- 9 Kasım 2014
- 173
- 137
- 43
:) :) sorma yengeç gibi yürücez zamanla bunlar gene iyi günlerimizAynen canım ya eşime soruyorum yürümem değiştimi diye bende ördek,penguen gibi başladım valla
Günaydınnnnnnn:)günaydın kızlar
Güü-nay-dııınn :)Günaydınnnnnnn:)
Canm meraba benmde oyle olmustu internetteki hesaplma dogru oluyo hayirli olsn insallh... Kendni sartlandrma mide bulantisi icn bazilarinda hic olmuyo bazilarnda ilk gunden baslio 3.aya kadar devam edio bu ksiden kisiye deisio sen rahat ol dua etmerhaba benimde bir sorum olacak sizler daha deneyimlisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim .ben daha keseyi yeni gördüm cumartesi günü dr bana kaç haftalık olduğumla alakalı birşey demedi ama hesaplama tablolarına göre 5 hafta 4 günlük benim bulantım hiç yok arada kasık ağrım söz konusu acaba bulantılar tam olarak ne zaman başlıyor
Teşekkür ederim dr hiçbişey söylemıyor 2 hafta sonra tekrar çağırdı acaba farklıbır dr mı gıtsem ben sormasam hıcbısey anlatmayacakCanm meraba benmde oyle olmustu internetteki hesaplma dogru oluyo hayirli olsn insallh... Kendni sartlandrma mide bulantisi icn bazilarinda hic olmuyo bazilarnda ilk gunden baslio 3.aya kadar devam edio bu ksiden kisiye deisio sen rahat ol dua et
Cnstly öncelikle hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla gecirirsin hamileliğini. Ben de tahminen beş haftalık hamileyim seninle ayniyiz. ( adet döngüm 22 olduğu için tam belli değil) inş keseyi perşembe gorucem umarım bir aksilik yoktur. Ama şikayetlere gelince ben de hicbir şey yaşamıyorum. Hatta düşünüyordum boyle olan var mi diye ama sen oradan el salladın. :)merhaba benimde bir sorum olacak sizler daha deneyimlisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim .ben daha keseyi yeni gördüm cumartesi günü dr bana kaç haftalık olduğumla alakalı birşey demedi ama hesaplama tablolarına göre 5 hafta 4 günlük benim bulantım hiç yok arada kasık ağrım söz konusu acaba bulantılar tam olarak ne zaman başlıyor
Cnstly öncelikle hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla gecirirsin hamileliğini. Ben de tahminen beş haftalık hamileyim seninle ayniyiz. ( adet döngüm 22 olduğu için tam belli değil) inş keseyi perşembe gorucem umarım bir aksilik yoktur. Ama şikayetlere gelince ben de hicbir şey yaşamıyorum. Hatta düşünüyordum boyle olan var mi diye ama sen oradan el salladın. :)
Bu arada hanımlar ben de katıldım sizeeee
Hoşgeldiniz hamisler hayırlı sağlıkli doğumlar olsun inşallahCnstly öncelikle hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla gecirirsin hamileliğini. Ben de tahminen beş haftalık hamileyim seninle ayniyiz. ( adet döngüm 22 olduğu için tam belli değil) inş keseyi perşembe gorucem umarım bir aksilik yoktur. Ama şikayetlere gelince ben de hicbir şey yaşamıyorum. Hatta düşünüyordum boyle olan var mi diye ama sen oradan el salladın. :)
Kızlar enguzel kese ve kalp atışı sekiz haftalikken oluyor öncesi biraz streste bırakıyor kanamaniz yoksa sekiz haftalikken doktora gidin derim ben öyle yaptım önceki hamileliklerden edindiğim tecrübeye göre inşallah rahat hamilelikler geçirirsiniz folikasid kullanmaya başlayınİNŞALLAH cnm keseni görürsün bu arada ben ilk gittiğimde görmedım daha 1500 üstü olmamıstı 2 gun sonra görebildik keseyi ilkşinde göremezsen panıkleme olur mu ben 2 gun mahvettım kendımı :)
