Canım tadı benimde hoşuma gitmedi benim kaynim dr bazı bilgileri o veriyor bana muhakkak verilen vitaminleri kullanmaya çalışin lohusalik biraz daha kolay geçiyor bun devit 3 içmenin bi faydası kabızlık olmaması için yoksa bu aydan itibaren hemoroit başlaması çok yüksek bu damla günde 10 damla bir lokmalik ekmeğe damlatip üstüne biraz peynir dilimi koyup yiyorum sende öyle dene istersenbana verdiler ama kullanmıyorum başka d vşitamını alıyorsanız kullanmayın dıyor ilk gun içtim gece bagırsaklarım bozuldu çok sancılandım kaç damla içiyorsun bana 8 9 damla demişti ama tek seferde mı dedı hatırlamıyorum
Valla doktrdan poztf enerji almak cok onmli canm sen hangisnden memnun kaldysan ona gt bncePembe mavi hastanesine gidiyorum burda hepyorumlar cok iyiydi o yüzden o hastaneye başladım ama bilmiyorum dr tüp bebek alanında uzmanmış acaba ondan mı ilgilenmiyor cok fazla yada cok erken dıyecek bırsey mi bulamıyor anlamadım kafam cok karıstı. Aslında jimerde nuray hanım var daha once one gıdıyordum cokta sevıyorum acaba ona mı gıtsem dıye kararsız kaldım sımdı
İNŞALLAH cnm keseni görürsün bu arada ben ilk gittiğimde görmedım daha 1500 üstü olmamıstı 2 gun sonra görebildik keseyi ilkşinde göremezsen panıkleme olur mu ben 2 gun mahvettım kendımı :)
Teşekkürler hanımlar, Allah hepimize güzel hamilelik yaşayıp bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin. Tecrübelerden faydalanmak güzel :)Kızlar enguzel kese ve kalp atışı sekiz haftalikken oluyor öncesi biraz streste bırakıyor kanamaniz yoksa sekiz haftalikken doktora gidin derim ben öyle yaptım önceki hamileliklerden edindiğim tecrübeye göre inşallah rahat hamilelikler geçirirsiniz folikasid kullanmaya başlayın
Çok teşekkürlerHayırlı olsun hoşgeldin canım.8, 9 haftalıkken gidersen herşeyi daha net görürüsün.erken gitmek iyi olmuyor insanın kafası karısıyor.bu arada hiç bir belirtin olmaz birden bire basladımı hayatın tıkanır kalır yatakdan kalkamazsın dua et olmasn bulantı falan rahatca gecir hamileleiğini hiçde kafanı takma belirti yok diye bi bakcaksın içinde sessizce büyümüş sana tekme atıyor inanamıycaksın
Canım bende bursasayım nuray hanıma gitmeni hiç önermem çünkü ben ona bir kez gitmiştim ve dünyamı kararttı ki daha hamilelij durumum yoktu kadın haatalıkları ile ilgili ufak bir şikayetim vardı o bana nerdeyse menapoza girecek bir potansiyelim olduğunu söyledi. Gereksiz pinpirik ve rahatsız edici. Ben pembe mavi de ismail küçükerdoğan a gidiyorum ve çok memnunum hastane ve hemşirelerde çok ilgili ve deneyim sahibi.Pembe mavi hastanesine gidiyorum burda hepyorumlar cok iyiydi o yüzden o hastaneye başladım ama bilmiyorum dr tüp bebek alanında uzmanmış acaba ondan mı ilgilenmiyor cok fazla yada cok erken dıyecek bırsey mi bulamıyor anlamadım kafam cok karıstı. Aslında jimerde nuray hanım var daha once one gıdıyordum cokta sevıyorum acaba ona mı gıtsem dıye kararsız kaldım sımdı
Günaydın sana da anneciikGünaydın anneler ve bebisleriii
Canım bende bursasayım nuray hanıma gitmeni hiç önermem çünkü ben ona bir kez gitmiştim ve dünyamı kararttı ki daha hamilelij durumum yoktu kadın haatalıkları ile ilgili ufak bir şikayetim vardı o bana nerdeyse menapoza girecek bir potansiyelim olduğunu söyledi. Gereksiz pinpirik ve rahatsız edici. Ben pembe mavi de ismail küçükerdoğan a gidiyorum ve çok memnunum hastane ve hemşirelerde çok ilgili ve deneyim sahibi.
Sanada meleğinede günaydın canım sağlığıniz nasılGünaydın anneler ve bebisleriii
Çok şükür iyiyiz canım bi sıkıntımız yok ütü yapıyoruzSanada meleğinede günaydın canım sağlığıniz nasıl
Canım aman dikkat et bende hiç kendini korumayanlardan herişi kendi yapanlardanim bu hamileliktede sol bacağımda varis başladı ve iyi bir ağrı yapıyor ütünu mümkünse oturarak yapmaya çalış ve gün içinde ayaklarıni havaya dik canımÇok şükür iyiyiz canım bi sıkıntımız yok ütü yapıyoruzsen nasılsın ????
Varis bende zaten var canım şimdi de daha cok arttı alıştım agrilaraCanım aman dikkat et bende hiç kendini korumayanlardan herişi kendi yapanlardanim bu hamileliktede sol bacağımda varis başladı ve iyi bir ağrı yapıyor ütünu mümkünse oturarak yapmaya çalış ve gün içinde ayaklarıni havaya dik canım
İyiyim canım cok şükür sen de iyisin dir insallahKızlar nasılsınız.aman bugün çok yogundu burası hiç buraya bakamadım
Çok şükür canım.aman iyi olalım.İyiyim canım cok şükür sen de iyisin dir insallah
Büyük ihtimal 2 hafta dan kurtulursun yani biz öyle olduk tatlimgünaydınlar herkese nasılsınız hanımlar. bu bulantılardan ne zaman kurtulacağız fikri olan var mı ya valla bezdim ha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?