Canım hiç stres olma ben bi kaç kez gidip geldim ama tam 9.haftada duydum.cumada duyamazsan endişe etme mercimeğin hayırlı olsun annesi.sonra fındık olur sonra seftali:) benimkine artık gitmiyor bu isimler.merciğem diye sevdiğimi bile özlemişim:) zaman hızlı geçiyorrasonda kalp atışlarını duyacaktık mercimeğimin. Ama duyamadık6 hafta 5 günlük oldu. Doktor 3-4 güne duyarız dedi. Ama benim içim bir acayip oldu. Bir sorun yoktur inşallah Sizler kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz?
benım bebegim ne zaman harekt edecek ne guzel sız hıssedıyorsunuz ben pek birşey hissetmiyorum sadece arada gerginlik hissediyorumBenim bebiş daha net hareketlere başladı artık çocuklar bile fark ediyorlar oynadığıni bazen bir yere toplanıp acayip sertleşiyor ben uykuya geçerken o hareketleniyor ama olsun ben burdayım diyor herhalde
Canım bu hafta hissetmeye baslayabilirsin bi basladımı hiç durmuyor ilk hissettiğinde korkabilirsin sonra alışıyosun hatta cok tatlı oluyor:)benım bebegim ne zaman harekt edecek ne guzel sız hıssedıyorsunuz ben pek birşey hissetmiyorum sadece arada gerginlik hissediyorum
Benimde bu haftalarda başladı zaten ilk başta hani kolumuz segirirya aynı onun gibi başlıyorbenimkide arabayi hiç sevmiyor hemen toparlanıp sertleşiyorbenım bebegim ne zaman harekt edecek ne guzel sız hıssedıyorsunuz ben pek birşey hissetmiyorum sadece arada gerginlik hissediyorum
Evet canım o sertleşmeler çok normal hatta yedininci aydan sonra dahada sıklasacak karnınizin bir yerine toplanacak bazen ben dışarıda yurudugum zaman birden sağ tarafa geçerdi ben elimle karnıma müdahale ederdimki düzelsin diye Wc durumunda ise bebek idrar torbasına baskı yaparmış ve hatta onu tekmeler oynarmis yani bir nevi kum torbası olarak kullanırlarmış,yatakta uzandığınizda dümduz yatmayın tansiyon düşüklugune ve bebeğe yeterli oksijen gitmemesine sebep oluyor bunu ilerleyen haftalarda zaten yatınca hissedeceksiniz ilk anne adayları özellikle bebeğin sert hareketlerine hazırlıkli olun ve korkmayın bazen öyle bi tekme atacaklarki eli,kolu aşağıdan çıkacakmiş gibi gelecek ama tabiiki son final müthiş oluyor onu kucağıniza alınca tüm duygular karışıyor ve bukadar büyüklukte bir bebek bir saat önce benim karnımdaydi ve orda nasıl durmuş diye şaşıriyorsunuz tarif edilmez bir mutluluk rabbim evlât acisi vermesin hepimiz sağlıkla,sıhhatle bebişleri kucagimiza alalım inşallahGünaydin kizlar nasilsiniz
Hareket ne zaman hissetcem diye soran arkadas hoc korkma bende cok gec hissettim, simdide hareket etmeyince elim karnimda hadi annem bi pit pit yapda korkmayim diye dolasiyorum :)
emili98 canim ya o sertlesme bendede oluyo normal mi sen deneyimlisin, malum bizler ilk cocuk olunca herseye bi telas halindeyiz :)
Özellikle wc gitmem gerektiginde oluyo uyaniyorum uykudan bi bakiyorum asiri sert sonra geciyo tabi bazen yürürkende oluyo yürümeye zorlaniyorum dün bide ilk defa uzanirken oldu ama baya bi sertlesti korktum gecti sonra bi iki pit pit yapti durdu uyudu galiba :)
