2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kızlar bizim sayımız azaldı galiba kimse yok katina tatile gitti bizi unuttu inşallah iyidirler .ramazana sayılı günler kaldı tutmayı çok istiyorum yarın yigenimin nişani var pazarteside bebişimle görüş günü inşallah herşey yolunda olurda doktorumda uygun görürse orucu bırakmak istemiyorum hayırlısi bakalım

Evet takipdeler ama artık hamileliğe alıştı bizİm dönem herkes normalleştik bebeklere yoğunlaştık hazırlıklar falan konuscak yeni sey kalmadı yeni hamilelerde 2015in ilk anneleri değince geç kaldık diye yazamıyor.doğumlar yaklaşınca bence aynen hareketlenicez herkes paniğe kapılıp soru yağmuru yapcak:) biz konsduk katinayla çok giremiyormuş gelecek inş.ne günler geçirdik birlikde çoğu seyde sizden destek aldım bi beş kişi falanı sanırım başdan beri yazan arada gelen gidenler oldu.inşallah bebeğinde iyidir canım güzel geçer kontrolünüz karnın büyümüşdür iyice.şeker yüklemesi yapcaklarmı bu kontrolde

Bu arada bende orucumu tutmak istiyorum sonradan zor oluyor, hemde maneviyatı yasamak istiyorum ramazanın tadı başka.ama tutamazsın diyorlar zaten zayıfım birde hiç bir şey yemesem baygınlık geçiririm kışın tutsak oda emzircez nasıl olcak bilmem.tutamazam kuran okuyorum basladım bitirmek istitorum namazımı kılarım bol bol tesbih çekerim

Oruç bende tutmak istoyorum sonrasında tutmak zor olur dr sormadım herkes sen tutmazsin diyor ben baslicam inşallah tutabilirim Allah yardım eder

Senin bayağı ileri derecede benim ara ara uyuşma oluyor inşallah ameliyata gerek kalmadan duzelir

Evet canım şeker kontrolü yapacağız dedi dr 50'likmis iki dilim baklavaya eş değerde dedi .şeker yüklemesi ayrıymis onuda yeni öğrendim oda yüzlükmüş hayırlısi bakalım.ben artık geceleri yatamiyorum herşey gençken kolaymis yaş 35 bana geç gelmiyordu ama geç gerçekten hamilelik için,artık zorlanıyorum diğer hamilelikler böyle değildi 19'lu 20'li yaşlar gibisi yok diye karar verdim .ilk çocuğa hamile olanlar ikinci bebeği düşünduklerinde arayı fazla acmasinlar derim

Hayırlısı olsun canım banada dr oruclu gibi ac gel dedi onu yapcak herhalde.daha gençsin hiç öyle düşünme hamilelik gerçekden zor bende 20li yaslardayım ilk ama cok zormuş.senin maasiallah 3.allahım güç kuvvet versin ben 2.nasıl yapcam diye düşünüyorum hiç cesaretim yok ama bi kuvvet 2 yıl sonraya doğururum inşallah.19 20 yas gözü kara oluyor insan anlamıyor birşeyi.bende uyuyamıyorum her yerim ağrıyor hep uyanıyorum bu saatlerde dengem bozuldu.

Geçmiş olsun canım o çok büyük bi ameliyat değil apandisit ameliyatı falan yapılıyor çok sknti veriyorsa ol bence

Bende tutmak istiyorum da nasıl dayanacaz normal bir insana bile zor biz iki canliyiz

6 HAFTALIK HAMİLEYİM .. DÜN DOKTORA GİTTİM BETA HVG 1339.00 ÇIKTI ..SİZİNDE BÖYLE OLMUŞMUYDU.. BU NORMALMİ... İLERLEME 1 HAFTADIR OLMAMIŞ NORMALMİ ACABA..

İyiyim canım çok şükür göbüs büyütüyorum sen ne yapıyorsun nasılsın
İyiyim canım çok şükür göbüs büyütüyorum sen ne yapıyorsun nasılsın
Çok şükür kızlar bizde iyiyiz bugün dr kontrolü ve şeker kontrolümuz vardı kan ve idrar sonucunu yarın alacaz artık,bebişimde çok şükür iyi 800 gr olmuş teyzeleri gittikçe büyüyoruz çok şükür bakın buda resmi

Eklentiler

• IMAG0132.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 73
Maşallah maşallah ne güzel çıkmış bebisin her doktor kontrolünde daha çok büyüyor lar rabbim tüm anne karnındaki bebeklerin sağlıklı sıhhatli doğmasıni nasip eder insallah

Mrb kızlar bugun cnm sıkıldı biraz ayaklarım o kadar şişti ki fil ayağı gibi oldu cok erken degil mi sizce siz de var mi sislik

ce1325, post: 41391444, member: 666057"]İyiyim canım çok şükür göbüs büyütüyorum sen ne yapıyorsun nasılsın[/QUOTE]
Maaşallah.aynen canım birden kocaman oldu hiç birşeye sıgmıyorum karnım hep gergin büyüdükce sıkıstırıyor beni

[QUO post: 41392084, member: 646765"]Çok şükür kızlar bizde iyiyiz bugün dr kontrolü ve şeker kontrolümuz vardı kan ve idrar sonucunu yarın alacaz artık,bebişimde çok şükür iyi 800 gr olmuş teyzeleri gittikçe büyüyoruz çok şükür bakın buda resmi[/QUOTE]
Aman maaşallah.rabbim bu nasıl bir mucize ya eli kolu herseyi maaşallah saglıkla doğsun.iyi canım gözün aydın hepimize sağlıklı dr kontrolleri.inş bizimkide iyi geçer şu seker yüklemesinde sekerli su içiryolar dimi aç karnına.nasıl miğden bulandımı.gecen aydan beri 1 buçuk kilo gibi artmış dimi çok iyi maaşallah

ce1325, post: 41391444, member: 666057"]İyiyim canım çok şükür göbüs büyütüyorum sen ne yapıyorsun nasılsın
Maaşallah.aynen canım birden kocaman oldu hiç birşeye sıgmıyorum karnım hep gergin büyüdükce sıkıstırıyor beni[/QUOTE]
Benimde öyle canım bende diyorum bi sorun mu var acaba diye daha üç ay var şimdiden boyle

Ay kendi kilomuza gitti kafam :) tam uygun maaşallah bir buçuk iki katı artımış bir ayda benimkide 400küsür gramdı bu civarlarda olur diğer randevumuza.bir kilo 2kilo derken kocaman olacaklar. ben korkuyorum küçük olmasın diye bol bol muz yiyorum yarıyormus bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…