıklı olmasından cok mutluyum ama 4 Boyutlu renkli bi şekilde göremedim neyse sağlığı yerinde olsun da doğduktan sonra bol bol gorurum
Hadi gözün Aydin cnm insallah kızlarımız hep boyle devam ederCanım gittik geldik çok şükür hersey süper:)
Meraba canim benimde dun du kontrolum benim bebis te gayet iyiKızlar alyam cok iyi bugun randevumuz vardı kilosu boyu haftasıyla uyumlu çok sağlıklı maaşallah kocaman olmus:)rabbim doguma kadar hepimize drdan mutlu haberlerle gelmeyi nasip etsin inş
Cok şükür canım hep böyle devam etsinler inş:)Meraba canim benimde dun du kontrolum benim bebis te gayet iyi
Ydi kilosu na organlarina dudak yapisina falan bakti doktorum cok sukur bi aksilik yok:)
-insalllah tatlimCok şükür canım hep böyle devam etsinler inş:)
Gözün aydın bebişler görününce dahada bi merak ve annelik duygusu artıyorCok şükür canım hep böyle devam etsinler inş:)
Saol canım aynen valla:)Gözün aydın bebişler görününce dahada bi merak ve annelik duygusu artıyor
Ellerine sağlık canım güle,güle,sağlıkla giysin inşallah çok güzel olmuşkızlar nasıl olmuş hastane çıkışı yaptım boncukları yapıştırmadan önceki halleri şimdi bitti.
Saol canım amin inşallahEllerine sağlık canım güle,güle,sağlıkla giysin inşallah çok güzel olmuş
Saol inşallah canımEverdeen çok güzel olmus sağlıkla giysin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?