Günaydın canım yoktun uzun zamandır umarım iyi geçiyordur hamileliginGünaydın kızlar görmeyeli epey büyümüşsünüz ne güzel :) güzel bir hafta olsun hepimize... sizleri öpüyorummm
Evet kuzum işe güce eve o kadar daldım ki interneti karıştırmayı unuttum diyebilirim. Kusmalar bitip ayaklanınca unuttum galiba hamile olduğumu :) ama tekmeleri yiyince hatırlıyorum :) çok şükür iyiyiz şimdilik sizler de iyi görünüyorsunuz maşallah şöle bi hızlıca okudum da az kaldı yarıyı geçtik bakalım,biraz heyecanlanıyo insanGünaydın canım yoktun uzun zamandır umarım iyi geçiyordur hamileligin
Evet kızlar herkese hayırlı haftalar olsun inşallah bebişler büyüdükce hareketler kısıtlanmaya başlıyor bi merak ediyorum benim küçük kelebeğimiEvet kuzum işe güce eve o kadar daldım ki interneti karıştırmayı unuttum diyebilirim. Kusmalar bitip ayaklanınca unuttum galiba hamile olduğumu :) ama tekmeleri yiyince hatırlıyorum :) çok şükür iyiyiz şimdilik sizler de iyi görünüyorsunuz maşallah şöle bi hızlıca okudum da az kaldı yarıyı geçtik bakalım,biraz heyecanlanıyo insan
Canım günaydın nasılsın.benim vucudumda kızarıklar cıkmış sırtımda kollarımın üzerinde ndn olabilir acaba hiç başına geldimiemili98302163 .!.:Evet kızlar herkese hayırlı haftalar olsun inşallah bebişler büyüdükce hareketler kısıtlanmaya başlıyor bi merak ediyorum benim küçük kelebeğimi
Vücudun yediğin birşeye alerji yapmış olabilir çilek en çok alerji yapan bir meyve veya vücuduna kullandığın kremde yapmış olabilir takip et kendini geçmiş olsun kuzumCanım günaydın nasılsın.benim vucudumda kızarıklar cıkmış sırtımda kollarımın üzerinde ndn olabilir acaba hiç başına geldimi
Dr vitamin falan verdi.bide çatlak kremi kullanıyorum.çilekli dondurma yiyorum hergün ondanmı acaba.bi dikkat ediyim kendime.saol canımemi post: 41302588 .!.:Vücudun yediğin birşeye alerji yapmış olabilir çilek en çok alerji yapan bir meyve veya vücuduna kullandığın kremde yapmış olabilir takip et kendini geçmiş olsun kuzum
Aynen büyüdükçe hareketler kısıtlaniyor canım yemek yedikten sonra midem in olduğu kısım çok daralıyor çok rahatsız oluyorum bir de yürürken ayrık ayrık yürüyorum çok komik oluyorEvet kızlar herkese hayırlı haftalar olsun inşallah bebişler büyüdükce hareketler kısıtlanmaya başlıyor bi merak ediyorum benim küçük kelebeğimi
Çalışıyorsan çok yoruluyor sundu r canim ben evde oğlumla uğraşırken bile çok yorluyorum allah yardimci olsunEvet kuzum işe güce eve o kadar daldım ki interneti karıştırmayı unuttum diyebilirim. Kusmalar bitip ayaklanınca unuttum galiba hamile olduğumu :) ama tekmeleri yiyince hatırlıyorum :) çok şükür iyiyiz şimdilik sizler de iyi görünüyorsunuz maşallah şöle bi hızlıca okudum da az kaldı yarıyı geçtik bakalım,biraz heyecanlanıyo insan
:)) bide hemen nefes nefese kalıyorumAynen büyüdükçe hareketler kısıtlaniyor canım yemek yedikten sonra midem in olduğu kısım çok daralıyor çok rahatsız oluyorum bir de yürürken ayrık ayrık yürüyorum çok komik oluyor
Aynen canım ya eşime soruyorum yürümem değiştimi diye bende ördek,penguen gibi başladım vallaAynen büyüdükçe hareketler kısıtlaniyor canım yemek yedikten sonra midem in olduğu kısım çok daralıyor çok rahatsız oluyorum bir de yürürken ayrık ayrık yürüyorum çok komik oluyor
