2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Maaşallah.aynen canım birden kocaman oldu hiç birşeye sıgmıyorum karnım hep gergin büyüdükce sıkıstırıyor beni
Benimde öyle canım bende diyorum bi sorun mu var acaba diye daha üç ay var şimdiden boyle[/QUOTE]
Hızla artcak artık bebeklerimiz büyüsün sağlıklı olsunda.kemikkerim acıyor sırtım kaburgalarım belim sanki çekiyorlar iki tarafdan

Benimde öyle canım bende diyorum bi sorun mu var acaba diye daha üç ay var şimdiden boyle
Hızla artcak artık bebeklerimiz büyüsün sağlıklı olsunda.kemikkerim acıyor sırtım kaburgalarım belim sanki çekiyorlar iki tarafdan[/QUOTE]
Canım muz kabiz etmiyor mu ben yediğim zaman çok sıkıntılanıyorum çok ta severim muz u korkudan yiyemiyorum ama

Teşekkür ederim canım darısı senin başına inşallah evet şekerli su içtim sonuna doğru biraz bulandırdı içmeden önce idrar verdim içtikten bir saat sonra hiçbir şey yemeden kan verdim.bebiş ayına göre iyi çok şükür 800 gr zaten en çok son ay kilo alıyor sen muz yiyorum demişsin bende yiyorum ama muz kabız yaptıgi için yanında muhakkak kuru incir ve kaysi yiyorum bu aylar kabızlık başlıyor çünkü çok dikkat et

Merhaba ben de üyeyim biraz ara vardım Nasılsıniz aranıza katılabilir miyim iki hafta kaldı doğuma ve sezeryan olacak oglusum dua edin lutfen
Hayırlısiyla,sağlıkla kucağına al inşallah sezeryanda epidural tavsiye ederim birde yanında kimyon götürmeni doğumdan sonra seni rahatlatacak ve gaz çıkarmani kolaylastiracak

Maşallah maşallah ne güzel çıkmış bebisin her doktor kontrolünde daha çok büyüyor lar rabbim tüm anne karnındaki bebeklerin sağlıklı sıhhatli doğmasıni nasip eder insallah
İnşallah canım şu son aylarıda kolaylıkla atlatiriz inşallah senin randevun ne zaman

İnşallah canım şu son aylarıda kolaylıkla atlatiriz inşallah senin randevun ne zaman
Her ayy ayin 30 u gibi gidiyordum da bu defa temmuz 7 ve ya 9 unu düşünüyorum canım şeker yüklemesinin de geçirmemiş olurum canimm

Oruç bende tutmak istoyorum sonrasında tutmak zor olur dr sormadım herkes sen tutmazsin diyor ben baslicam inşallah tutabilirim Allah yardım eder

Canim yinede senin bilecegin is ama sen ikiz gebesin tamda kilo almaya basladiklari haftadayiz bence riske girme Ben sonradan tutacagim bizim bol su icmemiz gerekiyo tekil olsa hadi bi derece ama ikiz bebisleri dusun.
Hayirli ramazanlar herkese

Canim yinede senin bilecegin is ama sen ikiz gebesin tamda kilo almaya basladiklari haftadayiz bence riske girme Ben sonradan tutacagim bizim bol su icmemiz gerekiyo tekil olsa hadi bi derece ama ikiz bebisleri dusun.
Hayirli ramazanlar herkese
Evet haklısın ama sonradan tutmak zor olur diye tutmak istiyorum benimde aclik ndegilde su fazla icmeyecegim için suyum azalır korkum var gerçi dr daha sormadım oruç tutmak konusunu dr konuşan varmı

Merhaba kizlar siz tetanoz asisini kac dozda yaptnz aile hekimlgndeki hemsire 5doza tammlicaz dedi de normal mi??

Merhaba kizlar siz tetanoz asisini kac dozda yaptnz aile hekimlgndeki hemsire 5doza tammlicaz dedi de normal mi??
Beş fazla değilmi ben hiç yaptırmadim önceki gebeliklerde yaptırmistim bunda dr zaten teşkilatlu bi hastane gerek yok dedi

Evet haklısın ama sonradan tutmak zor olur diye tutmak istiyorum benimde aclik ndegilde su fazla icmeyecegim için suyum azalır korkum var gerçi dr daha sormadım oruç tutmak konusunu dr konuşan varmı
Canım benim dr izin vermedi çok istedim orucu şekerim 162 çıktı diyetisyene gönderdi,kansızlık tedavisi görüyordum malesef oda çok düşmüş bu durumda sezeryanda kan bile vermek durumunda kalabiliriz dedi susuzluktan dolayı erken doğum yapma durumu çok yüksek dedi onun için oruç mecbur sonradan tutacam hayırlısi artık

Hamilelikte iki doz doğumdan bir iç ay sonra bir doz sonrada bir sene sonra 4. Bir sene daha sonra 5.doz yapılıyor bu seni ömür boyu koruyomus diye biliyorum ben kızımda 3 doz yaptirmistim 2 dozu aman acisından dolayı yaptirmadim sağlık ocağından 'ası karnesi verip zamanını isaretliyolar zaten

Ama Ben 17.haftadayim 3hafta sonra gel ilk dozu yapcaz de
Haa tamm teşekkür ederm demekki dogumdan snrayla birlikte 5doz oluyo saolun:)))

Evet canım hayırlısı bende tutmayı istiyorum ama 16 saat dayanamam gibi më geliyor kadir gecesi tutarım artik

dört gözle bir anda gçeceği günü bekliyorum tatlım hayata küstüm resmen ya hamile olduğuma bile sevinemedim

kızlar günaydın bu arada bişey soracam size ben giresunda oturuyorum doktorum trabzondaydı ayrıldı başka doktora geçmek zorunda kaldım o da ilaçlarımı değiştirdi. gynofenid diye bir demir hapı verdi içtiğim güm zehirlendim sandım kusmaktan içim dışına çıktı. tekrar ferrum fort içsem onun yerine bişey olur mu? bi de devit-3 diye bir vitamin verdi o neye lazım anlamadım kullanan varsa bilgi verebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…