Amin canım insallah benim de ikinci çocuğum olduğu için az çok bende biliyorum o yüzden çok endişeli bir anne değilim hareketlendi bende çoook mutlu oluyorum küçük bir göbeğim dışında hamile gibi değilim normal hayata devam bu ara temizliğe başlayacağım halıları yıkanması için gönderdim onları bekliyorum oğlumu bezden kurtardım çoook ağırlasmadan cok şükür yemem içme Düzgün lesti ama hala iki kilo almış gözüküyor forumlarda okuyorum 6 7 8 hatta 10 kilo almışlar biraz endişe etmiyor değilim doktorum gayet iyi diyor ama bilmiyorum sen hiç kilo almam işin hala öyle miEvet canım o sertleşmeler çok normal hatta yedininci aydan sonra dahada sıklasacak karnınizin bir yerine toplanacak bazen ben dışarıda yurudugum zaman birden sağ tarafa geçerdi ben elimle karnıma müdahale ederdimki düzelsin diye Wc durumunda ise bebek idrar torbasına baskı yaparmış ve hatta onu tekmeler oynarmis yani bir nevi kum torbası olarak kullanırlarmış,yatakta uzandığınizda dümduz yatmayın tansiyon düşüklugune ve bebeğe yeterli oksijen gitmemesine sebep oluyor bunu ilerleyen haftalarda zaten yatınca hissedeceksiniz ilk anne adayları özellikle bebeğin sert hareketlerine hazırlıkli olun ve korkmayın bazen öyle bi tekme atacaklarki eli,kolu aşağıdan çıkacakmiş gibi gelecek ama tabiiki son final müthiş oluyor onu kucağıniza alınca tüm duygular karışıyor ve bukadar büyüklukte bir bebek bir saat önce benim karnımdaydi ve orda nasıl durmuş diye şaşıriyorsunuz tarif edilmez bir mutluluk rabbim evlât acisi vermesin hepimiz sağlıkla,sıhhatle bebişleri kucagimiza alalım inşallah
Bende temizlik düşündüm ama çok detay olmadan ramazandan sonra yaparım artık iki iş olmasın doğuma herşey mis gibi koksun diye halılarida kurbana doğru verecem kurbandan bi hafta önce nasipse eylül 15 inde 38 haftalikken bebek alınacakmis inşallah iki bayram bi arada olacak kiloyuda hiç takma bebek mutlaka besleniyordur bende daha iki kilo aldım yedinci aya gircez çok şükür kilo çok olursa son aylar zor geçiyor nefes almak hareket etmek zorluyor bebekte göreceksi. üç ,üçbuçuk kilodan az doğmazAmin canım insallah benim de ikinci çocuğum olduğu için az çok bende biliyorum o yüzden çok endişeli bir anne değilim hareketlendi bende çoook mutlu oluyorum küçük bir göbeğim dışında hamile gibi değilim normal hayata devam bu ara temizliğe başlayacağım halıları yıkanması için gönderdim onları bekliyorum oğlumu bezden kurtardım çoook ağırlasmadan cok şükür yemem içme Düzgün lesti ama hala iki kilo almış gözüküyor forumlarda okuyorum 6 7 8 hatta 10 kilo almışlar biraz endişe etmiyor değilim doktorum gayet iyi diyor ama bilmiyorum sen hiç kilo almam işin hala öyle miuzuuuun oldu k bakma tatlim
Hadi inşallah canım sağlıklı olsunlarda ben normal istiyorum o yüzden bekleyeceğim bi aksilik çıkmazsa kurban bayramından sonra ya da o vakit bizde kucagimiza aliriz rabbim nasip eder insallahBende temizlik düşündüm ama çok detay olmadan ramazandan sonra yaparım artık iki iş olmasın doğuma herşey mis gibi koksun diye halılarida kurbana doğru verecem kurbandan bi hafta önce nasipse eylül 15 inde 38 haftalikken bebek alınacakmis inşallah iki bayram bi arada olacak kiloyuda hiç takma bebek mutlaka besleniyordur bende daha iki kilo aldım yedinci aya gircez çok şükür kilo çok olursa son aylar zor geçiyor nefes almak hareket etmek zorluyor bebekte göreceksi. üç ,üçbuçuk kilodan az doğmaz
Benimde küçük bir karnım var sadece 2kilo aldım diye üzülüyorum herkes hamile olunca değişir ben hiç hamile gibi değilim üzülüyorumAmin canım insallah benim de ikinci çocuğum olduğu için az çok bende biliyorum o yüzden çok endişeli bir anne değilim hareketlendi bende çoook mutlu oluyorum küçük bir göbeğim dışında hamile gibi değilim normal hayata devam bu ara temizliğe başlayacağım halıları yıkanması için gönderdim onları bekliyorum oğlumu bezden kurtardım çoook ağırlasmadan cok şükür yemem içme Düzgün lesti ama hala iki kilo almış gözüküyor forumlarda okuyorum 6 7 8 hatta 10 kilo almışlar biraz endişe etmiyor değilim doktorum gayet iyi diyor ama bilmiyorum sen hiç kilo almam işin hala öyle miuzuuuun oldu k bakma tatlim
