2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Arkadaşlar bugün doktora gittik ve keseyi gördük 5. Haftadaymışım. Ancak kesede su an bebeği göremiyoruz bu normal falan dedi tabi ama "Acaba Normal mi?" sorusu na'pıcak hemen gelip takılacak! Kuruntu yapıyorumdur umarım. Deneyimli annelerim ne dersiniz?

Canım hadi gözün aydın.5.hafta keseyi görmen bile ne güzel ben keseyi bile görememiştim.normal endişe etme.kuruntulardan kurtul.hamile oluşun için heyecanlan sadece Tadını çıkar

günaydınlar herkese nasılsınız hanımlar. bu bulantılardan ne zaman kurtulacağız fikri olan var mı ya valla bezdim ha :)
Ah canım ah allah yardım etsin çok zor bilirim ne çektim.sık dişini az kalmış.bi anda kesilecek hiç bir şeyin kalmayacak inan normal hayatına döneceksin, herşeyi yeyip içceksin.ben 3ay aralıksız kustum bayıldım. kaç kilo verdim.şimdi tam bir obur oldum:)

Kızlar bugün yiğenimi hastaneye götürmüştük tesadüf doğumhane nin önüne oturmuşum.kapının önünde bi adamla annesi vardı, hemşire gözünüz aydın falan dedi birazdan bebeği çıkarıp gösterdi anneyide çıkarcaz dedi.bende merak içinde bakıyorum kadın nasıl çıkcak diye, sonra içerden agır ağır yürüyen bir kadın çıktı üzerinde kot, gömlek gayet normal giyinimli bir kadın.bekleyenler kadını aldılar yürüyerek gitttiler hayretler içinde kaldım doğum yapan o kadınmı diye.baktım başka çıkan yok o bekleyenlerde tekrar gelmedi.ya doğum yapanlar böyle bir doğum sonrası olabilirmi hayret ettim. Yani kadın eğer doğum yapmışsa maaşallah normal bir kadındı.ne biliyim pijama giyilir tekerlekli sandalyeyle çıkmazmı nasıl yürüyor. Eğer doğum buysa harikaymış

Aynen bu canım tabii normal doğum böyle bişey ne kadar zor olsada kalkıp yürüyorsun hemen bende öyle olmuştum doğum dokuz saat sürdü birde teşkilatli bi hastane değildi doğum yaptım sonra masadan hemşire kaldırdi yürüyerek odama gcmistim

Maaşallah ya inanamadım.ya ben bi yengemi gördüm normal doğum ama o felaketti ondan çok korktum.birde aslında pek bişeyde bilmiyorum. Yani çok korkuyorum sancı cekmekden saatlerce birde asıl korktuğum şeyi kesiyolarmış ya.onu düşününce dayanamıyorum.nasıl oluyor bilmiyorum kesiyolarsa sonrası çok kötü dikiş kanama Olacak bide.insan oturamaz bile.ama sezeryan daha kolay gibi geliyor

Yok öyle uyusturmadan kesmiyorlar zaten sancı sırasında kesim yapmadan önce iğne vuruyorlar hiç korkma sezeryanda o dikişin kaç katı atılıyor sakın korkuyorum diye sezeryan olma ,ben normal doğumda atılan dikişle yürüyerek çıktım iki saat dinlendikten sonra hastane koridorunu tek başıma turladim,ama benim için sezeryan felç hastası gibi bişeydi sağlık problemi olmadığı müddetce lütfen canım normal doğumu seç

İnşallah allahım bana hayırlısını yasatsın.bende isterim rabbimin gösterdiği yolla normalini yaşamayı ama öyle çok korkuyorum ki hiç ama hiç yapabileceğimi düşünemiyorum.uykularım kaçıyor sezeryan kaçış gibi geliyor..annem sezeryan lafı bile ettirmiyor.drmda daha çok erken bakcaz duruma dedi konsturmadı korkuyorum dedim bende korkuyorum doğurtmaya ozaman içinde kalsın dedi güldü.

Birde sezeryanda malesef çirkin bi görüntü kalıyor benim estetik dikiş olmasına rağmen bikini bölgesinde boydan boya bi kat kalıyor ve asla geçmiyor

Evet canım bende hemen ayakta ydim akşam 6 da gittik oğlum 21.45 te doğdu emzirdim uyudu be.,nde hastaneyi dolasmistim

Bencede canım

günaydın kızlar nsılsınız görüşmeyeli ,dun dr gittim ellerimdeki uyuşma için sınır sıkışması olmuş , dr amelıyat dedi, ama dogumdan sonra olacak eger geçmezse istersen tek elıne şimdi yapayım dedı bilmiyorum napcagımı .

Geçmiş olsun canım yaa dayanabilirsen doğumu bekle istersen,hamileyken ilaç kullanmada var gerçi bu sefer emzirme başlıyacak genede biraz sabret başka doktorlardanda fikir al derim

Geçmiş olsun canım yaa dayanabilirsen doğumu bekle istersen,hamileyken ilaç kullanmada var gerçi bu sefer emzirme başlıyacak genede biraz sabret başka doktorlardanda fikir al derim
teşekkür edrim canım idare edebılecek gıbı degılım hiçbişey yapamıyorum gecelerı çok agrıyor ama mecbur dayancam allah başka sıkıntı vermesin inşallah.

Benimde elleri de uyuşma oluyordu hamilelikten kaslardan oluyor dedi b12 verdi içmem için

Geçmiş olsun canım ya tüh kötü olmuş, şimdi ameliyat olsanda hamileleiğin en ağır zamanına giriyorsun zor olur ama yapmasanda dayanabilcenmi

Geçmiş olsun canım ya tüh kötü olmuş, şimdi ameliyat olsanda hamileleiğin en ağır zamanına giriyorsun zor olur ama yapmasanda dayanabilcenmi
çok teşekkür ederim bilmiyorum ne yapacagımı bakalım inş duzelir dicemde hiç bir değişiklik olmuyo hayırlısı artık

Benimde elleri de uyuşma oluyordu hamilelikten kaslardan oluyor dedi b12 verdi içmem için
geçmiş olsun sanada , benimki çok ilerlelmiş yaklaşık bır aydır çekıyorum meyve soyamıyorum karpuz kesemıyorum patates soyamıyorum ıkı elımde ıptal benım dr da kalsıyum eksıklıgınden olabılır dedı bırde vucut su topladıgı için olabılırmış inş duzelir çok zor çunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…