2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Cnm bn

cnm. Bn yeni geldim ultrasondan hersey yolunda hic bi sıkıntı çıkmadı cok mutluyum inşş seninde iyi cikacak
Ohh cok şükür canım cok sevindim gözün aydın.bende çok gerildim randevuda gitti yarın bekliycez inş.sorunsuz gecerde görürüm kuzumu.nasıl büyümüşmü oyy ya maaşallah

Bu
Ohh cok şükür canım cok sevindim gözün aydın.bende çok gerildim randevuda gitti yarın bekliycez inş.sorunsuz gecerde görürüm kuzumu.nasıl büyümüşmü oyy ya maaşallah
buyumus valla ve cok hareketli zaten 2-3 gundur sürekli oynuyor içimde diyorum bu kız hic uyumuyor mu acaba insss hep boyle devam eder

b 41163573 .!.:
Bu

buyumus valla ve cok hareketli zaten 2-3 gundur sürekli oynuyor içimde diyorum bu kız hic uyumuyor mu acaba insss hep boyle devam eder
İnş.:) oyy maaşallah.bu kızlar cok fena benimde sürekli kımıldıyor diyorum kızım devinme kilo alamıycan:))

Âmin canım benim her isteyene Allah'ım sağlıklı bebişler versin

Ohhh gözün aydın için rahat etmiştir bide görünce büyük mutluluk oluyor

Ohhh gözün aydın için rahat etmiştir bide görünce büyük mutluluk oluyor
Bebeğimin sağlıklı olmasından cok mutluyum ama 4 Boyutlu renkli bi şekilde göremedim neyse sağlığı yerinde olsun da doğduktan sonra bol bol gorurum

Kızlar alyam cok iyi bugun randevumuz vardı kilosu boyu haftasıyla uyumlu çok sağlıklı maaşallah kocaman olmus:)rabbim doguma kadar hepimize drdan mutlu haberlerle gelmeyi nasip etsin inş

Kızlar alyam cok iyi bugun randevumuz vardı kilosu boyu haftasıyla uyumlu çok sağlıklı maaşallah kocaman olmus:)rabbim doguma kadar hepimize drdan mutlu haberlerle gelmeyi nasip etsin inş
Meraba canim benimde dun du kontrolum benim bebis te gayet iyi
Ydi kilosu na organlarina dudak yapisina falan bakti doktorum cok sukur bi aksilik yok:)

kızlar nasıl olmuş hastane çıkışı yaptım boncukları yapıştırmadan önceki halleri şimdi bitti.

Eklentiler

• 20150530_114443.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 91
  • 20150530_114449.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 75
  • 20150530_114455.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 79
  • 20150530_114529.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 90
  • 20150530_114536.webp
    73 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…