Herkes 2.5 3 aylık falan sanıyor Oysaki 5 i bitirdik bizBenimde küçük bir karnım var sadece 2kilo aldım diye üzülüyorum herkes hamile olunca değişir ben hiç hamile gibi değilim üzülüyorum
VallA ya 6aylık olduk bebekler doğacak hiç hamile gibi değiliz yıllarca hamile kalınca tombul olma hayali kurdum.nezaman olcaz acabaHeraylık falan sanıyor Oysaki 5 i bitirdik biz
Kızlar hiç üzülmeyin bende sizin gibiydim hamileligi sırf kilo almak için istiyordum doğumu yapıyor eski hale dönüyordum ama son doğumdan sonra sutum olsun diye bi yedim işte o zaman balık etine döndüm hamilelikte kiminde iştah olmuyor olsada anne değil direk bebek alıyor doğumdan sonra bolca yiyin hamilelikte balık yağ kullanın muhakkak hem sizin hem bebek için çok faydalı kiloda yaparVallA ya 6aylık olduk bebekler doğacak hiç hamile gibi değiliz yıllarca hamile kalınca tombul olma hayali kurdum.nezaman olcaz acaba
Son aylarda alırım inş.her ay iki kilo alsam iyi.allahdan bebek iyi.balık yağı cok içtim zamanında artık görmek bile istemiyorum:)emili98 .!.:Kızlar hiç üzülmeyin bende sizin gibiydim hamileligi sırf kilo almak için istiyordum doğumu yapıyor eski hale dönüyordum ama son doğumdan sonra sutum olsun diye bi yedim işte o zaman balık etine döndüm hamilelikte kiminde iştah olmuyor olsada anne değil direk bebek alıyor doğumdan sonra bolca yiyin hamilelikte balık yağ kullanın muhakkak hem sizin hem bebek için çok faydalı kiloda yapar
Hamile iken alan doğumdan sonra çabuk verebiliyor ama hepimizin bi zorluğu olcak evlere tıkanıp kalacağız sonbahar bebişleri olcak açık hava zor, avmler insan kalabalığı ve grip salgınlari çok oluyor bizler biraz lohusa sendromu yaşayabilirizYa kızlar bnm hayal ettiğim şeye sahipsiniz ve kilo almak istiyorsunuz bnde kilo vermek cok istiyorum ama bu donemde imkansız tabi insallah doğumdan sonra zayiflayabilirim zayiflayamayacagim diye cok korkuyorum ne güzel Fit anneler olacaksınız sevinin bnce
Daha bişey yapmadım ama başlamak lazımKızlar hazırlıklar ne alemde benim aklıma geceleri hep takılılıyor ne lazım eksikler falan.bebek kışa doğacak kışın evdeyiz genelde evde rahat seyler olur bi hevesle süslü şeyler almaya gerek yok demi.gezmelik olsun yeter.su portbebelere baktım netten kullanılır herhalde demi puset var ama onu daha büyüdüğünde kullanır.bol bol kışlık lazım yelek falan.siz neler yaptınız yapacaksınız
Ben yavaş yavaş hazırladim bir bavula koydum ramazandan sonra yıkar ütüler kaldıririm bende hem oto koltuğu olan hemde pusetlere bakıyorum herşey uçmuş iyileri 250 den başlıyor .oyun parkli yatakmi yoksa mobilyami karar veremedim kraft'ın oyun parkli yatağı var e-bebek mağazalarinda 430 lira sonuç ne olcak bilmiyorumKızlar hazırlıklar ne alemde benim aklıma geceleri hep takılılıyor ne lazım eksikler falan.bebek kışa doğacak kışın evdeyiz genelde evde rahat seyler olur bi hevesle süslü şeyler almaya gerek yok demi.gezmelik olsun yeter.su portbebelere baktım netten kullanılır herhalde demi puset var ama onu daha büyüdüğünde kullanır.bol bol kışlık lazım yelek falan.siz neler yaptınız yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?