Kızlar dondurma yerken elinizden geldiğince sade sütlü dondurma yiyin ben Bimden alıyorum minik kasik dondurma tek seferlik yenenlerden birde doktor her hamile devit3 kullanmalı dedi onu kullanıyorum sizlerede verdimi sağlık ocakları ücretsiz veriyorDr vitamin falan verdi.bide çatlak kremi kullanıyorum.çilekli dondurma yiyorum hergün ondanmı acaba.bi dikkat ediyim kendime.saol canım
Hep sevmediğim seyler sağlıklı zaten bende en büyük boy algida kutu çilek çikolata acaip takdım delirmiş gibi kutu kutu yiyorum içinde sade çıkıyor onu bırakıyorum sevmiyorum. Banada dr.gyno ferro , decavit, diye birşeyler verdi bide magvital ve calcımax diye birşey biri vitamin biride şu bacagımda damarlarım çekiyor onun için.bunlar toz suya karstryorum.her dr baska bişeymi veriyor yaKızlar dondurma yerken elinizden geldiğince sade sütlü dondurma ben Bimden alıyorum minik kasik dondurma tek seferlik yenenlerden birde doktor her hamile devit3 kullanmalı dedi onu kullanıyorum sizlerede verdimi sağlık ocakları ücretsiz veriyor
Evet canım kısacık mesafe de bileeee:)) bide hemen nefes nefese kalıyorum
Yok vermediler tatlimKızlar dondurma yerken elinizden geldiğince sade sütlü dondurma yiyin ben Bimden alıyorum minik kasik dondurma tek seferlik yenenlerden birde doktor her hamile devit3 kullanmalı dedi onu kullanıyorum sizlerede verdimi sağlık ocakları ücretsiz veriyor
Bende decavit gyno ferro saol calciday verdi de ben arada aklıma gelirse içiyorum midem de pek kaldırmıyor zatenHep sevmediğim seyler sağlıklı zaten bende en büyük boy algida kutu çilek çikolata acaip takdım delirmiş gibi kutu kutu yiyorum içinde sade çıkıyor onu bırakıyorum sevmiyorum. Banada dr.gyno ferro , decavit, diye birşeyler verdi bide magvital ve calcımax diye birşey biri vitamin biride şu bacagımda damarlarım çekiyor onun için.bunlar toz suya karstryorum.her dr baska bişeymi veriyor ya
Bende öyle düz yürümeye çalışsa da olmuyor ayrık ayrık ancaAynen canım ya eşime soruyorum yürümem değiştimi diye bende ördek,penguen gibi başladım valla
bana verdiler ama kullanmıyorum başka d vşitamını alıyorsanız kullanmayın dıyor ilk gun içtim gece bagırsaklarım bozuldu çok sancılandım kaç damla içiyorsun bana 8 9 damla demişti ama tek seferde mı dedı hatırlamıyorumKızlar dondurma yerken elinizden geldiğince sade sütlü dondurma yiyin ben Bimden alıyorum minik kasik dondurma tek seferlik yenenlerden birde doktor her hamile devit3 kullanmalı dedi onu kullanıyorum sizlerede verdimi sağlık ocakları ücretsiz veriyor
Canım günaydın.iyyiz cok sükür seninde iyi olmana sevindim izne nezaman ayrılacaksın.kusmalar bitince normal hayatımızı yasıyoruz.ama bu seferde agırlaşnalar başlıyacak artık.hayırlısıyla bi kucagımıza alsak[/QUOTE][QUOTEses, post: 41299506, member: 636522"]Evet kuzum işe güce eve o kadar daldım ki interneti karıştırmayı unuttum diyebilirim. Kusmalar bitip ayaklanınca unuttum galiba hamile olduğumu :) ama tekmeleri yiyince hatırlıyorum :) çok şükür iyiyiz şimdilik sizler de iyi görünüyorsunuz maşallah şöle bi hızlıca okudum da az kaldı yarıyı geçtik bakalım,biraz heyecanlanıyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?