Valla herşey felaket pahalı bende beşik aldım tüllü üstü sallananlardan bide şifonyer alcam esyalarını koyarım.şimdilik yer yok evde büyüyene kadar yatsın benim odamda sonra oda takımı alcam.bizim burda sosyete pazarı var çok güzel şeyler geliyor zıbın takımları 15 bol bol ondan aldım bide kusarsa bebek sürekli üstü değişirBen yavaş yavaş hazırladim bir bavula koydum ramazandan sonra yıkar ütüler kaldıririm bende hem oto koltuğu olan hemde pusetlere bakıyorum herşey uçmuş iyileri 250 den başlıyor .oyun parkli yatakmi yoksa mobilyami karar veremedim kraft'ın oyun parkli yatağı var e-bebek mağazalarinda 430 lira sonuç ne olcak bilmiyorum
Bundan aldım taktım tülünüde yıkar takarım tekrarBen yavaş yavaş hazırladim bir bavula koydum ramazandan sonra yıkar ütüler kaldıririm bende hem oto koltuğu olan hemde pusetlere bakıyorum herşey uçmuş iyileri 250 den başlıyor .oyun parkli yatakmi yoksa mobilyami karar veremedim kraft'ın oyun parkli yatağı var e-bebek mağazalarinda 430 lira sonuç ne olcak bilmiyorum
buraya mesajı yazdım akşam bişeyler hissettim sanırım oynamaya başladı :)ama dısardan bellı olmuyor ben içimde hissediyorum pıt pıt atıyor çok tatlıı:)Benimde bu haftalarda başladı zaten ilk başta hani kolumuz segirirya aynı onun gibi başlıyorbenimkide arabayi hiç sevmiyor hemen toparlanıp sertleşiyor
selam canım beşige bayıldım gule gule kullansın bebiş.bende oyle bişey istıyodum ama erkek bebege olmaz galıba. hıç kıyafet falan almadım neyı beklıyorsam :) senın yazdıklarını okuyunca panık oldum :)Kızlar hazırlıklar ne alemde benim aklıma geceleri hep takılılıyor ne lazım eksikler falan.bebek kışa doğacak kışın evdeyiz genelde evde rahat seyler olur bi hevesle süslü şeyler almaya gerek yok demi.gezmelik olsun yeter.su portbebelere baktım netten kullanılır herhalde demi puset var ama onu daha büyüdüğünde kullanır.bol bol kışlık lazım yelek falan.siz neler yaptınız yapacaksınız
kızlar ben tam 8 kılo aldımHerkes 2.5 3 aylık falan sanıyor Oysaki 5 i bitirdik biz
Güzel canım güle güle kullansın bende bunları çok beğeniyorum ama artık benim son olduğu için fazla masraf yapmak istemiyorum senin ilk sonradan bi kardeş lazım oda kullanır çok iyi olmuş eeeee artık hzirliklar başlasınBundan aldım taktım tülünüde yıkar takarım tekrar
canım inş vardır bendede çok kasık agrısı vardı birde akıntı olmuştu kan testı yaptırsan çıkarMerhaba hanimlar ben 1 yillik evliyim ilk zamanlar adet duzensizligim vardi sukurler olsun duzeldik simdi ve en son 11 nisanda regl oldum ve hala ses yok sikayetlerim ise kasik agrisi ve siskinlik gogus ucunda aci ve dolgunluk vucut isisi yuksek kabizlik son zamanlarda akintinin yok denicek kadar azalmasi bas agrisi hafif donme ve ara ara bulanti fakat idrar testi yaptim negatif cikti bikacgun once sizce hamis olabilirmiyim?
