2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Evet allah korusun dış gebelikde olabilir illa olmayacak diye birşey yok.ama zamanı gelince o kendinide gösteriyor kalbinide dinletiyor.bana herkes gec git dedi dinlemedim kendimi strese soktum onun içinde hep pişman olmuşumdur.aslında allaha emanet işde tek gerçek bu:) o dünyaya gelecekse hiç birşey engel değil.allahım meleklerimizi korusun sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım tadı benimde hoşuma gitmedi benim kaynim dr bazı bilgileri o veriyor bana muhakkak verilen vitaminleri kullanmaya çalışin lohusalik biraz daha kolay geçiyor bun devit 3 içmenin bi faydası kabızlık olmaması için yoksa bu aydan itibaren hemoroit başlaması çok yüksek bu damla günde 10 damla bir lokmalik ekmeğe damlatip üstüne biraz peynir dilimi koyup yiyorum sende öyle dene istersen

Valla doktrdan poztf enerji almak cok onmli canm sen hangisnden memnun kaldysan ona gt bnce

İNŞALLAH cnm keseni görürsün bu arada ben ilk gittiğimde görmedım daha 1500 üstü olmamıstı 2 gun sonra görebildik keseyi ilkşinde göremezsen panıkleme olur mu ben 2 gun mahvettım kendımı :)

Teşekkürler hanımlar, Allah hepimize güzel hamilelik yaşayıp bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin. Tecrübelerden faydalanmak güzel :)

Çok teşekkürler inşallah o güzel anları yaşarız, Allah bekleyen herkese de nasip etsin

Canım bende bursasayım nuray hanıma gitmeni hiç önermem çünkü ben ona bir kez gitmiştim ve dünyamı kararttı ki daha hamilelij durumum yoktu kadın haatalıkları ile ilgili ufak bir şikayetim vardı o bana nerdeyse menapoza girecek bir potansiyelim olduğunu söyledi. Gereksiz pinpirik ve rahatsız edici. Ben pembe mavi de ismail küçükerdoğan a gidiyorum ve çok memnunum hastane ve hemşirelerde çok ilgili ve deneyim sahibi.

merhabaa..
geçen hafta buraya üye oldum. 11 ekimde evlendik 2 ay korunduyduk biz ocak 23 unde hamile kaldim. 8 haziranda cinsiyeti de öğrendim erkek.. isim de belli. Nasipse Hasan Emir koycaz. Rabbim kucagimza Almaya nasip etsin inşaALLAH. amin.

günaydın bende nevin hanıma gidiyorum arkadaşlarım önermişti ama bilmiyorum burda o kadar çok şey yazılıyor ki ben hiçbirini bilmiyorum belkıde daha cok yeni olduğu için heralde

Çok şükür iyiyiz canım bi sıkıntımız yok ütü yapıyoruz sen nasılsın ????
Canım aman dikkat et bende hiç kendini korumayanlardan herişi kendi yapanlardanim bu hamileliktede sol bacağımda varis başladı ve iyi bir ağrı yapıyor ütünu mümkünse oturarak yapmaya çalış ve gün içinde ayaklarıni havaya dik canım

Varis bende zaten var canım şimdi de daha cok arttı alıştım agrilara

günaydınlar herkese nasılsınız hanımlar. bu bulantılardan ne zaman kurtulacağız fikri olan var mı ya valla bezdim ha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…