hayırlı olsun canım bebişin inş sağlıkla kucağına alırsın hatta hepimiz alırız inşallah6 hafta 4 günlük hamileyim :) Aşık olduğum adamdan bebişimiz olacak inşallah. Allah'ım herkese nasip etsin bu mutluluğu. Herkese sağlıklı günler dilerim.
inşallah canımAmin canım. Çok teşekkür ederim ederim. Sen de sağlıkla kucağına al inşallah :*
bütün duana amin canım seninde berat kandilin mübarek olsun rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı doğum nasip etsin inşallahTüm müslümanlarin berat kandili kutlu olsun bugün semaların açık olduğu bir gün rabbim herkese hayırlı sağlıkli uzun ömür ,bol rızık,geçim duzenligi,hayırlı eş hayırlı evlat,hayırlı arkadaş versin sıkıntısi olan feraha hastası olan şifaya kavuşsun inşallah bizim gibi hamilelerde hayırlı,sağlıkli evlatlar doğursun kolaymi kolay doğumlarimiz olsun aminnnnnn
Amin canım inşallahTüm müslümanlarin berat kandili kutlu olsun bugün semaların açık olduğu bir gün rabbim herkese hayırlı sağlıkli uzun ömür ,bol rızık,geçim duzenligi,hayırlı eş hayırlı evlat,hayırlı arkadaş versin sıkıntısi olan feraha hastası olan şifaya kavuşsun inşallah bizim gibi hamilelerde hayırlı,sağlıkli evlatlar doğursun kolaymi kolay doğumlarimiz olsun aminnnnnn
Benimkininde hareketleri net üzerimde kalın bir hırka varken bile devindiği dışarıdan görünüyor evet bi kere banada oldu semsert oldu bi yere toplandı sonra yeri değişdi daha yukarıda artık.ama eskiden her an devinirdi şimdi büyüdüde alanımı kıstlandı acaba belli zamanlarda deviniyor ben acıkınca yürüyüp oturunca tatlı yeyince daha cok hareketli allahım sağlık versin hepsine artık hareketler hoşuma gidyor ilk zamanlar korkardım düşünüyorum çıkınca ordan eksikliğini hissedecekmiyim alıştım onla yasamaya:)Benim bebiş daha net hareketlere başladı artık çocuklar bile fark ediyorlar oynadığıni bazen bir yere toplanıp acayip sertleşiyor ben ueçerken o hareketleniyor ama olsun ben burdayım diyor herhalde
Canim benim bildigim 7. Hafta yada 8. Haftada duyulur eğer doktor sana 3 4 gun dedyse demekki yolk u falan oluşmuş sorun yok demekktir olsaydi doktor seni bilgilendirirdi kafana takma stres yapma bebeginide strese sokma canım. .Bugün ultrasonda kalp atışlarını duyacaktık mercimeğimin. Ama duyamadık6 hafta 5 günlük oldu. Doktor 3-4 güne duyarız dedi. Ama benim içim bir acayip oldu. Bir sorun yoktur inşallah Sizler kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz?
Insallah canim allah hayirlisini versin :)İnşallah canım, çok teşekkür ederim. Cuma günü tekrar gideceğim, hayırlısıyla duyarım inşallah.
Insallah canim allah hayirlisini versin :)İnşallah canım, çok teşekkür ederim. Cuma günü tekrar gideceğim, hayırlısıyla duyarım inşallah.
ÇOK GÜZEL CNM ELİNE SAĞLIK EVDE KALSAMDA BENDE BAŞLASAM ARTIK OĞLUMA BİŞİLER YAPMAYA.. BAYILDIM İYİ GÜNLERDE KULLAN..kızlar nasıl olmuş hastane çıkışı yaptım boncukları yapıştırmadan önceki halleri şimdi bitti.
CNM BEN 7 +2 DE GİTMİŞTİM NET OLSUN DİYE DUYMUŞTUM ERKEN DAHA 8 HAFTADA BİLE DUYAN VAR..Bugün ultrasonda kalp atışlarını duyacaktık mercimeğimin. Ama duyamadık6 hafta 5 günlük oldu. Doktor 3-4 güne duyarız dedi. Ama benim içim bir acayip oldu. Bir sorun yoktur inşallah Sizler kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz?
Canım özledim izne ayrılınca daha sık gir sessiz kaldı buralar.saol canım cok güzel erkek bebek için model buldum sana yollayım malzemelerini bulanilirsen elinde örnek olsun.çok da ucuza mal ettim.daha battaniye kendime terlik yapcam baska bi takımÇOK GÜZİNE SAĞLIK EVDE KALSAMDA BENDE BAŞLASAM ARTIK OĞLUMA BİŞİLER YAPMAYA.. BAYILDIM İYİ GÜNLERDE KULLAN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?