Yooselam canım beşige bayıldım gule gule kullansın bebiş.bende oyle bişey istıyodum ama erkek bebege olmaz galıba. hıç kıyafet falan almadım neyı beklıyorsam :) senın yazdıklarını okuyunca panık oldum :)
kızlar ben tam 8 kılo aldım63 olmusum balık hapı kan ilacı vs kullanıyorum onlarmı kılo aldırıyor acaba yedıklerıme dıkkatte edıyorum . sanırım şiş var goren herkes yuzun şış diyor daha çok zaman
Canım o beşik erkek çocuğunada olur hazırlıklara ufak ufak başlamak gerek kiloyuda takma doğumdan sonra uykusuz kalınca gider hepsi hamilelik genede yüzde belli oluyor nasıl oluyorsa bende anlamıyorum yüz resmen şişiyorkızlar ben tam 8 kılo aldım63 olmusum balık hapı kan ilacı vs kullanıyorum onlarmı kılo aldırıyor acaba yedıklerıme dıkkatte edıyorum . sanırım şiş var goren herkes yuzun şış diyor daha çok zaman
Panik olma canım daha cok var.saol ben pinpirikliyim şimdiden kalabalık oldu.sürekli kafamda kuruyorum aslında iki günde herşey çıkar alınır .bebeğin daha cok hareketlenir dılarıdanda görürsün çok güzel bi duygu ya diniselam canım byıldım gule gule kullansın bebiş.bende oyle bişey istıyodum ama erkek bebege olmaz galıba. hıç kıyafet falan almadım neyı beklıyorsam :) senın yazdıklarını okuyunca panık oldum :)
Ne güzel ya bende alsam keşke hamilesin canım alcan tabi yakışır ne güzelkızlar ben tam 8 kılo aldım63 olmusum balık hapı kan ilacı vs kullanıyorum onlarmı kılo aldırıyor acaba yedıklerıme dıkkatte edıyorum . sanırım şiş var goren herkes yuzun şış diyor daha çok zaman
Hayırlısı olsun canım.bu tür belirtiler adet geciktiğindede olabiliyor.ben de test yaptım negatif çıkmıştı ama bi kaç gün arayla ve sabah buyanınca yaptım pozitifdi biirde iyi bir marka olması önemli. En iyisi kan testi.benimde belirtilerim miğde bulantısı ve agzımdaki demir tadı olmuşdu öyle şüphelendimicimdekist: 41260549 .!.:Merhaba hanimlar ben 1 yillik evliyim ilk zamanlar adet duzensizligim vardi sukurler olsun duzeldik simdi ve en sonsanda regl oldum ve hala ses yok sikayetlerim ise kasik agrisi ve siskinlik gogus ucunda aci ve dolgunluk vucut isisi yuksek kabizlik son zamanlarda akintinin yok denicek kadar azalmasi bas agrisi hafif donme ve ara ara bulanti fakat idrar testi yaptim negatif cikti bikacgun once sizce hamis olabilirmiyim?
Canım benim bebis te bu gece kıpır kıpır di midem çok kazindi ama ben gece yemek yiyemiyorum midem çok yanar sabahi zor ettim 5 te de ayakta ydim halen deYa kızlar derin uykumdan bi hareketlerle uyandım bebek sağ tarafımda cok sert hareketler yapıyor 1saattir durmadı hep aynı bölgede vuruyor sanki.dua okuyorum ama çok korktum ne yapcam ben hep orda dönemedimi acaba uff bu gece bi bitse
Gece bitti çok şükür.bende çok dondurma yiyorum üşüttümü acaba.mahvoldum resmen çıldırdı hiç böyle olmamıştım.belkide sıgmıyor artık dar geliyor karnım.moralim bozuk uyandım bu sabah.tugce13şükür.t: 41265432 .!.:Canım benim bebis te bu gece kıpır kıpır di midem çok kazindi ama ben gece yemek yiyemiyorum midem çok yanar sabahi zor ettim 5 te de ayakta ydim halen dedaha yeni şimdi süt iciyorum
Duramadım yürüyüş yaptım geldim rahatladım deldi karnımı sıpacık.senin birde ikiz dimi daha cok hareketlidirler ikiz çok güzel ya maaşallah hep ikiz isterdimBebek hareketlerinin artması normal korkacak bişey yoktur merak etme benimde iki gündür costular özellikle akşamları daha çok hareket ediyorlar
Canım sen zayıfsin ya ondan bu kadar rahatsız ediyordurDuramadım yürüyüş yaptım geldim rahatladım deldi karnımı sıpacık.senin birde ikiz dimi daha cok hareketlidirler ikiz çok güzel ya maaşallah hep ikiz isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?