Benim kardeşimin eşi hamileyken 8 haftalikta duyamadi...doktor alalım dedi başka bi doktora gittiler 10 haftalik ta duyuldu.. ama yine de ben kalp atışı duyulmazsa diye tedirginim
Ben sekiz hafta iki günlüktu çok rahat dybilerek 8 haftayı bekledim erken gidince ultrason çok kısa sürüyor bebek belli olmuyor martin 20'sinde ikinci kontrolü sabırsızlikla bekliyorumBenim kardeşimin eşi hamileyken 8 haftalikta duyamadi...doktor alalım dedi başka bi doktora gittiler 10 haftalik ta duyuldu.. ama yine de ben kalp atışı duyulmazsa diye tedirginim
Canım cinsiyet 12.haftada ultrasonda belli oluyormu hayırlı olsun bebişinİkili test yaptrdım herşey güzeldi çok şükür birde oğlun olacak dedi %80
Hayırlı olsun canım bebişin,sekiz haftalık gibi gidersen daha herşey net oluyor tabii insan sevinçten biran önce görmek istiyor .evet dediğin gibi göğüsler müthiş ağrıyor benim ağrılar bu hafta kesildi folikasid kullan bol su iç ve kabızlık problemin olmasın diye lifli gıdalarve kayısı kullanmerhaba arkadaşlar ınsallah hepımız bebeklerımızı sag salım kucağımıza alırız
bende henüz yenı ogrendım hamılelıgımı cok sukur hastaneye gıtmedım daha ama tahminen 5 haftalık hamıleyım 2 hafta sonraya randevu aldım umarım kesemı ve kalp atışını duyarım
belırtı olarak ta goguslerım cok ağrıyor ve damarlarım belırgınlestı belım cok ağrıyor sık ıdrara çıkıyorum sımdılık bu kadar ınsallah sağlıklı bı gebelıktır
Hayırlı olsun canım bebişin,sekiz haftalık gibi gidersen daha herşey net oluyor tabii insan sevinçten biran önce görmek istiyor .evet dediğin gibi göğüsler müthiş ağrıyor benim ağrılar bu hafta kesildi folikasid kullan bol su iç ve kabızlık problemin olmasın diye lifli gıdalarve kayısı kullan
Yok başlaman iyi olmuş hatta hamilelikten bir ay önce aldırıyor doktorlar üç aylık hamile olana kadarda kullanacaksin süt iç,ceviz ve badem ye katkı maddeli gıdalardan ve asitli içeceklerden uzak dur,çünkü bu ilk üç ay bebeğin sinir ve beyin gelişimini tamamladığı dönemevet cnm herkes daha erken gıt falan dıyor hatta ama ben beklemek ıstıyorumm görünmezse cok stres olurum cunku
hastaneye gıtmedıgım ıcın folıkasıtı soramadım doktora ama bugun kendıım başladım folıkasıte bı sorun olmaz dımı
Yok başlaman iyi olmuş hatta hamilelikten bir ay önce aldırıyor doktorlar üç aylık hamile olana kadarda kullanacaksin süt iç,ceviz ve badem ye katkı maddeli gıdalardan ve asitli içeceklerden uzak dur,çünkü bu ilk üç ay bebeğin sinir ve beyin gelişimini tamamladığı dönem
2015'in en taze ve en dayanıksız anne adaylarıyiz gibi bebişleride katarsak aslında kalabalık durumdayız
Allahım korusun ççok zor okuyunca çok korktum sen yemediğin içinmi beslenememiş bebek bizde hiç birşey yiyemiyoruz suan allahım korusun.çok korkuyrm bebeklerimz sağlıkla bi doğsa inşalşahBende 6+3 günlük hamileyim. Bu ikinci gebeligim ilk gebeligim 11 haftada kalp atışı durdu. Doktor kan koyuluğu dedi. Yeterli besin alamadığı için dedi. Simdi coraspin kullanıyorum hayirlisiyla inşallah bu sefer ayni acıyı yasamam sizlerde dua edin...