Canım hayırlı olsun.dr gitmek için hiç acele etme 8,9. Hafyalarda gidersen herşeyi daha net götürürsün kafanıda boş yere takmazsın hiç bir şeye. Benim bulantım 8.hafta basladı ve 3.ayın sonuna kadar aralıksız devam etti.ama herkesin ki aynı olmaz belki hiç bulantın olmayacak.dua etki olmasın.çünkü gercekden hayatımda yasadıgım en zor dönem aralksız kusmak ve hep bulantın olması herseyin kokması ve hep acsın o 3ayı hatırlamak dahi istemiyorum.ama sonra ohh iştahın bi acılıyor.bu arada dr içine sinmediyse en basdan değiştir ve gittiğinde zaten o enerjiyi alırsan sabit kal sürekli dr değiştirmecnst 41320326 .!.:merhaba benimde bir sorum olacak sizler daha deneyimlisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim .ben daha keseyi yeni gördüm cumartesi günü dr bana kaç haftalık olduğumla alakalı birşey demedi ama hesaplama tablolarına göre 5 hafta 4 günlük benim bulantım hiç yok arada kasık ağrım söz konusu acaba bulantılar tam olarak ne zaman başlıyor
Hayırlı olsun hoşgeldin canım.8, 9 haftalıkken gidersen herşeyi daha net görürüsün.erken gitmek iyi olmuyor insanın kafası karısıyor.bu arada hiç bir belirtin olmaz birden bire basladımı hayatın tıkanır kalır yatakdan kalkamazsın dua et olmasn bulantı falan rahatca gecir hamileleiğini hiçde kafanı takma belirti yok diye bi bakcaksın içinde sessizce büyümüş sana tekme atıyor inanamıycaksınilbilge hatun .!.:Cnstly öncelikle hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla gecirirsin hamileliğini. Ben de tahminen beş haftalık hamileyim seninle ayniyiz. ( adet döngüm 22 olduğu için tam belli değil) inş keseyi perşembe gorucem umarım bir aksilik yoktur. Ama şikayetlere gelince ben de hicbir şey yaşamıyorum. Hatta düşünüyordum boyle olan var mi diye ama sen oradan el salladın. :)
Ben ilk devlet hastanesne gttm aynen senn doktrn gbi yapti smdi ozel hastaneye gdiorm cok.memnunum 1saat bakio bebge icerde arastr derim sana dr onmliTeşekkür ederim dr hiçbişey söylemıyor 2 hafta sonra tekrar çağırdı acaba farklıbır dr mı gıtsem ben sormasam hıcbısey anlatmayacak
Ben ilk devlet hastanesne gttm aynen senn doktrn gbi yapti smdi ozel hastaneye gdiorm cok.memnunum 1saat bakio bebge icerde arastr derim sana dr onmli
Canım ya ben 5haftalıkken gittim göremedi dr dış gebelik olabilir dedi.9.hafta gittim dış gebelikle alakası yokmuş.dr lar göremeyince hemen dış gebelik olabilir diyor bebeği görene kadar agladım boşu boşuna şimdiki aklım olsa gitmezdim erkenden.selam kızlar
bence 8-9. haftalar doktora gitmek için geç arkadaşlar,eğer hamile olduğunuzu test ile farkettiyseniz bence beklemeden gidin doktora çünkü eğer dış gebelik gibi bir durum varsa ne kadar erken teşhis edilip müdahele edilirse anne adayı için o kadar iyi.
anladm cnm benim 5 haftalıkken keseyi gördü dış gebelik değil ama canlanıcakmı canlanmıcakmı haftaya görücez kalp atışını duyunca dedi bende aynı stresi yaşadım ama doktorlarda bunları söylemek zorunda çünkü dış gebelik veya kese düzgün yere yerleşse de içinde canlı oluşmaması yani boş gebelik gibi durumlarda var herşeye hazırlıklı olmamız için mecburen söylüyolar ama bu gibi durumlar helede dış gebelik gibi bi durum olupta geç farkedilirse Allah korusun anne adayı için kötü sonuçlara sebep olabiliyo bu sebeple o stresi yaşamak uğrunuda olsa en kıse sürede doktor kontrolüne girmek benim düşünceme göre en iyisiCanım ya ben 5haftalıkken gittim göremedi dr dış gebelik olabilir dedi.9.hafta gittim dış gebelikle alakası yokmuş.dr lar göremeyince hemen dış gebelik olabilir diyor bebeği görene kadar agladım boşu boşuna şimdiki aklım olsa gitmezdim erkenden.
Bana vitaminle beraber folikasid verdi 400mcg lık hamile kalmadan bir ay önce kullanmaya başladım en sağlıklisi buymuş üç aylık olunca gebelik bıraktim şimdi normal vitamin,magnezyum,devit3 kullanıyorumbana dr premesis diye birilaç verdi bulantı ilacıuymıs ıcınde vıtamın ve folık asıt varmıs acaba yeterlı mı folık asıt ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?