Afiyet olsun beyaz minik turp yiyorum bende limonla tuzla kıpır kıpır:)) birde miğdem bulandım mentos atıyrm ağzıma hemen geçiryr çok şükür 1haftadır geldi gitti sürekli ama hiç kusmadımemili98 .!.:Hamişler bugün turp aldım doradim,limonladim birazda pul biber herhalde çocuklarla bir kilo yedik bende bi faydasına bakiyim dedim saymakla bitmiyor kızlar şu içtiğimiz folikasid'den tutun daha hangi vitaminler var şaşırırsiniz kalsiyum omega3 omega6 doğal gıda kızlar Tamda zamanı yemenin Yiyenlere şimdiden afiyet olsun
Canım banada doktor yazmamıştı bende kendim başladım bir sıkıntım olmadı bebeğin hayırlı olsunevet cnm herkes daha erken hor hatta ama ben beklemek ıstıyorumm görünmezse cok stres olurum cunku
hastaneye gıtmedıgım ıcın folıkasıtı soramadım doktora ama bugun kendıım başladım folıkasıte bı sorun olmaz dımı
Gözün aydın hayırlı olsun kaç haftalıktı bebeşin birde bu ikili testi nasıl yapıyorlarİkili yaptrdım herşey güzeldi çok şükür birde oğlun olacak dedi %80
Canım normal normal endişe etme benimde geçen hafta birden bire kesildi hiç anlam veremedim 3 gün hiç tık yok sonra pazar bir geldi akşama kadar kustum sonra ertesi gün yine kesildi ama öyle ilginçki o kusan ben değilim şimdi daha iyyim pazardan beri kusmadım ara ara bulantı geliyor. Bende çok şaşırdım vucut alışıyor sanırım kanama falan yoksa bence endişe edilkcek birşey yok aynı durumdayım hiç takmadımKızlar çok 2 gündür özellikle bugün mide bulantım tık diye kesildi korkuyorum bugün 8+1 iz. Başka bi kanama gibi belirti yok ama birden kesilmesi normal mi?
Canım arada bi kesilip tekrar başlıyor bu bir fırsat sevdiğin şeyleri mideye götür güç kuvvet olsun inşallah bendede biraz acikiyim midem öyle bulanıyor yedikten sonrada bulanıyor 16 hafta bi gelseydi hayırlısiylaKızlar çok acilll 2 gündür özellikle bugün mide bulantım tık diye kesildi korkuyorum bugün 8+1 iz. Başka bi kanama gibi belirti yok ama birden kesilmesi normal mi?
Öyle mi canım inşallah dediğin doğrudur ben genede yarın doktora randevu aldım içim rahat etsin diye gidicem. Bir de böyle,ççok afedersin bembeyaz bi akıntı geldi içinde minik minik pütürlü ay allahım ni tane düşük yapınca böyle anksiyete oldum senle aramızda yakın ya o yüzden senin dediklerini de dikkate alıyorum canımCanım normal normal endişe etme benimde geçen hafta birden bire kesildi hiç anlam veremedim 3 gün hiç tık yok sonra pazar bir geldi akşama kadar kustum sonra ertesi gün yine kesildi ama öyle ilginçki o kusan ben değilim şimdi daha iyyim pazardan beri kusmadım ara ara bulantı geliyor. Bende çok şaşırdım vucut alışıyor sanırım kanama falan yoksa bence endişe edilkcek birşey yok aynı durumdayım hiç takmadım
Ben sana bişey diyeyim mi akşam çiğköfte yedim acılı etsiz tabiki kendime şaşırdım nası oldu diye hem de korktum bulantım yanmam olmadı diye.senle aynı belirtileri yaşıyoruz galiba güzelim :) tatlı gözüm görmek istemiyor..böyle ekşili,acılı,hafif baharatlı şeyler yemek istiyorumKızlar acı yiyen varmı aranızda akşam yemek yerine ekmek arası acı çin biber yedim birde yatarken karnıma bakıyorum düm düz bazen hamile olduğumu unutuyorum göbeğini ölçen varmı benim gibi
Ben zaten sevmem acıyı hiçde yemedim.ama akşaları göbeğim çıkıyor zayıfım belki onun için karnımda minik bir kavis oluştu.hiç birşey yiyememe rağmen.ama sabahları daha içinde karnımKızlar acı yiyen varmı aranızda akşam yemek yerine ekmek arası acı çin biber yedim birde yatarken karnıma bakıyorum düm düz bazen hamile olduğumu unutuyorum göbeğini ölçen varmı benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?